Partyflock
 
­ Nederland

F*ckers

gepubliceerd door , op
F*ckers
8 augustus 2007
FeestF*ckers! · Op het strand
Datumdonderdag 9 augustus 2007
LocatieSapph Beach
FeestF*ckers! · Op het strand
Datumdonderdag 16 augustus 2007
LocatieSapph Beach
FeestF*ckers! · 010 back2back
Datumzaterdag 18 augustus 2007
LocatieOutland Site
FeestF*ckers! · Op het strand
Datumdonderdag 23 augustus 2007
LocatieSapph Beach
FeestF*ckers! · Op het strand
Datumdonderdag 30 augustus 2007
LocatieSapph Beach
FeestF*ckers
Datumvrijdag 31 augustus 2007
LocatieEscape Club Site
Zand tussen je tenen en tegelijkertijd een fles rosé achterover slaan op het strand van Scheveningen? Now we’re talking! Na de uitverkochte editie van 2 augustus, keert F*ckers in Augustus wekelijks terug naar de kust van Scheveningen. Aan het immer gezellige en “unexpected by tourists” Zwarte Pad te Scheveningen. Beachclub Sapph is de plek des onheils die deze zomer hét decor zal zijn voor de intieme F*ckers strandfeesten. Ook al doet de zomer nog niet echt mee, weer of geen weer, F*ckers zal ten alle tijden doorgang vinden, en rekent daarmee op jouw komst!

Zet je schrap voor een zomer vol F*ckers!-genot, waarin de housepioniers van Nederland het voor het zeggen hebben: For the love of sleazy dirty eclectic F*ckers! Beaticonen zullen de dj-booth van Sapph sieren, en de aftrap van je weekend op professionele wijze verzorgen.
Ready? Steady? Rock!

F*ckers! Weekly in August
Met een F*ck it all attitude betreedt F*ckers vanaf 2 augustus wekelijks de Nederlandse kust opnieuw, om jouw op donderdag vanaf 18:00 uur te verwennen met de F*ckers! Lifestyle. De data om vrij te houden deze maand zijn 9, 16, 23, 30 Augustus en de closing party op 6 september. F*ckers is een attitude; dus schroef je grens op en trek je meest funky outfit aan. Durf te respecteren en het haten af te leren; deze zomer staat arrogantie op zijn kop en geniet jij van de zomersfeer - nonstop!

F*CK fridaymorning
Elke keer garandeert de massieve line-up een losgaande menigte: F*ckers-addicts die begrijpen waar F*ckers! voor staat! Vanaf nu elke donderdag in Augustus gaan alle remmen weer geheel los gaan, en met een keur aan grote artiesten zal F*ckers het weekend op donderdag al laten beginnen. Hieronder volgt de line up op volgorde van draaitijden.

Lineup August 9th
Dominique Base
Marc Benjamin
Madskillz
Ryan Marciano & Sunnery James
Benny Rodrigues
Hosted by: MC Spyder


F*ckers in de clubs & FFWD
Naast deze heerlijke strandedities gaat F*ckers! gewoon verder in de clubs en zal aanwezig op de FFWD parade in Rotterdam op 11 Augustus! BSX is ingegaan op de uitnodiging van club Outland om met nog twee andere organisaties deel te nemen aan een truck. Verwacht heerlijke beats, entertainment en een te gekke crowd.

Op zaterdag 18 Augustus opent Club Outland haar deuren voor een speciaal 6 uur durend spektakel: F*ckers! Back2Back Sessions! Line up: Gregor Salto b2b Ricky Rivaro, Lucien Foort b2b Baggi Begovic, Victor Coral b2b Philip Young, Jaziah b2b Marc Benjamin, Leon Benesty b2b Dominique Base & MC Andy Sherman.

Op Vrijdag 31 Augustus zal F*ckers! haar intrede doen te Amsterdam in Escape Club met een wel lekkere line up: Erick E, Victor Coral, Philip Young, Baggi Begovic, Leon Benesty en MC Lady Bee! Haal je voorverkoop kaarten nu in huis, om teleurstellingen aan de deur te voorkomen.

F*CK ticketsOntdek jou F*ckers fantasie in het vernieuwde SAPPH, aan het Zwarte Pad 60-62 (Noorderstrand) in Scheveningen. De deuren van SAPPH Beach zijn geopend van 18:00 tot 01:00 uur. Bij slecht weer schijnt de zon van F*ckers! gewoon verder in de speciaal hiervoor opgezette tenten, weer of geen weer…altijd F*ckers weer!

Kaarten zijn te koop via Beep! (http://www.beep.nl), via alle Ticketbox verkooppunten en kosten in de voorverkoop slechts €7.50 (ex.fee). Het is sterk aangeraden een kaartje in de voorverkoop te halen! Voor meer informatie check de website via http://www.bsx-events.com

Where the F*CK?
Ontdek jou F*ckers! fantasie in het vernieuwde Sapph, aan het Zwarte Pad 60-62 (Noorderstrand) in Scheveningen. Volg de borden Scheveningen. Eenmaal in Scheveningen volg je de borden “Parking Zwarte Pad”. Wanneer je hier bent aangekomen, en je vanaf de parkeerplaats het strand op loopt is Sapph de eerste beachclub aan je rechterhand. De deuren van Sapph Beach zijn geopend van 18:00 tot 01:00 uur. Bij slecht weer schijnt de zon van F*ckers! gewoon verder in de speciaal hiervoor opgezette tenten, weer of geen weer…altijd F*ckers weer!

For the love of house, for the love of beats, for the love of dance, for the love of the beach, for the love of sleazy dirty eclectic entertainment, for the love of F*ckers!

10 opmerkingen

 
Fuckers
:respect::respect::respect::respect:
laatste aanpassing
 
18 augustus :kwijl:
Helaas dan op Decibel, misschien daarna wel gelijk door..
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 augustus 2007 om 16:33:
18 augustus
Helaas dan op Decibel, misschien daarna wel gelijk door..

yep! armand van helden in the power zone... here we come :D
 
Sapph

Relaxte tent :D (y).
 
Artiest Bams
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 augustus 2007 om 15:47:
Fuckers

:nee:

Fyckers
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
http://www.djscene.nl/news/newsflash/2007/Augustus/Zoek_en_vind_de_verschillen :)
 
Daar zeg je me wat :o!