Partyflock
 
­ Nederland

Het heerlijke gevoel van de zondagsfeesten komt weer terug

gepubliceerd door , op
Het enige dat je natuurlijk wel mist in de zomer zijn die geweldige feesten op de zondagmiddag en avond. Natuurlijk kun je je uitermate goed vermaken op de festivals en beachparties maar oh, was die zomer maar weer voorbij. Nou ja... Maar met liefde vooruitkijken naar de eerste lekkere zondagmiddagparty kunnen we wel even doen natuurlijk. Meteen in het begin van het seizoen op zondag 2 september bijt Love for People de spits af. Het begint meteen goed met een geweldige line up.

Iedereen weet de weg intussen te vinden naar de Palazz in Woerden. En Love for People is één van de redenen waarom. Want op elk feest dat ze geven is het gewoon in één woord top. Vanaf het moment dat je keurig welkom wordt geheten met een drankje tot de laatste beat en vocal stab is het voor iedereen die binnenkomt één groot feest. Palazz mag dan wel niet de grootste club zijn, dat wordt ruimschoots goedgemaakt in de aandacht die je er krijgt als bezoeker. Je wordt in de watten gelegd in een heerlijke club met gratis vers fruit en verfrissende ijsjes tussendoor.

Na bijna twee en halve maand zomerpauze is Love for People weer in volle glorie terug. Vanaf september kun je elke maand dus weer genieten van een feest wat is gemaakt met liefde en aandacht. Klik hier om het feest alvast in je agenda te zetten, want deze kick-off wil je niet missen. Speciaal aan deze editie is dat er maar liefst twee vette Back 2 Back sets zullen zijn. Allereerst een spectaculaire Back2back tussen Ron van den Beuken en Michael Dieters van twee uur, en ook nog eens een Bakc 2 Back set tussen Toyax en Dendrite!

Topper van de avond zal zeker zijn Dj Ron van den Beuken, die ook bijna 3 maanden geleden iedereen gek wist te krijgen op de Love for People editie van 3 juni. Ron staat internationaal in aanzien met zijn spetterende trance en hardtrance releases, zoals Alcatrazz, Endless, Sunset en remixes met Grooveyards ‘Mary go wild’, John Marks, Randy Katana of Ferry Corsten. Maar daarnaast weet hij ook als deejay hele menigten in vervoering te brengen op de stages van onder meer Trance Energy en de beroemde Zürich Street Parade. Op dit moment is hij on tour via Libanon naar Griekenland en net voor Love for People komt hij weer terug in het land.

Aangevuld wordt hij door een crew aan deejays die weten wat draaien is en hoe je het publiek gek krijgt. Dj Toyax staat bijvoorbeeld dit aankomende weekend op het vermaarde Duitse festival Nature One en dj MEM hebben velen dit jaar op Dance Valley kunnen horen draaien. En ook de overige deejays zijn bij de Palazz geen onbekenden en Love for People is er trots op ook Michael Dieters, Tremenda, Dendrite en Mc UB op de kick-off van het nieuwe seizoen te kunnen boeken.

Van 16u ’s middags tot middernacht 24u gaat het er weer als vanouds lekker los op zondag bij Love for People in Woerden bij de Palazz. Tot 28 augustus kun je hier nog via de agenda meedoen aan de actie en 5x1 gastenlijstplaatsen winnen. Klik hier om meteen mee te doen met de actie!

7 opmerkingen

zondags feesten zijn altijd leuk helemaal als ze smiddags al beginnen... lekkere afterparty is nooit verkeerd.... nou nog in de buurt :P weer eens teatime ofzo
waren de zondagfeesten weg dan?????

Unique
SOS on the Beach
Divini & Warning
Club Mystique enz enz.....

Dus niet echt weggeweest lijkt me zo :S
laatste aanpassing
[ Na bijna twee en halve maand zomerpauze ]

is het al zomer dan??

gaat ik zeker aanwezig zijn.. :cheer: love4people is altijd feest.. :cheer:
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Artiest Tremenda
Uitspraak van Flyer71 op donderdag 2 augustus 2007 om 15:54:
waren de zondagfeesten weg dan?????

nee idd niet weg, maar die van love for people, zijn toch wel erg lekker !!!!!



hoop jullie allemaal weer te zien, iig ZIN IN !!!!
en wel een beetje gebruind....hahaha


see ya !!!

Uitspraak van Vfreaky op donderdag 2 augustus 2007 om 16:19:
gaat ik zeker aanwezig zijn.. love4people is altijd feest.. laatste aanpassing 2 augustus 2007 16:20
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Denk dat ze de zondagse clubfeesten bedoelen, want die waren er in de zomer natuurlijk eventjes niet. Als iedereen toch naar t strand gaat...

Maar Love for People heeft in mijn hartje in elk geval een warm plaatsje veroverd. En dat zal voorlopig ook wel zo blijven!! Ik weet niet wat het precies is, maar Palazz is gewoon helemaal top, elk feest weer!

We gaan knallen!!!!!!!
 
lieve partypeople,
ik kan natuurlijk zeggen wat ik wil:)
maar 1 ding is zeker..............
Love For People is een feest wat je zeker niet mag missen op de zondag
het is een feest waar ieder gezond en weldenkend partymens gewoon naar toe moet gaan om ieder vezeltje in zijn of haar lichaam te laten beleven wat het hoort te beleven:)
met andere worden GENIET ZOALS GENIETEN BEDOELT WORDT.
laatste aanpassing
mij heb je