Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz Den Haag

gepubliceerd door , op
Sneakerz Den Haag
2 oktober 2007
FeestSneakerz · 2 Year Anniversary
Datumzondag 7 oktober 2007
WinactieSneakerz actiegesloten
LocatiePaard Site
Aankomende zondag 7 oktober gaat het weer helemaal los in Den Haag! Sneakerz viert dan dubbel feest in het Paard, één van Nederlands allerbeste clubs. Allereerst wordt gevierd dat het Haagse “indoor seizoen” weer van start gaat en daarnaast is Sneakerz in het eerste weekend van oktober precies 2 jaar actief in het Paard!

Het verjaardagsfeest zal geopend worden door Sneakerz frontman Erick E. Deze absolute topper is al dik tien jaar een successtory; behalve zijn vele gigs door heel het land is Nederlands beste house dj natuurlijk resident op zijn eigen Sneakerz en Housequake feesten. Hoogtepunten voor Erick waren deze zomer de diverse strandfeesten in Scheveningen en Bloemendaal, zijn talloze buitenlandse shows en natuurlijk zijn onnavolgbare optreden op Sensation White!

De volgende dj in de booth is Funkerman, die als relatieve nieuweling een frisse en verrassende nieuwe sound met zich meebrengt. Deze Brabantse jongeman gaat het zeker maken de komende tijd. Met geplande optredens op diverse grote en bekende feesten lijkt hij hard op weg richting de dj top van Nederland.

Afsluiter van het tweejarig bestaan van Sneakerz is Lucien Foort, één van de legendes uit de Nederlandse housescene. Hij vertegenwoordigt al meer dan 17 jaar internationaal de Nederlandse sound ver over de grenzen. Dit doet hij met zijn sublieme dj skills en zijn producties die al diverse internationale hits hebben opgeleverd. Hij is Rotterdams meest energieke dj, die dankzij een ijzersterke platenkeus, direct contact met het publiek en gevoel voor opbouw, voor het ideale Sneakerz gevoel zal zorgen.

MC Gee is de host van de main hall en zal met zijn opzwepende vocalen de zaal keer op keer naar een hoogtepunt brengen. In zeer korte tijd heeft Gee Nederland veroverd met zijn kenmerkende stemgeluid. Nog niet eens zo heel lang geleden kwam hij als grote onbekende naar ons landje. Inmiddels staat hij op grote podia zoals Mysteryland en Dance Valley en op bijna elke Sneakerz en Housequake editie.

De Studio, de kleine zaal van het Paard, is uiteraard het domein van de eclectic koning van Sneakerz: William Shagspeare. Als gast ontvangt hij ditmaal één van de beste urban eclectic dj’s van Nederland: Rockid. Spring in het veld MC Lady Bee (“zijn jullie wakkerrrrrrrrrrrrr?”) doet de vocalen in het kleine zaaltje van het Paard.

De entreekaarten zijn in de voorverkoop te halen bij de dagkassa van het Paard, Rhythm Import op de Torenstaat in Den Haag en via www.beep.nl Meer info over Sneakerz kan je vinden op www.sneakerz.nl

6 opmerkingen

niks
laatste aanpassing
is niet veel
laatste aanpassing
niks
laatste aanpassing
mss
laatste aanpassing
 
supervet! :D
 
hij vind het weer vet haha