Partyflock
 
­ Nederland

F*ckers Returns

gepubliceerd door , op
F*ckers Returns
25 september 2007
FeestF*ckers · Freaks at night
Datumzaterdag 27 oktober 2007
LocatieOutland Site
Watch out all of you FREAKS! Na een reeks zomerfeesten op het strand in Scheveningen en een bomvolle Amsterdamse Escape is het weer tijd voor een thriller van een editie in de Maasstad. Op zaterdag 27 oktober a.s. zal Rotterdam te klein zijn. F*ckers is back in town en nodigt voor deze complete freakshow niemand minder uit dan de Duitse top-dj Sharam Jey!

Compleet geschifte clowns, huilende knuffelbeertjes, cute maar o zo gestoorde meisjes en some freaky noises baby!!Aaaarghhhh F*ckers! is terug in Rotterdam en zal op zaterdag 27 Oktober een freaky editie presenteren. Ben jij de freak, de dj, of het entertainment? Verplaats jezelf in een wereld waarin we allemaal freaks zijn en laat jezelf totaal gaan op de beats van de gewilde Dj’s die F*ckers! vanavond heeft weten te strikken.

In een wilde stroomversnelling waarin (muzikaal) vuurwerk, een uitzinnige crowd, superstar dj’s, decoraties en freaky entertainment samensmelten tot een surrealistische wereld, zal F*ckers! jouw de weg wijzen naar ongekende hoogtepunten en zal ze je doen verlangen naar meer, meer en meer! F*ckers! zal je vanavond besmetten, bevruchten, beminnen en beangstigen... welcome to our Freakshow! For tonight we’re all freaks at night and it’s gonna be massive!

De van oorsprong uit Iran afkomstige Duitse producer Sharam Jey heeft zijn bekendheid te danken aan het remixen van tracks voor artiesten als de Bee Gees, Mylo, Moby en andere grote namen. Zo stond deze ster op mainstage Mysteryland, Convertible en was hij ook een graag geziene gast in Now&Wow, die op zijn avonden was afgeladen. Zijn draaistijl bestaat uit pompende Electro, New Wave, HipHop, Tech-House, Jazz en Funk. Overgoten door een verfrissende 80’s sound brengt Sharam Jey de ware freak bij jou naar boven! Dit is een sensatie die je absoluut niet wilt missen! Check http://www.kingkongrecords.de om zijn werk te beluisteren.

De complete line up op een rijtje:
Main: Sharam Jey Duitsland, Victor Coral, Joey Daniel, Youri Donatz, Ryan Marciano & Sunnery James, MC Andy Sherman
Kleine zaal Leon Benesty, Jaziah, Marc Benjamin, Dominique Base, Jody San, MC 3V3

De line-up spreekt voor zich. Verdeeld over meerdere zalen zal het vijf-verdiepingen tellende Outland zwaar op de proef worden gesteld. Een diepe, snoeiharde diepe techhouse sound in the basement zal zorgen voor een trillend gehoor wanneer daar de rauwe beats uit de speakers worden geblazen.

Verwacht in de mainzaal naast eigenzinnige acts, het beste op het gebied van licht en show. Laat je betoveren! Één ding is zeker.. dit is een editie die je absoluut niet wil en zeker niet mag missen! You freak!

F*CK Tickets
Ontdek jouw F*ckers fantasie in club Outland aan de Prins Alexanderlaan 37 te Rotterdam. Tickets voor F*ckers FREAKS AT NIGHT! zijn sinds afgelopen zaterdag verkrijgbaar bij alle filialen van Ticketbox, alle Free Record Shops en via www.Ticketonline.nl. Deze kosten Eur. 15,00. It's gonna be really really freaky.. it's gonna be loaded! Koop je tickets daarom snel! De deuren gaan open om 23.00 en zullen op z’n vroegst pas sluiten om 05.00 uur.

Voor meer informatie surf naar: http://www.bsx-events.com

4 opmerkingen

Wat is dat toch met de naam freak.......????
 
altijd zelfde line up....

ik kom alleen voor MANO MOKER ;)
Uitspraak van VibeIndustries op vrijdag 28 september 2007 om 17:44:
Wat is dat toch met de naam freak.......????

Halloween weekend ;)...No copycats over here! (Y)