Partyflock
 

Technospektakelstuk in de Achterhoek

gepubliceerd door , op
Technospektakelstuk in de Achterhoek
21 augustus 2007
FeestMagnifique invites · Tresor Berlin
Datumvrijdag 21 september 2007
LocatieP8 Site
Op 21 september a.s. gaat Tresor samen met organisatie Twelve-Eleven iets spectaculairs doen in Nederland én wel tijdens Magnifique invites in club P8 in Terborg. Tijdens deze avond wordt techno op een bijzondere wijze neergezet en zal de avond ik het teken staan van verrassing in alle vormen en maten.

Bijzondere band
Door de jaren heen ontstond er bijzondere band tussen de organisatie van Magnifique: Twelve-Eleven en de Tresorpioniers Max en Steve aka Mad Max & Steve D. Ontmoetingen tijdens festivals zoals Nature One, Ruhr in Love en tijdens clubavonden in de Tresor werden altijd als zeer prettig ervaren. Kort geleden werd het plan opgevat om samen iets spectaculairs en vooral iets anders (zoals Tresor dat in Berlijn doet) neer te zetten, tijdens een Magnifique-avond. Iets dat men in Nederland niet snel zou tegenkomen qua sfeer, omdat het typisch Tresor is en iets wat Twelve-Eleven hoog in haar vaandel heeft staan: verrassing en verbazing.

Verrassing en verbazing
Tijdens deze avond streeft men er na om het geheimzinnige, verrassende en originele waar Tresor voor staat te combineren met de gemoedelijkheid en het enthousiasme dat Magnifique invites zal inbrengen. Het doel van Twelve-Eleven is het publiek tijdens iedere Magnifique weer artiesten te horen die men niet elke dag hoort of die het echt waard zijn om eens de ruimte te geven voor hun muzikale uitspattingen. Kortom artiesten die wat extra’s meebrengen, dat kan soms zelfs educatief zijn. Twelve-Eleven is ervan overtuigt dat dat deze editie weer prima zal lukken. Mede dankzij Max en Steve. Zij wilde mee denken over de P8 (de thuisbasis van Magnifique) een mooi uiterlijk te geven en de bezoeker van dit feest muzikaal te verrassen met splinternieuw Tresorgeluid, dat klaarligt om de Nederlanders én Duitse muziekliefhebbers in beweging en vervoering te brengen.

Energieke artiesten
Christoph Voorn is de eerste artiest die op deze avond acte de présence zal geven. Deze talentvolle artiest, hoeven we geen ‘broer van Joris’ noch talent meer te noemen. Tijdens de succesvolle technoavonden in de Atak in Enschede, brengt hij vele muziekliefhebbers in vervoering met zijn frisse muzikale technostijl. Mad Max en Steve D zijn sinds de jaren '90 actief in de technoscène. Zij traden op tijdens vele grote feesten en festivals zoals Monegros in Spanje, Nature One en in clubs zoals Fabrik in Madrid, Florida 135 in Fraga en uiteraard club Tresor in Berlijn. Zonder twijfel mag men deze housepioniers, zeer belangrijke mensen voor de hedendaagse techno- en housescene noemen.

Om de avond te completeren is er tussen de set van Mad Max en Steve D ook een zeer energieke liveset te horen. De Recyver Dogs zullen dan hun opwachting maken, om de avond te voorzien van: splinternieuwe nog niet eerder uitgebracht Tresorreleases gecombineerd met ‘die zo fijn in het gehoor liggende vertrouwde Tresorsound’.

Tresor never sleeps...expect the unexpected!

12 opmerkingen

Lekkerlekker :cheer:!!!
jajajaja dat gaat helemaal goed komen
 
(Y) gezelligheid, gaan we ff een dansje op maken :cheer:
 
Dat wordt weer gezellig!! Heb er nu al zin in!! :cheer:
 
Hahaha! Gaat idd helemaal su-per worden dit!!!!

HUL-DE!!!!
 
Artiest Invite
Vette shit mensen. Baal dat ik er niet bij kan zijn. Tresor (L)
 
Uitspraak van Roel Salemink op vrijdag 7 september 2007 om 21:58:
p8... pffff das net zo Fein....

Sowieso b)

Kom ook maar weer eens aan :bier: