Partyflock
 
­ Nederland

Studio 80 invites Michel de Hey

gepubliceerd door , op
Studio 80 invites Michel de Hey
12 juli 2007
FeestStudio 80 invites · Michel de Hey Site
Datumzaterdag 14 juli 2007
LocatieStudio 80 Site
Aanstaande zaterdag 14 juli, nodigt Studio 80 de Rotterdamse dj/producer Michel de Hey uit gedurende 5 uur plaats te nemen achter de draaitafels tijdens ‘Studio 80 invites Michel de Hey’. De muzikale programmering in de tweede zaal is in handen van het eveneens in Rotterdam gevestigde, Clone Records. Studio 80 invites Michel de Hey vormt op 14 juli de kick-off van een serie intieme avonden in Studio 80 die gehost zullen worden door Michel de Hey. De focus van deze avonden zal liggen op kwalitatief goede muziek, voor een schappelijke prijs op een gezellige, intieme locatie.

Het is niet de eerste keer dat Michel na een groot festival optreedt in een club in hartje Amsterdam: zo draaide hij door tot 8 uur ’s ochtends in club Mazzo na Dance Valley een aantal jaar geleden en nam hij na Mysteryland Sven Väth mee voor een surprise optreden.

Lange set
Dat Michel bewust kiest voor een langere set in Studio 80 blijkt uit het gastenboek op zijn website http://www.micheldehey.com : ''omdat ik bij 'Dance Valley Festival maar anderhalf uur draai, zal ik in Studio 80 een lange set draaien. Deze (set) is voor iedereen toegankelijk en heeft verder niets met het festival te maken.” Voorafgaand aan de set van Michel zal Dj Jay Samuel de zaal op de juiste temperatuur voorverwarmen.

Clone Records
In de tweede zaal van de club zwaaien de mannen van Clone Records de scepter. Labelbaas Serge is een gerespecteerd man in de electro/disco wereld. Zijn label biedt onderdak aan acts zoals Legowelt, Adult en Like a Tim. 14 Juli neemt hij samen met Nico E. Shuker (Frustrated Funk, Frantic Flowers) en Paul Dulac (Frantic Flowers, Clone) plaats achter de draaitafels om het ‘beste dat electro te bieden heeft’ te laten horen.

Studio 80 invites Michel de Hey staat garant voor goede muziek en een gezellige avond, dus heb je na Dance Valley Festival nog zin in een dansje of ben je niet geweest, maar wil je jouw energie er nog uitdansen voor het slapen gaan? Kom dan zeker langs bij Studio 80 aan het Rembrandtplein in Amsterdam.