Partyflock
 
­ Nederland

Free festival with Erick E, Benny Rodrigues and many more

gepubliceerd door , op
Free festival with Erick E, Benny Rodrigues and many more
30 juli 2007
FeestLatin Sensation Deluxe · The summer carnival outdoor edition
Datumvrijdag 17 augustus 2007
LocatieKorenmarkt
FeestLatin Sensation Deluxe · The summer carnival outdoor edition
Datumzaterdag 18 augustus 2007
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus zal Latin Sensation Deluxe outdoor gaan op de Korenmarkt te Arnhem. Hier zullen Erick E, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Ricky Rivaro, D-Rashid, Madskillz en Patrix Johnson hun latin flavour sounds ten gehore brengen in het centrum van Arnhem. Het gehele evenement is gratis te bezoeken voor iedereen. Rio aan de rijn wordt een feest.

Nooit eerder was de line-up op de Korenmarkt zo vol geboekt tijdens Rio aan de rijn in Arnhem. Het belooft dan ook een waar latin spektakel te worden. Twee avonden waar je eng van wordt, helemaal voor niks. Er kan dan ook met recht zeggen dat Arnhem leeft!

Te beginnen op vrijdag met Dj Patrix Johnson die de kick-off van dit weekend zal verzorgen.De man draait lang genoeg mee om jullie op te warmen voor dit heerlijke spektakel op de Korenmarkt van Arnhem. Sinds hij zijn eigen dj winkel is begonnen komt hij ook steeds vaker met nieuwe en ongelofelijk platen die onnavolgbaar lekker zijn. Patrix Johnson krijgt het dan ook voor elkaar om iedereen aan het dansen te krijgen.

Na Patrix Johnson zal niemand anders dan Erick E de Korenmarkt vermaken zoals hij dat de laatste Sensation white heeft gedaan. Daarnaast is Erick E bekend van zijn sets op onder andere Sneakers, Dance Valley, Housequake, Pleasure Island en nog veel en veel meer grotere parties. En hij is beter dan nooit te voren wat al bleek uit de set die hij neerzette op Sensation White. Erick E gaat de Korenmarkt rocken.

Ten slotte zal Ricky Rivaro het muziek spektakel op de Korenmarkt afsluiten voor deze vrijdag. Ricky Rivaro onder meer bekend van mainstage Dancevalley, Bloomingdale, Mysteryland en hier in Arnhem: Funky Latino. Hij is op deze Rio aan de Rijn met zijn stijl een dj die niet mag ontbreken. De zomerse latinflavours zullen door de speakers dreunen.

Zaterdag gaat het feest verder waar Rio aan de Rijn vrijdag is geëindigd maar dan met Benny Rodrigues, Gregor Salto, D-Rashid, Mad Skillz en Patrix Johnson.

Omdat Patrix Johnson het zo goed kan heeft Rio aan de Rijner weer voor gekozen om hem ook op zaterdag de dag te laten openen. Dus ook zaterdag starten we weer met een knaller 16:00uur gaan we weer vol gas verder.

Patrix Johnson zal als iedereen is opgewarmd worden vervangen door niemand minder dan Benny Rodrigues. Tja, wat moet men nog vertellen over Benny, want Benny is Benny. Hij draait al geruime tijd op NopeisDope, ooit begonnen in de techno/minimalscene is hij uitgegroeid tot een ware alleskunner. Benny is hot en je zal horen waarom. Be on time Benny starts early.

Vervolgens wordt het knallen met Madskillz. Blank, en toch ontzettend latin. Dat is de korte omschrijving van latinhouse-specialist Gertjan Schonewille, ’s nachts beter bekend als DJ Madskillz. Hij kan worden gezien als resident van Sneakers en van Latin lovers een perfecte invulling voor op Rio aan de Rijn de Latin sensation Deluxe.

Dan zal de fakkel worden overgedragen aan Gregor Salto. Gregor is heel hard gegroeid de laatste jaren en blijft groeien. Dit mede door zijn geproduceerde platen als Looking good, Can’t stop Playing en ga zo maar door. De komende anderhalf uur is Gregor de master behind de decks.

Helaas moet aan alles een eind komen dus daarom ook aan Latin sensation Deluxe maar dit doet Rio aan de Rijn goed en stellen je niet teleur met een knaller als D-Rashid. Hij zal het doorgaan tot het einde. En zoals je gewend bent met de ene knaller na de andere knaller. Hij zorgt ervoor dat je niet naar huis wilt en doorgaat naar de after party.

Alleen de line-up zorgt al dat je een geweldig feest zal beleven. Maar om het nog extra aan te kleden zal het plein worden gedecoreerd in sferen van Rio. Al met al wordt het dit weekend een groot feest op 17 en 18 augustus in Arnhem met Rio aan de Rijn.

See you at Latin Sensation Deluxe the summer carnival of Arnhem.

Price: free festival
Place: Korenmarkt Arnhem

Time table
Friday
20:00 - 21:00 Patrix Johnson
21:00 - 22:30 Erick E
22:30 - 00:00 Ricky Rivaro

Saturday
16:00 - 17:00 Patrix Johnson
17:00 - 18:30 Benny Rodrigues
18:30 - 21:00 Madskillz
21:00 - 22:30 Gregor Salto
22:30 - 00:00 D-Rashid

11 opmerkingen

aanwezig word weer gezellig :9
laatste aanpassing
 
dik feestje
 
duidelijk aanwezig dus dat
Leuk!!! :cheer:
WAAROM vertrek ik die vrijdag naar spanje?? :frusty:

:/

ziet er echt top uit!!! :jaja:
 
Hahahah ben dan wel in arnhem , maar ga snachts op vakantie!!! Jammer hoor!!! Maar vandaag hier een gratis feestje met Marco V Dj Jean en Ferry Corsten!! Dus...........................
Ziet er goed uit
als het zonnetje schijnt zit ik zaterdag in arnhem, top feest!
Morgen (vrijdag) aanweziggg..! :D