Partyflock
 

Vernieuwd Hardstyle concept in Enschede
Potje Hous'n - De Duet'n.

gepubliceerd door , op
Vernieuwd Hardstyle concept in Enschede
29 augustus 2007
FeestPotje Hous'n · De Duet'n
Datumvrijdag 12 oktober 2007
LocatieLunàtic
Na lang wikken en wegen is er besloten om van lokatie te gaan wissellen met het nieuwe " harder styles " concept Pure Hard Stylez. Deze stap betekent dat het concept nog verder uitgewerkt kan worden en dat de organisatie de bezoekers nog meer op zijn wenken kan gaan bedienen. Tevens is de naam verandert in Potje Hous'n, dit is besloten om er een lekker Twents accentje aan te gaan geven, zodat de rest van het land kan zien heel hard en gezellig er in Twente gefeest kan worden. Potje Hous'n gaat het gaat vullen tussen de vele Hardcore en Technofeesten die Twente rijk is, Potje Hous'n is een concept wat 100% draait rondom de populaire stylen Hardstyle en Jump. Hieronder even een terugblik en een vooruitblik uit de nog jonge geschiedenis van deze nieuwe organisatie uit Twente.

Verleden :
Date : 23 Juli 2007
Time : 02.00 uur
Location : LA Dance Bar in Enschede

Op dit tijdstip is de luxe LA Dance Bar in Enschede getuige van een uitzinnige en feestende menigte die uit zijn dak gaat op Vecino's birthdaybash. De rollende bassen van dikke Hardstyle knallen je om de oren en de bikkelharde Jumpsounds zetten iedereen in beweging in de volle dance club in het centrum van Enschede. Niemand staat stil, iedereen doet wel iets, de ene danst en de andere loopt af te koelen voor de deur en anderen staan bij de bar zich vol te drinken. De uitgenodigde dj's gunnen de bezoekers geen rust en laten ze uit hun dak gaan tot het uiterste. Dan is het 05.00 uur, de laatste plaat, 200 bpm, dus nog 1x het gas erop en nog één keer voluit gaan, plaat afgelopen, licht aan en gaat iedereen met gebroken lijf, een zwaar overbelaste lever van de vele drank die er vloeide en een zeer voldaan gevoel naar huis, lekker SLAPEN!!

Toekomst :
Date : 12 Oktober
Time : 22.00 uur
Location : Lunàtic in Enschede

In de nieuwe lokatie aan de Grote Markt in Enschede gaat de volgende editie van start van het vernieuwde concept van Twente, Potje Hous'n - De Duet'n. Deze keer is er besloten om het nog beter en vetter te maken dan het al is, nieuwe lokatie, meer dj's, dames gratis entree tot 23.30, dat alles terwijl de deurprijs gewoon hetzelfde is gebleven, 10,= euries voor een avond met dikke Hardstyle en vette Jump. Als organisatie kunnen we nu gaan roepen dat we een nieuwe vorm van battlen met dj's gaan doen en dat niemand dit nog heeft gedaan. Dat doet de organisatie dus ook niet, het enige wat er gaat gebeuren is dat er twee dj's anderhalf uur samen gaan draaien en dat de krachten van beide dus worden gebundeld en dat het voor de bezoekers een nog groter feest word dan de vorige editie. De nieuwe lokatie voor dit alles is de discotheek die letterlijk in het midden van Enschede ligt,discotheek Lunátic aan de Grote Markt, recht tegenover de Kerk en schuin boven de trekmuur met de heerlijke vette snacks. Deze discotheek is één van de grotere lokaties van Enschede die bekend staat om zijn mooie inrichting, zijn harde soundsystem en vette lichtshow en de leuke bardames die je voorzien van drank. Het enige wat nu nog overblijft is het presenteren van de line up van deze dikke " De Duet'n " editie van Potje Hous'n.

Line up :

Dutch Master - (X-Qlusive, Q-Base, Defqon1 )
Digital Punk - (Decibel, Defqon1, Hardbass)
Vecino - (Pinkster Par-T Outdoor, E-Fect, Vecino Invites)
Robbie Magura - (Qlubtempo, Explosive Car tuning)
Devon K. - (Emporium, Xxlerator/Matrixx)
Trizz- (E-Fect, Superbash)
Equalizer - (Oldschool Madness, Attraction)
Mapo - (Night Of The Hools, Overdrive)

Mc: Syco (Decibel, Hardbass, Defqon1)

Tot op het Potje Hous'n.

12 opmerkingen

Artiest Neo-C
Uitspraak van Mr. Fruzz.. op woensdag 5 september 2007 om 13:56:
hips hips hips

drankbak!..

heb dr zin an..
Mooi potje Hous'n!
Artiest {SHOWLIST artist 57717, 16770}
(y)
 
Feestje :cheer:

B)
Feestje

altijd goed :bier:
laatste aanpassing