Partyflock
 

Techno in zijn puurste vorm op Mental Evolution in Club Poema!!

gepubliceerd door , op
Techno in zijn puurste vorm op Mental Evolution in Club Poema!!
8 oktober 2007
Na een geslaagde editie in Club Poema, komt ‘Pure Infinity’ wederom weer met een spetterende editie. De mensen die de 1e editie van ‘Mental Evolution’ hebben meegemaakt, weten dat dit een avond was om niet te vergeten. Bij de meeste mensen staan de muzikale hoogstandjes, maar vooral de sfeer die er deze avond was nog vers in het geheugen gegrift. Daarom staat er 13 Oktober weer een vers avondje kwalitatief hoogstaande techno voor deur te wachten met een line-up waar menig techno liefhebber van zal smullen.

’Mental Evolution’ zou Mental Evolution niet zijn als ze niet weer een gewaagde line-up zouden samenstellen vol pure dynamische kwaliteiten. Ook deze avond zal natuurlijk weer in het teken staan van de no-nonsense techno oftewel de recht-voor-je-raap-techno, die tegenwoordig erg schaars is op feesten.

Uit het zonnige Spanje komt dit keer het duo Exium overvliegen, die bij de liefhebbers bekend staan als ware pioniers als het gaat om deze Spaanse kunst. In 2004 waren ze voor het eerst in Nederland om een optreden te verzorgen op Traffic, daarna hebben ze nog één keer op Awakenings gestaan, maar zullen nu hun rentree maken op ’Mental Evolution’ om hun nieuwe live act ten gehore te zullen brengen. Zelden zijn deze mannen te zien in Nederland en daarom dus ook een absolute must om hun aan het werk te zien voor de liefhebber van deze sound!

De graag geziene gasten Dave Miller en Damian Keane zijn inmiddels wel één van de beste techno duo’s van Nederland te noemen, vandaar ook de keuze voor deze 2 kunstenaars. Na een geslaagd optreden op Awakenings in mei hebben de heren Jeroen Liebregts en Laurens van de Starre, beter bekend als Radial, in no time een plek veroverd in de techno scene. Verwacht pure dynamiek met een knipoog naar de duisternis…. Naast deze mannen, zijn ook de regionale held Invite en het brein achter deze organisatie Paul Boex aanwezig om hun kunsten te vertonen!

Wie deze expositie bij wil wonen, moet 13 Oktober zeker een dansje komen doen in Club Poema in Utrecht. Dit is een absolute must voor elke techno liefhebber en voor € 10,- mag je zeker niet tobben!

Voor meer informatie check: www.myspace.com/mentalevo of ’Mental Evolution’

12 opmerkingen

Ook deze avond zal natuurlijk weer in het teken staan van de no-nonsense techno oftewel de recht-voor-je-raap-techno, die tegenwoordig erg schaars is op feesten.

:respect: Zie je idd te weinig...
 
APPLAUSE!
Werkzaam bij DommelVallei
Artiest {SHOWLIST artist 120883, 12182}
Miller en Keane!!! Helden eerste klas!!! :respect:
We gaan er weer een mooi feestje van maken! Zin in :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Ik denk dat ik ook maar wat meer techno feesten ga bezoeken
Echt teveel zin in, word avondje totale gekte!!
Ziet er goed uit (Y) Weet alleen nog niet zkr of ik kom :bloos:
erg dik dit,maar godverdomme weer geen staatsloterij gewonnen vanavond dus denk dat ik het moet gaan skippen :nocheer:
Artiest {SHOWLIST artist 41497, 51180}
Leuk, leuk, leuk... En dan op zondag gewoon door technoën bij Nu!
 
Uitspraak van Ziggy Williams op dinsdag 9 oktober 2007 om 17:25:
Miller en Keane!!! Helden eerste klas!!!

en zo is het!!