Partyflock
 
­ Nederland

Audio Illustrated releaseparty

gepubliceerd door , op
Audio Illustrated releaseparty
4 oktober 2007
FeestAudio Illustrated · Release Party (ADE special)
Datumdonderdag 18 oktober 2007
WinactieAudio Illustrated actiegesloten
LocatieOdeon
Tijdens het Amsterdam Dance Event zal Virtual Events een officiële releaseparty houden ter ere van het pas opgerichte audiovisuele DVD-label “Audio Illustrated”.

Audio Illustrated is een audiovisueel label dat elektronische muziek (minimal, electro & techno) combineert met het werk van verschillende artistieke en professionele VJ’s. Muziek en beeld worden echt een geheel. Deze audiovisuele producties zullen worden gereleased als DVD’s zodat ze kunnen worden gemixt op de nieuwe DVJ-1000 van Pioneer (official partner).

De eerste releases zullen live on stage worden gemixt door de oprichters van het label Cenk Unis & Martin de Toustain. Overige bij het label aangesloten producers zijn Jason Lanox en Wouter Smit. Voor het videowerk wordt er gewerkt met de VJ’s van E202, Pantoffeldiertjes, S_Loop,Reach Visuals, [dj=40899]{Artiest met ID 40899 bestaat niet!}, Macmotion, [dj=40900]{Artiest met ID 40900 bestaat niet!} en [dj=40901]{Artiest met ID 40901 bestaat niet!}.

Special voor deze eerste editie van Audio Illustrated zijn er een aantal top-artiesten uitgenodigd zoals Johannes Heil (live/Cocoon), Oliver Huntemann (Confused), Arter (Putsch), Robert Powlson (Vreemd). Naast deze mix van moddervette minimal, electro en techno zullen de visuals een belangrijke rol op de avond hebben met optredens in de grote zaal van top-VJ’s E202 (Extrema), Reach Visuals (Cocoon) en [dj=40899]{Artiest met ID 40899 bestaat niet!} (Electronation).

De kleinere beneden zaal zal vooral in het teken staan van audiovisuele optredens en het interactieve systeem van Drift’in om zelf muziek en visuals mee te produceren. VJ’s die ook muziek produceren. Met een optredens van [dj=40902]{Artiest met ID 40902 bestaat niet!}; atmosferische breaks en electro gecombineerd met abstracte beelden. Robotfunk brengt zijn groovy minimal en experimentele beats met jaren van ervaring vanuit de multimedia-tak. Verder hebben we nog Jane Snijders die zich heeft gespecialiseerd in alles wat met beeld en muziek te maken heeft en zeker niet te vergeten zijn de gasten van Pantov die hun dikke electrosounds zullen combineren met hun beste artwork van de afgelopen tijd.

Het feest zal worden gehouden in the monumentale pand van Odeon Theater, een van de mooiste clubs die op dit moment te vinden is in hartje Amsterdam. Om ook nog eens goed geluid te kunnen garanderen zal de organisatie een extra dik geluidsysteem laten installeren.

Al met al een bijzonder feest met de vette visuals, de dikke techno, electro en minimal en natuurlijk een hoop gezelligheid!

Kaarten zijn te verkrijgen voor E 17,50 (excl. fee) via de voorverkoopadressen Outland Records (A’dam), Killa Cuts (A’dam), The Revenge (Utrecht), Twist&Shout (Utrecht) en Trancentral (Haarlem) Verder kun je voor de speciale prijs van E 15,- (excl. fee) een kaartje bemachtigen via de online ticketshop van www.beatfreax.com!

Meer weten?:
www.audio–illustrated.com (binnenkort online)

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
VET!
Werkzaam bij OH-Events
Artiest 3DJL
Dit wil ik ook wel eens in actie zien :yes:
Ben wel benieuwd (Y)
Klinkt goed alleen 20 oktober al James Holden en Fairmont live( nieuw album ) in Fuse. Dus zit er niet in denk ik...
Uitspraak van La Vita op donderdag 4 oktober 2007 om 15:54:
Klinkt goed alleen 20 oktober al James Holden en Fairmont live( nieuw album ) in Fuse. Dus zit er niet in denk ik...

die staan ook nog in haarlem en amsterdam dit jaar :)

ben benieuwd wat dit gaat worden, als ik tijd heb kom ik zeker even kijken!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4429, 2792}
Artiest {SHOWLIST artist 28683, 2511, 2274}
Kaarten in de pocket!