Partyflock
 
­ Nederland

Inside: The Past, Present and Future

anoniem gepubliceerd op
Inside: The Past, Present and Future
4 mei 2003
FeestInside · The Past, Present and Future
Datumzaterdag 7 juni 2003
WinactieInside actiegesloten
LocatieSans Souci Site
Op 26 april organiseerde Inside Events in Sans Souci te Berlikum met groot succes haar eerste event genaamd Hardstyle Inside. Hier stonden o.a. toppers zoals Beholder & Balistic en Haze & Abyss. Het was deze avond meteen al duidelijk dat er een vervolg moest komen.

Op 7 Juni is het tijd voor de tweede editie genaamd Inside: The Past, Present and Future. Ditmaal zullen er behalve hardstyle ook techno en hardcore aan bod komen.

De line-up voor deze avond zal niemand tegenvallen:

Showtek LIVE!
Lars Tindy
Trilok & Chiren & Trilok & Chiren
Spoon
Sez
Oblivion
Pulse Dj's

De avond zal worden gehost door:

MC Announce


Als extraatje komen alle vier leden van het Dreamteam ook ieder nog een set draaien, dus:

Gizmo
The The Prophet
Buzz Fuzz
Dano

Naast alle dj's zullen er deze avond ook een aantal special acts zijn waarover nog lang zal worden gesproken.

De deur gaat om 21:00 open en om 04:30 zal Dano de laatste plaat opleggen.

Kaarten kosten 12,50 in de vvk en 15 aan de deur.

De voorverkoop adressen zijn:
Leeuwarden - Spoon Records - Groot Schavernek 1
Berlikum - Sans Souci - Hemmemaplein 5

Voorverkoop start op 10 mei, maar zijn nu ook al online op de website te bestellen. De eerste 50 online bestellers krijgen een gratis cd. De kaarten zijn genummerd en zijn tevens een lot nummer, waar een vette prijs aan is gekoppeld. Wat het is blijft nog even een verrassing.


Ga voor meer info naar www.inside-events.nl

61 opmerkingen

Ziet er goed uit(Y) die line-up
 
heb er zin in!! :bounce:
 
ziet er zeker goed uit..!!!!!
Als extraatje komen alle vier leden van het Dreamteam ook ieder nog een set draaien
:D zouden ze het voorelkaar krijgen...
laatste aanpassing
 
Artiest Natazja
Dick ik kan je vol trots zeggen dat we het voor elkaar hebben :)
 
wordt kiezen,.... 2fast of dit...... 2fast dan maar :D
zoals ik al eerder had aangegeven,concept lijkt verdomd veel op een ander.....en dan ook nog eens de residents boeken.
 
Willy ik werk met Nederlandse dj's en die organisatie die jij bedoeld werkt met buitenlandse dj's.

Tevens werk ik met talents.
Naar mijn idee heb ik geen residents staan van een andere organisatie.
Dat contract was door de organisatie zelf verbroken waardoor ik de vrijheid heb evenals de dj's om te gaan en staan waar we willen.
laatste aanpassing
als je een beetje origineel bent zet je ook geen ex residents van je grote rivaal op je line up want je wil graag de vete ontwijken maar je hebt er hierdoor zelf een handje in en ik denk niet dat je op veel begrip kunt rekenen.
vraag me toch echt af of dapauli,uzi en noem ze maar op buitenlanders zijn :S:S:S:S
 
Ik bekijk dit puur zakelijk en ga geen dj's die tot mijn favorieten behoren boycotten.

Omdat ze nou ex resident zijn van een andere organisatie sorry hoor het gaat mij er om een goed feest neer te zetten en daar horen Trilok en Chiren bij.

Marco may is een buitenlander en technoboy en zo kan ik nog even doorgaan maar ik vind het een zinloze discusie om met je aan te gaan aangezien je niet tot de organisatie van het betreffende bedrijf hoort.

Ik wil gewoon een top feest neerzetten de 7de en er is genoeg voor 2 organisaties.
Artiest Spoon
2 Phat Wax:

als je een beetje origineel bent zet je ook geen ex residents van je grote rivaal op je line up want je wil graag de vete ontwijken maar je hebt er hierdoor zelf een handje in en ik denk niet dat je op veel begrip kunt rekenen


Sorry maar rivalen kennen we niet. Alleen maar collega's. Verder lijkt het me dat een organisatie zelf mag bepalen wie ze wel of niet boekt. Verder is er ook helemaal geen vete, alleen maar een illusie die groot wordt gehouden door mensen zoals jij en Da-Willy.
here we go again:S
ik vind het gewoon errug jammer dat julie het op dezelfde data houden..:S
nu lijkt het of jullie juist de concurrentie aangaan.. was/waren er nou echt geen andere data vrij??!! (vast wel.. alleen.. ach vul zelf maar in.....)
hierdoor werken jullie "de vete" zelf in de hand hoor!!
jammer jammer jammer...
khoop dat jullie eruit kunnen komen..
want het zou zonde zijn als 2Fast en Inside elkaar kapot gaan concurreren..:(:(
Inside vindt het ook jammer dat het gelijk met 2f4t is. Oorspronkelijk was het de bedoeling om het 31 mei te doen, maar dan is X-Clusive Holland.

Toch zal het voor beide organisaties geen problemen mogen opleveren. Bij 2f4t kunnen max. 1000 bezoekers komen en met hun uitstekende line-up is dat zo bereikt. Inside heeft plaats voor meer dan 1500 bezoekers en naar verwachtingen is dat ook zo bereikt. Als je kijkt naar feesten als bijv. Qlubtempo, daar komen er meer mensen dan op 2f4t en Inside bij elkaar kunnen worden toegelaten.
kheb er zin in word vet feest!!
 
Artiest Trunkz
De line-up ziet er prima uit, daar ligt het niet aan. Maar de DIE-hards (laten we ze zo noemen) zullen toch voor 2fast gaan kiezen (ik trouwens ook). Toch jammer dat Trilok en Chiren daar gaan draaien en ik weet niet of ze resident van 2fast zijn, maar dan zou ik niet bij de concurrent gaan draaien. Want een concurrent is het nu, omdat het op 1 datum valt. Beetje jammer. Was het op een andere datum in de maand geweest. Dan was het een goede aanvulling op het uitgaansleven in lwd en omgeving!
Verder is er ook helemaal geen vete, alleen maar een illusie die groot wordt gehouden door mensen zoals jij en Da-Willy.


Ach man het is het onderwerp van de dag lul niet. En beschuldig mij vooral niet van illusies. Jullie komen er eerst achter dat jullie op dezelfde datum "per ongeluk" zitten en dan ga je vervolgens ook nog de "ex" residents van 2fast boeken!! Dan vraag je er toch om????

Wij geven zelf feesten dus logisch dat wij er juist op in gaan en veel andere mensen niet dus over welke illusies heb je het?
laatste aanpassing
 
Ierdereen zat altijd te zeiken dat er nooit wat te doen was. Nu is er juist veel te doen en dan is het weer niet goed. Wees blij dat er zoveel gedaan word.
2f4t is nu al razend populair en elke keer uitverkocht. Maak je dan niet zo druk, zie dit gewoon als een aanvulling.

Succes natasja

2Phatwax> niet echt professioneel!!
2 Trunkz:

Inside wou Trilok & Chiren eerst al op 7 juni, maar 2f4t wou dat niet omdat ze daar resident waren. Dit is natuurlijk heel begrijpelijk en Inside had er vrede mee. Een andere datum was geen probleem zei 2f4t.

Afgelopen week kregen Trilok & Chiren te horen van 2f4t dat ze geen resident meer waren omdat ze afgelopen zaterdag op een ander feest in Berlikum stonden. 2f4t vond dat dit niet kon. Inside en Trilok & Chiren hebben toen besloten om ze dan toch gewoon 7 juni bij de line-up te zetten.
laatste aanpassing
2ger@rd> Ik heb dat maar achterwege gelaten maar als je wist hoe de vork in zn steel zat dan weet je wel waarom.

Ik benader het als organisator en heb daar mn redenen voor en ik begrijp dat het op mensen verkeerd overkomt die alleen komen om te feesten.

Maar omdat Spoon over mij heen probeert te lopen ben ik soms genoodzaakt om zijn illusies uit de wereld te moeten helpen.
 
Vecht het dan ff met elkaar uit en niet hier. Hier heb je alleen dat mensen zich er mee gaan bemoeien terwijl ze de reden van het conflict niet kennen. Dan word het alleen maar erger.

Maar als alle organisatoren hoor toch bij elkaar zitten, organiseer eens een een feest met tech- en funky house!! Ik word ziek van die hardstyle! :bah:
 
Artiest Arrivée
edit: ik sluit me aan bij Ger@rd! :)
laatste aanpassing
2ger@rd> Moet je vrijdag 23 mei naar Pounding Sessions komen met Damian Keane, Bellie, Uudzuu, Antiphus en ik in Darby and Joan's in Leeuwarden ;)

En zolang organisaties deels afhankelijk zijn van Partyflock en via dit mediakanaal onzin verkondigen zal de discussie blijven helaas. Ik reageer alleen als iemand over me heen probeert te lopen, anders niet.
laatste aanpassing
2 spoon:
Inside vindt het ook jammer dat het gelijk met 2f4t is. Oorspronkelijk was het de bedoeling om het 31 mei te doen, maar dan is X-Clusive Holland.

waarom is dit n probleem?? jullie 1e feest was toch tegelijkertijd met Shockers?! en t was een groot succes..:S
ik gun jullie je succes echt wel, maar jammer dat het nu dan zo moet lopen... snap je?!
laatste aanpassing
 
2 Phat wax> Klinkt me als muziek in de oren ;)
Alleen me baas verwacht me zaterdag ochtend weer vroeg en fris :). Ben vorige week nog bij Victer Coral en Laidback Luke geweest. Hardstikke leuk alleen ben ik dan zaterdag niet echt een mens ;)
Of tewel naar de zaterdag met die feestjes.

en nu weer on topic ;p
2 The Dark Prince:

Het concept van Inside is ook dat ze alleen maar met Hollandse dj's werkt. Daarnaast zat Inside nog met de planning van de eigenaar van de lokatie en ook met de planning van de dj's die zijn geboekt. Maar zoals ik al in een eerdere post zei zal dit verder geen problemen mogen opleveren omdat beide feesten bij elkaar slechts 2500 bezoekers aankunnen. Dat stelt toch weinig voor ?
laatste aanpassing
 
Mensen... kappen met die ellendige 'discussie'
Waarom zitten jullie elkaar zo vreselijk in de haren?

Denk je echt dat de mensen hierop zitten te wachten?
Die willen gewoon een leuk feestje en wat er zich achter de schermen afspeelt zal ze een rotzorg zijn!

Phat Wax > Dat je voor wat feestjes promoot is hardstikke leuk hoor, maar hou alsjeblieft wel even je manieren ja... soms ga je echt een beetje te ver!
Er is plaats voor iedereen en er is niemand die over je heen wil lopen.
Jij zit met jouw feesten namelijk op vrijdag en heb van NIEMAND last.

Je mag af en toen een ander helpen op zaterdag, daar heb je het denk ik druk genoeg mee, dus blijf daar dan bij en laat je collega organisatoren met rust!

En Spoon is net als Phat Wax een DJ, en of hij het nou wel of niet kan doet er niet toe, het is namelijk een hobby en geen wedstrijd!

Verder wil ik niks meer kwijt, ik heb al teveel gezegd!
2 Arend!> je zegt het zelf al, ik zit op vrijdag dus zou er in principe geen last van moeten hebben en wat je leest gaat over hele andere dingen waar niemand wat van afweet. Moet maar even via de PM. Het ging er naar mijn mening om Trilok en Chiren maar dat heb ik al uitgelegd.

Je geeft trouwens wel een vaag beeld van mijn dagelijkse activiteiten moet ik zeggen. Beetje promoten voor feestjes, beetje helpen op zaterdag? :) Komt goed Arend!
laatste aanpassing
 
hahaha ben het geloof ik wel met die arend eens...mensen gaan naar een feessie voor de muziek en de gezelligheid and we don't give a fuck over de organisatie en de verhalen die daar achter steken, lekker belangrijk!!! En trouwens als ik het zo allemaal een beetje aanhoor voelen een aantal mensen zich toch een beetje bedreigd door een beetje concurrentie...;-) Altijd jammer van die reacties....
het gaat niet eens over organisaties,maar over bepaalde personen.beetje vreemd dat inside "toevallig" zoals ze dat zelf zeggen,tegelijkertij­d met 2 fast is,terwijl ik te horen heb gekregen van een personeelslid van sans souci dat inside het degelijk met zin heeft gedaan om op die datum een feest te prikken.en dat ze meerdere resident dj's wouden booken
2 leddie> No hard feelings voor concurrentie want ik zit immers op een vrijdag :) En waar het echt allemaal over gaat zullen we jou maar besparen dan ;)
ga 's knikkeren ofzo?

of rolschaatsen!!!

Kortom kap eens met dat kinderachtige gedoe!!!:@:@
 
Ik dank u zeer!!! Phat Wax... enne junkie xl;NOBODY CARES, dat probeer ik nou duidelijk te maken!!!
En voor de rest ben ik het helemaal met mijn grote vriend M@thys eens!!! :-D
Leddie: "ff knikkeren???"
 
Beter ff rechtsboven in de zandbak spelenhahahahaha
ik dacht dat knikkeren kinderspellen waren
knikkeren met leddie is geen kinderspel;)
wat een ontzettend gezeik zeg...

laat de mensen die naar 2f4t willen gaan zich daar vermaken en de mensen die naar inside willen daar plezier beleven... maak jullie er allemaal niet zo druk om!!
hehe wel grappig dat organisatie zich druk maken en de bezoeker het gezeik vind.
misschien moeten mensen hier toch wat van leren.
krijg toch de neiging om zo beide te boycotten.
kom op kap met dit gezeik en doe beide je ding.
resident of nie boek wie je boeken wil.
strijd mag er zijn maar loop niet elkaars feesten aftekraken.
 
Heej lui.. hou eens even op met dat gezeik op elkaar. Onder verslagen, in nieuwstopics, in forumtopics. Nogal sfeerverziekend en ik wil geen mensen tijdelijke bans hoeven geven. Even volwassen doen nu.

En zolang organisaties deels afhankelijk zijn van Partyflock en via dit mediakanaal onzin verkondigen zal de discussie blijven helaas. Ik reageer alleen als iemand over me heen probeert te lopen, anders niet.


Jullie overschatten de invloed van Pf. kijk Pf is zeker leuk als mediakanaal. Maar kijk eens naar de bezoekersherkomst kaarten van 2f4t en Inside. Als ik dat zie dan denk ik toch dat een effectieve flyercampagne nog steeds de beste manier is om veel mensen naar jullie feesten te trekken.
 
.
laatste aanpassing
Heb begrepen dat de bestellingen voor kaarten al beginnen binnen te stromen, maar wat zal nu die prijs zijn die 7 juni wordt weggegeven ?
een geheel verzorgde reis voor 10 personen voor een tijd van een half jaar naar amerika
 
dan hoop ik dat jij em wint.. ;)
een half jaar geen gezeik op PF. :)
heerlijk..
en nu gewoon ff kappen met die bullshit..
en ga je es volwassen gedragen en gebruik gewoon de PB men to men.. en anders gebruik je dat kruisje rechts boven in je scherm maar!

2 Natas.. Top die line up.. kan gewoon niets anders zeggen!
laatste aanpassing
tiepies een antwoord van een natas aanhanger.

jij moet ook wel weten dat er internet in amerika is :D:D:D:D:D:D:D:D:D
 
sjezus BW.
ik wordt nu echt nie goed van je..
hoe zit jij in hemelsnaam achter je pc..
ben nu ff online aan het kijken wat voor kul hier allemaal op het forum staat.. maar gewoon iedere keer als hier iets nieuws wordt gepost ben je er binnen een minuut bij.. :|
lekker he.. spul wat je wakker houdt!! :XTC:
het houdt jou ook in ieder geval wakker ______/
 
kappen.. laatste waarschuwing
Ja idd Nuff said...

En nu gewoon kappen met dat gezeik zeg, ik erger me aan dat jullie zo laag kunnen vallen...

En dit sterkt mijn trotsgevoel dat ik ook Grieks ben, want Grieken weten pas wat normen en waarden zijn in de cultuur en vooral in communicatie tussen mensen[/B] !!! :@
Ik :kots: op mensen die elkaar niet eens de ruimte geven om te doen wat ze goed achten is om te doen...

Dus idd ff nokken met die shit !!!
En owee als ik een van jullie onder handen krijg en je kraamt zo een apentaal uit :@ grrr

OK nu weer vrede en peace hier, nuff said... :)



Back 2 topic finally *zucht*
Ik was ook op het eerste feest georganiseerd door Inside Events en ik was zeker onder de indruk !!! Decor moet blijven Natasja !!!! (y) :respect:
En ik heb echt genoten idd lekker :bounce: :bounce: totdat ik er bij wijze van spreken bij neerviel...
Ik heb echt genoten van die party dus ik wil de volgende ook zeker [b]niet
missen !!!

groet
laatste aanpassing
Ik heb respect voor ieder ander die wat in de scene teweeg brengt (y) Mensen moeten namelijk variatie kunnen hebben en geen éénzijdigheid doordat er één de leader zou zijn. Minder respect heb ik voor diegenen die zich aardig voordoen en daar achteraf misbruik van maken. Daarom mengde ik mij enigszins in deze (hele domme) discussie en zal in het vervolg voor het prive berichten kanaal kiezen.

Alle respect voor iedereen die hier gepost heeft en het de strot uit kwam want tegenover de bezoeker staat het ook kinderachtig maar 's nachts zijn er vaak weinig online en vergeet je soms dat er overdag veel mensen weer mee lezen.

Iedereen die naar Inside gaat of naar 2fast veel plezier en we horen wel hoe het was (en wat die prijs nou is :))
Maar als alle organisatoren hoor toch bij elkaar zitten, organiseer eens een een feest met tech- en funky house!! Ik word ziek van die hardstyle!

2 Ger@ard.
Check www.5th-events.com
 
2 Marlin > Denk je nou echt dat ik daarvan nog niet op de hoogte was ;)
[off topic]M'n complimenten voor al die borden die in de stad stonden gisteren (y)[/off topic]
Zucht, steun en kreun... Houdt dit nooit op?

Iedereen veel plezier op 7 juni, waar jullie ook heen gaan, als het maar feest is!

(K)
 
Linda Mix (y) :D
ja toch feesten is belangrijker toch.
zijn 2 topfeesten :D
 
Precies!!!

Dus ieder voor zich!!

mazzel!!!:-D
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
Beste mensen,

ik ben blij om te melden dat beide organisatie,s hebben besloten om binnenkort een keer een bakje koffie te drinken.Ik ben ervan overtuigd dat hun er samen zeker zullen uitkomen zonder hulp(hoe goed bedoeld ook)van derden.

Ik hoop dat dit gerespecteerd kan worden en dat er geen problemen meer in de toekomst zullen zijn.

verder wens ik beide organisatie,s maar ook 5th events en illegal vibes,veel vette feesten toe zodat het Noorden op de kaart blijft staan als een feest provincie :-p

Zo.....nu eerst een bavaria :bier:
geef mij dan toch maar dat bakkie koffie :D:D:D