Partyflock
 
­ Nederland

The Concern presenteert opnieuw veel techno in Leeuwarden
dit najaar

gepubliceerd door , op
Vrijdag 14 september aanstaande trapt de nummer één techno organisatie van Friesland het najaar af dat bol zal staan van de techno. Succesconcepten als B.E.A.T.T. en Accelerator zullen terugkeren op hun vertrouwde locaties zoals Gloppe (achter de Lachende Koe) en Theater Romein in Leeuwarden. Daarnaast lanceert The Concern op vrijdag 2 november in Rumours haar nieuwe concept Loaded, een avond die nog net even harder zal gaan dan je tot nu toe van The Concern gewend bent! Het jaar zal traditioneel worden afgesloten met de altijd gezellige Accelerator Back2Back sessions vlak voor oud en nieuw. Kortom, het belooft een warme winter te worden in de Friese hoofdstad!

Komende vrijdag trapt The Concern eerst af met een nieuwe editie van de avond met de fijne lijn omhoog, Accelerator. Van minimal tot hardtechno, het gaat komende vrijdag weer helemaal los in de locatie met het beste geluid van Leeuwarden, Gloppe. Resident Phat Wax zal de avond openen met zijn heerlijke ritmische en uplifting minimal sounds en daarmee de dansvloer opwarmen voor de eerste gastdj van de avond, dj Hesz. Dj Hesz is een van de vaste gezichten van de Arthouse feesten. Op hun laatste editie was hij de ideale opwarmer voor Andreas Bergmann en Warren Fellow maar zal op deze editie van Accelerator zelf in de schijnwerpers staan. Na Hesz is het de beurt aan twee talentvolle dj’s uit de Randstad, namelijk niemand minder dan Sander May en Tom Noah. Samen zijn zij resident en organisatoren van de bekende Complexed feesten in de regio Leiden, waarvoor zij bijna maandelijks een altijd zeer fijne selectie van gastdj’s uitnodigen. Met hun heerlijke uptempo minimal en techno stonden zij eerder al op feesten als ADHD sessions, The Chaos Theory en stonden ze onlangs zelfs in de finale van Flockers in het Gelredome in Arnhem.

Degene die het tempo verder op zal voeren is dj Twin Spark. Twin Spark is bekend als showhost van een goed beluisterd technoprogramma op het Groningse Nautic Radio (www.nauticradio.net). Daarnaast startte hij in ’98 het Wappie collectief waarmee hij diverse Acid feesten in de Randstad organiseerde. Met zijn brede stijl van techno zal hij zeker een ieder op z’n wenken bedienen. Als laatste zullen Rabies & Alian voor een zeer speciale afsluitende noot zorgen. Velen zullen hun wellicht associëren met Oldschool en de altijd gezellige Planet V.I.P-feesten. Dat deze mannen in de afgelopen tien jaar ook een voorliefde voor Oldschool Techno en Acid hebben ontwikkeld zullen zij met veel plezier en bevlogenheid laten horen aan het publiek van Accelerator. Dit belooft dus een heerlijke avond te worden in Gloppe, en dat wederom voor de belachelijk lage entreeprijs van € 3,-.

Zoals gezegd pakt The Concern flink uit dit najaar. Om het voor een ieder overzichtelijk te houden volgen hieronder alle geplande feesten:

14 september: Accelerator – Gloppe
26 oktober: B.E.A.T.T. ‘Minimal edition’ – Romein
26 oktober: B.E.A.T.T. Afterparty afterparty - Gloppe
2 november: Loaded - Rumours
16 november: Accelerator – Gloppe
1 december: B.E.A.T.T. ‘Maximal edition’ – Romein
1 december: B.E.A.T.T. Afterparty afterparty - Gloppe
29 december: Accelerator B2B edtion – Gloppe

Zet ze als technoliefhebber dus vandaag nog in je agenda. Alle line up’s zullen zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt en daar zullen zeer zeker een aantal grote verrassingen tussen zitten. Hou alle feesten daarom goed in de gaten. Uiteraard zullen we jullie blijven berichten over de laatste ontwikkelingen. Check voor meer nieuws, foto’s en reviews ook www.the-concern.nl. Tot vrijdag op Accelerator in Gloppe in Leeuwarden!

8 opmerkingen

 
Techno/Leeuwarden.. :lief:
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Zin in aankomende vrijdag :yes:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Diachrona op donderdag 13 september 2007 om 13:46:
echte technopunks in het noorden!

hell yeah!