Partyflock
 
­ Nederland

Treetz goes to the Beach

gepubliceerd door , op
Meestal worden diegenen die vragen overgeslagen. Dat is dit keer niet het geval. You ask for it so you get it! Treetz keert eindelijk richting strand! De enige outdoor Treetz on the beach-editie van 2007 genaamd Treetz on the beach on the Beach zal het zomerseizoen afsluiten op Sapph Beach in Scheveningen. Op 26 augustus zal de zon nog meer stralen, het zand nog heter zijn en een vloedgolf aan muziek over het Scheveningse strand trekken. Zal er eindelijk dan ook in ons kleine landje een hittegolf neerstrijken? In ieder geval zijn Chuckie en Real er klaar voor om de temperatuur naar hogere waarden te stuwen.

De Treetz on the beach crew weet dat het tijdens Treetz on the beach aardig warm kan worden, of dat nou komt door de sexy beats van Chuckie en Real of door de hoge opkomst op elke Treetz on the beach editie. De Treetz on the beach crew zoekt altijd naar een manier van verkoeling. Zoals het verkoelende schuim op de tweejarige Birthday Bash afgelopen 14 juli. Vandaar dat het strand een perfecte locatie is voor Treetz on the beach: een zacht briesje en de zee om af en toe in af te koelen. Op zondag 26 augustus (een week voordat de zomervakantie officieel is afgelopen) komt de Treetz on the beach karavaan naar Sapph Beach aan het Noorderstrand in Scheveningen. Sapph Beach met hoofdsponsor Sapph (women beach & underwear) is dit jaar in premiére gegaan. Sapph Beach is een luxe, sfeervolle locatie waar als het weer iets minder is (wat in ons koude kikkerlandje niet onwaarschijnlijk is) het feest gewoon door kan gaan.

Treetz on the beach maakt zich inmiddels op voor het laatste half jaar van 2007, maar is ook alweer druk met 2008. Er staan ongeveer 2 edities per maand gepland en natuurlijk heeft Treetz on the beach een verrassend eind 2007! Treetz on the beach heeft een special gift voor alle fans die Treetz on the beach elke keer weer supporten. Treetz on the beach komt eind september met een Treetz on the beach CD! Op dit moment zitten Chuckie en Real El Canario op de producerstoel om de Treetz on the beach CD te remixen. Zondag is eigenlijk een rustdag dus de tijden zijn van 17.00-24.00 zodat iedereen kan uitslapen en weer op een normale tijd naar bed kan om de volgende dag fris&fruitig op werk te verschijnen!;)

Treetz on the beach, Always a special gift!

2 opmerkingen

En zo is het maar net! :)
Goeie after na Mysteryland...:banana: