Partyflock
 
­ Nederland

Gratis entrée tot 4 uur bij de Fantasy Partymarathon
Zaterdag 28/7 na alle festivals en beachparties nog even door?

gepubliceerd door , op
Gratis entrée tot 4 uur bij de Fantasy Partymarathon
24 juli 2007
FeestFantasy Party Marathon · After the festival fever
Datumzaterdag 28 juli 2007
LocatieLatido
Midden in de zomer is het goed feesten, dat weet iedereen. En op zo’n lekkere zomerdag is het ook heerlijk om na een vet festival of een relaxte beachparty nog even door te gaan en de zaterdagnacht te vullen met een goed feest. Dat kun je deze zaterdag vanaf 23 uur doen bij de Fantasy Party Marathon in Club Latido aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord. Met bijna 20 dj’s en twee dikke areas gaat het feest hier door tot maar liefst 12 uur de volgende ochtend. En het mooie is dat je tot 4 uur ’s nachts niks hoeft te betalen om binnen te komen!

Producers en deejays van wereldformaat aangevuld met de beste toppers van eigen bodem die al in menige club en op verschillende festivals hebben bewezen dat ze een menigte enthousiast aan het dansen kunnen houden. Dat is de samenvatting van de line-up zoals je die op zaterdag 28 juli kunt verwachten. En dat is niet overdreven, want je kunt van Dj José, Fausto en 4 Strings zeker stellen dat ze op wereld-niveau bekend zijn!
Zo haalt José op dit moment wereldwijd de charts met zijn superhit ‘Turn the Lights Of’, domineert Fausto de harddance scene met zijn snoeiende energieke sets op de grootste festivals en feesten en heeft 4 Strings zich wereldwijd bewezen als dj en ook als producer en remixer van een complete waslijst aan releases. Maar ook deejays als Toyax timmeren goed aan de weg. Deze man is bijvoorbeeld op 4 augustus te horen op het befaamde Duitse festival Nature One!

Na een vet festival of een relaxte beachparty lekker nog even doorgaan en de zaterdagnacht vullen met een goed feest? Dat kun je zaterdag 28 juli vanaf 23 uur doen bij de Fantasy Party Marathon in Club Latido aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord.

Tot 4 uur ’s nachts GRATIS entree!

Met bijna 20 dj’s en twee dikke areas gaat het feest hier door tot maar liefst 12 uur de volgende ochtend. En het mooie is dat je tot 4 uur ’s nachts niks hoeft te betalen om binnen te komen! Niks, nada, noppes, en toch dik feest.

Zet het feest Fantasy Party Marathon nu in je agenda om niet te vergeten!

Zaterdag 28 juli is het feest opgesplitst in twee delen: de Fantasy Party Marathon begint met een speciale after voor iedereen die nog even door wil. De deuren gaan open om 23 uur en de entree is gratis tot en met 4 uur ’s nachts! Na 4 uur geldt een entreeprijs van 15 euro. In twee zalen gaat het volop los! De line-up hiervoor is:

Area 1 (Basement) :
4 Strings
Boo Tjek
DaViraz
Fausto
José
Toyax
Mc UB

Area 2 (Salon de Dance) :
Alberto V
Ferio
Frenckel
JD
Pet
Riego
Solo

Producers en deejays van wereldformaat aangevuld met de beste toppers van eigen bodem die al in menige club en op verschillende festivals hebben bewezen dat ze een menigte enthousiast aan het dansen kunnen houden. Dat is de samenvatting van de line-up zoals je die op zaterdag 28 juli kunt verwachten.

Om 6 uur gaat de Fantasy Party Marathon dan verder met een nieuw programma in de Basement Area voor een ultieme afterparty met Latido’s beste krachten aan het werk. Tot 12 uur ’s middags gaat het dan nog eens lekker verder met de meest sexy sounds en electric beats. Dit deel van de Partymarathon kun je genieten van:

After Area:
Marco Verhoeven
Miss Wendy
Onnik
S.i.m.
MC UB

Er zijn die dag veel festivals. Eentje zelfs op n paar minuten rijden van club Latido in Amsterdam, een andere op een klein halfuur afstand bij Maarssen en natuurlijk de beachparties bij Bloemendaal. De Fantasy Party Marathon heeft voor iedereen een stevige en niet te missen dosis extra dans-energie klaar liggen! Helemaal voor niks!

3 opmerkingen

Miss ook wel ff kijkje neme na de boot :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Gaat vet worden, daar heb ik zon idee van. Pleasure Island ligt maar 5 minuten ofzo van Latido. Je kan er des noods kruipend naartoe! Al wordt het dan misschien een probleem om kruipend binnen te komen, maar HET KAN! :D :D :D

Ik wijs de weg wel.... ;)
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
zeker weten Ub

wordt een gezellig feestje met jou erbij achter de tafels!!!