Partyflock
 
­ Nederland
Element Flamingo Recordings is niet algemeen zichtbaar!
Element Flamingo Recordings is niet algemeen zichtbaar!
Element Flamingo Recordings is niet algemeen zichtbaar!

Lancering ‘Flamingo Nights’ tijdens Amsterdam Dance Event!
ADE Labelspecial: Flamingo/Armada

gepubliceerd door , op
Lancering ‘Flamingo Nights’ tijdens Amsterdam Dance Event!
6 september 2007
FeestADE Labelspecial · Flamingo/Armada
Datumvrijdag 19 oktober 2007
LocatieMelkweg Site
Platenlabel Flamingo Recordings komt met een eigen partyconcept: Flamingo Nights. De organisatie bestaat uit niemand minder dan DJ’s Fedde le Grand, Funkerman en producer Raf. Het driedaagse Amsterdam Dance Event wordt aangegrepen om het feest te lanceren. Vrijdag 19 oktober van 22.00 tot 05.00 uur wordt de Melkweg in Amsterdam ingevuld en opgebouwd zoals de jongens van Flamingo dat voor ogen hebben: gezellige inloopmuziek, gevolgd door hoogstaande live optredens door zangeressen Camille Jones en Ida Corr en kwaliteitshouse tot in de vroege uurtjes. Ondersteund door de diepe vocals van MC Gee en creatieve VJ visuals. Ook Armada vult tijdens deze ADE Labelspecial een eigen area, met achter de draaitafels Armin van Buuren, Markus Schulz, Matthew Dekay, Blake Jarrell en Mischa Daniels.

ADE Labelspecial: Flamingo Area
Vrijdag 19 oktober wordt Flamingo Nights geopend door upcoming talents Bjorn Wolf en Johnstar, die back2back de zaal opwarmen met vrouwvriendelijke soulful house. De eerste release van Bjorn Wolf & Johnstar verschijnt binnenkort op het label Flamingo Recordings met de titel ‘Love is Blind’. Spannend voor de jonge DJ’s/producers: deze track draaien ze vrijdag de 19e voor het eerst in het openbaar, en dan meteen voor het kritische Amsterdam Dance Event publiek waarmee de Melkweg gevuld zal zijn die avond. Erick E neemt het daarna van hen over. Flamingo Nights biedt de populairste DJ van Nederland de mogelijkheid een ietwat andere kant van zichzelf te laten horen. Verwacht internationale deuntjes en andere muzikale experimentjes.

De Deense zangeressen Camille Jones (‘The Creeps’) en Ida Corr (‘Let Me Think About It’ en ‘Mirror 070707’) scoorden afgelopen jaar wereldwijd dikke hits in samenwerking met Fedde le Grand. Speciaal voor de opening van Flamingo Nights tijdens het Amsterdam Dance Event zijn ze aanwezig in de hoofdstad om beurtelings een live optreden te verzorgen. DJ’s Funkerman, René Amesz en Fedde le Grand bekleden stuk voor stuk een top positie in DJ land. Vrijdag 19 oktober laten ze horen waarom. Funkerman staat momenteel voor de tweede week op nummer 1 in de Belgische Dance Chart met ‘Speed Up’. De videoclip is sinds deze week te zien op TMF. Samen met Fedde le Grand vormt Funkerman de formatie ‘F to the F’ en bereikten ze de charts met de track ‘Wheels in Motion’.

Ook MC Gee is vrijdag 19 oktober van de partij. Gee en Fedde le Grand vormen al langer een gouden team; de vocalen op de monsterhit ‘Put Your Hands Up For Detroit’ zijn afkomstig van de flamboyante MC Gee. Ook zijn ze beiden resident artiesten tijdens de welbekende Sneakerz feesten. Visuals op verschillende schermen in de Melkweg worden deze avond verzorgd door de Duitse VJ kunstenaars VLIGHT.TO. Met behulp van eigen ontworpen software, flash-animaties en live beelden drukken zij hun artistieke stempel op de avond.

Flamingo Nights is een uitgaansconcept met internationale ambities. Dit jaar nog vindt het feest ook plaats in Amerika, Australië, Engeland en Frankrijk. Fedde le Grand over Flamingo Nights: “Wij willen een avondvullend programma bieden met een duidelijk opbouwende verbintenis tussen de verschillende elementen. Vol kwalitatief hoogwaardig entertainment. Niet zomaar wat grote namen achter elkaar programmeren, maar zoals een chef kok proberen we als team de juiste smaken te combineren en verschillende gangen te presenteren. De Hollandse keuken is op muzikaal vlak iets om trots op te zijn. Dat willen we laten horen in binnen en buitenland!”.

ADE Labelspecial: Armada Area
De Melkweg kan vrijdag 19 oktober een gemêleerd publiek tegemoet zien. Ook het platenlabel Armada vult een eigen area met internationale allure! Armin van Buuren, de nummer twee DJ van de wereld, vertegenwoordigt deze avond samen met Markus Schulz, Matthew Dekay, Blake Jarrell en Mischa Daniels het in Amsterdam gevestigde label. Deze reeds gevestigde namen en ‘rising stars’ lijken met hun trance, progressive als housy sounds de perfecte combinatie te vormen voor een publiek met verschillende muzikale voorkeuren. Voor meer info zie: www.armadaevents.com.

Twee halen, één betalen! Kaarten voor deze ADE Labelspecial geven toegang tot beide zalen (Flamingo area plus Armada area) en bedragen € 17,50 (ex. fee) in de voorverkoop (via www.beep.nl en www.easyticket.nl). Late beslissers kunnen voor € 22,50 aan de deur een kaartje proberen te bemachtigen, mits vroeg aanwezig. Gratis toegang op vertoon van een ADE dagpas of passe-partout.

Flamingo Recordings
Het in Breda gevestigde Flamingo Recordings is in 2004 opgericht door de toen nog relatief onbekende Fedde le Grand, Funkerman en Raf Jansen. Insteek was een onafhankelijk platform te creëren waar hun artiesten zich zonder compromis creatief kunnen bewegen. Het label brengt dance en house producties uit met muziek die een grote groep mensen aanspreekt zonder het ondergrondse karakter te verliezen. Voor meer informatie zie: www.flamingorecordings.com.

11 opmerkingen

 
kaartjes al in de pocket :D Maar sjee dat wordt heel de aaf op en neer hoppen tussen de 2 area's zeg , kan niet kiezen :lol: :kwijl: :bounce:
 
Twee halen, één betalen! Kaarten voor deze ADE Labelspecial geven toegang tot beide zalen (Flamingo area plus Armada area) en bedragen € 17,50 (ex. fee) in de voorverkoop (via www.beep.nl en www.easyticket.nl)

Sjesus wat een luxe, 1x entree betalen en dan mag je maar liefst in BEIDE zalen van de melkweg komen.

't zou eerder gek zijn als je per zaal apart moest betalen
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1648, 1817}
Artiest Barabas
Goed bezig gasten! (y)
Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 8 september 2007 om 09:09:
Sjesus wat een luxe, 1x entree betalen en dan mag je maar liefst in BEIDE zalen van de melkweg komen.

't zou eerder gek zijn als je per zaal apart moest betalen

:D idd
 
vet :D
wat gaat het toch goed met ze... en vooral voor raf vind ik het super!!! weet zeker dat dit een heel goed consept is..
Sooooow dit laat me toch zeker wel even glimlachen 8)
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 8 september 2007 om 09:09:
Sjesus wat een luxe, 1x entree betalen en dan mag je maar liefst in BEIDE zalen van de melkweg komen.

't zou eerder gek zijn als je per zaal apart moest betalen

:roflol: Dat was ook het eerst wat ik dacht toen ik dit las... Allebei de zalen zijn altijd open als daar een feest is volgens mij, tenminste in ieder geval de keren dat ik er was!
ADE Labelspecial Flamingo/Armada @ Melkweg: uitverkocht!

Dit werd gisteren bekend gemaakt... Voor de gelukkigen die een kaartje hebben gescoord, hierbij wat updates over het feest.

Aan de line-up in de Flamingo area is I-Fan toegevoegd, de zanger uit Funkerman's ‘Speed Up’, ‘The One’ en ‘Rule The Night’. Eerder al bevestigde Flamingo dat de dj sets van Erick E, Fedde le Grand, Rene Amesz en Funkerman afgewisseld worden door live optredens van de Deense zangeressen Camille Jones (‘The Creeps’) en Ida Corr (‘Let Me Think About It’, ‘Mirror 070707’). Met het oog op deze live acts zijn er wat aanpassingen gemaakt in de timetable van deze avond. Ook Armada voegt een artiest toe aan haar line-up: StoneBridge. Hierbij de Flamingo en Armada artiesten in volgorde van opkomst:

Aangepaste timetable Flamingo area
22.00 - 23.00: Bjorn Wolf vs. Johnstar
23.00 - 00.15: Erick E
00.15 - 00.30: Camille Jones (Live performance)
00.30 - 01.45: Fedde le Grand
01.45 - 02.00: Ida Corr (Live performance)
02.00 - 03.30: Rene Amesz
03.30 - 03.45: I-Fan (Live performance)
03.45 - 05.00: Funkerman
Vocals by MC Gee
Visuals by VLIGHT.TO

Aangepaste timetable Armada area
22.00 - 23.00: Mischa Daniels
23.00 - 00.00: StoneBridge
00.00 - 01.00: Blake Jarrell
01.00 - 02.00: Matthew Dekay
02.00 - 03.30: Armin van Buuren
03:30 - 05.00: Markus Schulz
Vocals by MC Robson da Silva

Voor dit feest hoeft GEEN Melkweg lidmaatschap aan de deur gekocht te worden! Bezoekers die een kaartje mét lidmaatschap hebben gekocht, kunnen dit inleveren bij de kassa van de Melkweg en krijgen 3 euro retour. In de Flamingo area worden geluidsopnames gemaakt door Radio 3FM, die zaterdagavond en -nacht (20 oktober) in de 3FM ADE Special uitgezonden worden. Video-opnames worden tijdens dit feest gemaakt door MTV, Ministry of Sound TV en door een camera crew van Flamingo Nights zelf.
laatste aanpassing
Wie o wie heeft er nog een kaartje voor mij???