Partyflock
 

Don Diablo for Free
Club The Level is gek geworden

gepubliceerd door , op
Don Diablo for Free
27 augustus 2007
FeestSeasons · The introduction edition
Datumdonderdag 30 augustus 2007
LocatieThe Level
This is the Seasons special introduction edition op 30 augustus! Speciaal voor alle (nieuwe) studenten in Arnhem heeft The Level een uitbreiding van de vaste DJ’s op donderdag. Naast J Luc, Barry Barrylas, Patrix Johnson & Daniel Beasley, heeft men deze avond Don Diablo weten te strikken. En het mooie is: Entrance is for Free zoals elke donderdag met Seasons.

Omdat de donderdag een studentenavond is, gaat The Level zich deze avond ook geheel richten op de studenten. Zo weten we allemaal dat de studentenbeurs krap is en om jullie daarin tegemoet te komen gaan ze stunten met de prijzen, en zijn de dranken in de aanbieding gegooid. Iedere donderdag drink je Apfelkorn, Wijn en Heineken Twist (flesje bier) voor 1 euro. Vanaf 6 september drink je zelfs de eerste twee uur van 00:00 uur tot 02:00 uur een tapbiertje voor 50 ct. De level gaat donderdag dus de place to be worden:
  • 4 top dj’s
  • Free entrance
  • Special low prices.

Wat wil je nou nog meer??

De DJ’s die iedere donderdagavond draaien zijn stuk voor stuk toppers in de Arnhemse clubscene. Ze weten dus als geen ander hoe het dak eraf moet bij The The Level. Voor 30 augustus is de lineup als volgt:

23:00 J Luc: Deze jongen weet als geen ander hoe je de dansvloer gevuld krijgt. Diepere house tracks zijn zijn favoriet, maar voor de donderdag maakt hij graag een uitzondering door ook een wat luchtere sound te laten horen. Uitzondering of niet de tracks die hij draait worden allen met dezelfde flair door de speakers heen gepompt.

00:15 Barry Barrylas: Muziek dat is waar Barry goed in is. Noem een track en hij kent hem. Dat merk je ook aan zijn draaitstijl. Veel plaatjes ken je niet maar ze hebben allemaal 1 ding gemeen. Ze hebben die lekkere housefeeling waarnaar je op zoek bent. Stilstaan tijdens een setje van Barry is dan ook geen optie meer. Barry brengt je naar een van de vele hoogtepunten van deze avond.

01:30 Don Diablo: Down the drain, Who's your daddy, Blow, Rock Music , Pain is temporary pride is for ever zijn een aantal van zijn Hits die iedereen wel kent. Dat is dan ook de reden waarom juist HIJ de eerste seasons van het jaar gaat openen. De naam Don Diablo roept bij iedereen herkenning op. Dat het dak er af gaat hoeven we niet aan te twijfelen. Die garantie heb je als Don de vier pioneers die voor hem klaar staan gaat bedienen. En als je geluk hebt gooit hij al 1 van zijn komende plaatjes door de speakers Never too late of I need to Know zou zomaar kunnen langskomen.

03:00 Patrix Johnson de resident van The The Level en heeft zich de afgelopen jaren flink bewezen hier in de regio. Good old patje Patrix Johnson weet hoe hij Arnhem op zijn kop moet zetten. Jaren geleden al zijn tijd ver vooruit als grondlegger van de Arnhemse housescene nu een van de toppers van de regio. House tracks is het enige wat er uit de boxen knalt als Patrix Johnson draait.

04:00 Daniel Beasley is de coming man van Arnhem. Als hij thuis zit is hij altijd met zijn ding bezig: het produceren van de lekkerste house tracks. De MC draait tijdens zijn set dan ook overuren. Beasley production hoor je iedere keer door de speakers. Als je dat dan hoort kan je er daarna vanuit gaan dan de The The Level weer helemaal op zijn kop staat.

MC Mego is de MC van de donderdagavond, hij zorgt deze avond voor de extra jus op de taart. Hij moedigt je aan om helemaal uit je dak te gaan. En zijn CV is de hardst groeiende CV van deze jongens. Recentelijk heeft hij hier ook Latin Village aan toe kunnen voegen.

14 opmerkingen

het klinkt vlak,,en het zelfde,,top dj zit hier,,de rest als ik naar muziek luister,,mag het veel beter,,net un stel ! beunhazen
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
Go Don!
 
denk dat dit wel een vet feestje gaat worden
misschien wel ff kijken!
wie heeft jou leren schrijven/zinnen opbouwen karian ? of was je onder de invloed van iets, toen je dit schreef ? foei foei ....
lol

Publiceren is niet schrijven ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 27 augustus 2007 om 15:32:
wie heeft jou leren schrijven/zinnen opbouwen karian ? of was je onder de invloed van iets, toen je dit schreef ? foei foei ....

Wie heeft jou leren lezen? volgens mij staat er namelijk dat het GEPUBLICEERD is door Karian.. wat dus niet wil zeggen dat het geschreven is door...

of ik sla de plank nu volledig mis en jij weet iets wat ik niet weet...
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van verwijderd op maandag 27 augustus 2007 om 15:32:
wie heeft jou leren schrijven/zinnen opbouwen karian ? of was je onder de invloed van iets, toen je dit schreef ? foei foei ....

Het is een ingezonden persbericht, kneus

:aai:

En zinnen kun je niet opbouwen. Opbouwen deed ik op de kleuterschool in de blokkenhoek :yes:

En nu weer je mand in!
hij zorgt deze avond voor de extra jus op de taart.

Ik heb liever kersen op mijn taart ;)
 
Patrix, joehoe!!! :cheer:
Gaan ze dat ook in Enschede doen? Zou leuk zijn..
 
Uitspraak van Tommie B op maandag 27 augustus 2007 om 17:28:
hij zorgt deze avond voor de extra jus op de taart.

Ik heb liever kersen op mijn taart ;)

Gatverdamme... jus op m'n taart :P

Niet echt een hoogdravend persbericht zeg.
 
Artiest {SHOWLIST artist 53746, 54390, 44415, 55262}
Uitspraak van Karian op maandag 27 augustus 2007 om 16:42:
Het is een ingezonden persbericht, kneus
helemaal los van t persbericht; als member van partyflockboard (of hoe je het wilt noemen) heb je ook een beetje een voorbeeldfunctie...
laatste aanpassing