Partyflock
 
­ Nederland

Tomorrowland 28 & 29 juli
win kaarten!

gepubliceerd door , op
De derde editie van Tomorrowland zal wederom plaatsvinden op het mooiste festivalterrein van België: het Recreatiedomein De Schorre te Boom, dit op zaterdag 28 en zondag 29 juli 2007.

De eerste editie van het enige open air dance festival van België trok meteen 12.000 bezoekers, bij de tweede editie vorig jaar waren dit er 15.000. Met de reeds bevestigde topaffiche van dit jaar, de fantastische reacties van het publiek na vorige edities verwacht ID&T dit jaar dan ook meer dan 20.000 bezoekers.

Niemand minder dan Jeff Mills, Armin van Buuren, Roger Sanchez, Bob Sinclar, Carl Craig, Paul van Dyk, Yoji Biomehanika, DJ Rush en David Guetta de topnamen uit een hele reeks van 80 dj’s die op de affiche van Tomorrowland zullen prijken.

Tomorrowland is het kleine broertje van het Nederlandse Mysteryland, het grootste en oudste dance festival van Europa dat elk jaar ruim 60.000 bezoekers mag verwelkomen.

Tomorrowland is niet zomaar een festival op een wei met tenten, maar een heel uitgebalanceerd concept met heel veel aandacht voor detail, allemaal ingekaderd in een prachtig natuurgebied. Al deze kleine details en extra’s zoals de fantastisch mooie decoratie, de vele acts, tal van randanimaties, kleine gezellige cocktailbars, strandjes, vuurwerk en nog zoveel meer maken Tomorrowland tot een onvergelijkbaar festival en een ongekende beleving. Meer dan 3 weken wordt er met man en macht gebouwd om alle bezoekers twee fantastische zomerdagen te bezorgen waar iedereen het ganse jaar met plezier op kan terugkijken.

Overzicht van de area’s:
ID&T Mainstage
Zonder enige twijfel hét paradepaardje van Tomorrowland. Gelegen in het uiterste punt van de vallei, strekt zich voor het natuurlijk amfi theater van de Schorre de ID&T Mainstage uit. Achter de decks de grootste Dj’s ter wereld met onder andere: house icoon Roger Sanchez, Paul van Dyk en publiekslieveling David Guetta op zondag en Magnus, Marco Bailey, Shameboy en Buscemi op zaterdag.

Armada
Armada Music is het concern opgebouwd rond het label van superster DJ Armin van Buuren. Armada herbergt ook tal van labels gaande van Armada tot Armind, van A State of Trance tot Soundpiercing. Daarnaast richt de organisatie zelf events in en huisvest het tal van dj’s. Naar de Schorre in Boom volgen in het kielzog van Armin van Buuren: Markus Schulz, Rank 1, Blake Jarrell, Perry O'Neil en Menno de Jong.

Q-dance
Behoeft de grootste organisatie van de hardere muziekgenres nog enige uitleg? In feite niet. Maar voor diegenen die Tomorrowland editie één en twee gemist hebben. Q-dance bouwt de meest spectaculaire stage van hele festival en staat voor de hardere stijlen binnen de dance. De feesten van Q Dance; Qlimax, Defqon1, In Qontrol en Q Base zijn de grootste hard dance feesten ter wereld. Ook op Tomorrowland is het voor de Q-dance-stage steeds over de koppen lopen. En dat zal dit jaar niet anders zijn. Yoji Biomehanika, Showtek (live), Coone vs Ruthless, Dj Zany, Luna, Headhunterz, Lobotomy Inc vs Chicago Zone, Zatox en Lady Lady Dana vs Promo.

Café D’Anvers
Meer dan 15 jaar ondertussen (in 2004 vierde de dancing zijn verjaardag) voert Café D’Anvers vanuit de hoerenbuurt het hoogste woord onder de Antwerpse dancings. Nog steeds lokt de club de grootste namen naar de Verversrui. Op Tomorrowland zal Café D’Anvers net zoals het dat bij edities één en twee het gezelligste plekje van het festival innemen. Op de beach zullen de internationale toppers Carl Craig en Luciano samen met Café D’Anvers residents Smos & Baby B, Filliz, Barthelomeo, Tweety, en Prinz te vinden zijn.

Versuz
Versuz is de grootste en wellicht mooiste club van het land en staat voor de beste clubhouse en een steengoede ambiance. Op Tomorrowland bouwden ze al twee jaar na elkaar de tent om tot een onwaarschijnlijk mooie club, inclusief zwembad. Dj’s van dienst zijn deze keer de populairste dance naam van het moment Bob Sinclar, Steve Angello, Tom de Neef en Versuz residents Dave Lambert, Tom Leclercq en B.

Kozzmozz
In september 2006 blies Kozzmozz nog 11 kaarsjes uit op een gigantische verjaardagstaart. Het Gentse partyconcept behoort inmiddels dus tot het selecte clubje anciens. Toch trotseert deze ancien de tand des tijds met waardigheid, elk Kozzmozz feest is dan ook steeds uitverkocht. Innoveren en grenzen verleggen zijn daarbij de toverwoorden. Van de partij: Jeff Mills, Dj Rush, Technasia, Joris Voorn, T-Quest, Kozz en Kr!z.

Ghoststyle
Bjorn ‘Dj Ghost’ Wendelen werkte zich met zijn Ghoststyle de laatste jaren op tot een heus fenomeen. Hij omschrijft het zelf als een mix van de beste en lekkerste French Tek, Retro en Jump, Harddance en Oldschool. Aan Ghosts zijde op Tomorrowland staan op zaterdag Q-ic, Marco Remus, Miss Djax, Lethal MG en Eric Sneo.

Bonzai
Yes, they’re back. In 2003 moest het ooit zo populaire Lightning Records met goudhaantje en sublabel Bonzai Records door de download-cultuur de boeken neerleggen. Maar vergeten deden de housefans grondlegger The Fly en zijn companen (The Bountyhunter, Yves Deruyter], Push, Zolex, Jones & Stephenson…) nooit. Bewijs daarvan op 28 juli. Line-up: Yves Deruyter, Airwave, Dj N., Dj Fire, Guiseppi Ottovani en Manuel Le Saux.

Star Warz
Eindelijk, zullen velen denken. Eindelijk krijgt drum ‘n’ bass ook een forum van ID&T. Misschien is het inderdaad hét genre dat bij voorgaande edities de meest onterechte afwezige was. Al gaat Tomorrowland 2007 dat op 28 juli allemaal goed maken. Host van dienst is de bekendste drum ‘n bassorganisator van het land:
Star Warz. Mister M & One87 stelden volgende top affi che samen: Ed Rush & Mc Justyce, Fresh & Mc Stamina, Simon Bassline Smith & Youngman Mc, Millennium Kru & Mc Dapper, Murdock

B2B productions
Psychedelic Trance, kortweg Psy Trance, ontstond halverwege de jaren negentig binnen de partyscene in het hippie-bedevaartplaats Goa (India). Vandaag woedt de discussie nog steeds of Psytrance voortvloeide uit de vermeend oudere Goa Trance of dat beiden eigenlijk gewoon hetzelfde genre zijn. Wij voeren de discussie niet, maar het is zeker een stage om je eens effe naar hogere sferen te laten meevoeren. Back 2 Basics Productions host de area met de grootste DJ’s binnen het genre Yahel, Astrix, John 00 Fleming, Lani, Kairon, Firaga en Norion.

Mondial Hot Sunday Nights
Hot Sunday Nights beschrijft zichzelf als ‘Europe’s hottest Urban Club’. Dus ook al laat de hete zomer het afweten op 29 juli aan de stage van Mondial Hot Sunday Nights staat zonder enig excuus een hot & steamy party te wachten. Mét natuurlijk de beste R&B en hip hop van de hand van Cash Money, Sake, Joss, Cosmic, Uneak en Crack T.

Rendez Fou
De thuisbasis van de Rendez-Fou-party’s is de Gentse Eskimo fabriek. Het concept spreekt voor zich: party in style, a dressed tot impress party crowd, classy decoration en quality dance grooves. En dat telkens gebracht in verschillende rooms met naast de universele danceroom ook een urban- en discoruimte én een champagnelounge. Geen verschillende rooms ‘helaas’ op Tomorrowland, maar wel een leuke mix van stijlen. Kortom: Raoul, Guy Ohm ft. Funky Frenic, Maxim Lany ft. El Carlitto, Davidov, Mystique, Red D en Tino.

24 opmerkingen

 
Q-dance stage :respect:
heel dik festival :jaja: jammer dat ik op vakantie ben :O
Ik ga ;; VIP stijl :cheer:
 
Aanwezig zoals vorig jaar. Heerluk ;)
zeker beter als mysteryland in nederland zeker qua goedkoper en 2dagen !!
Uitspraak van MAQ op donderdag 12 juli 2007 om 18:05:
zeker beter als mysteryland in nederland zeker qua goedkoper en 2dagen !!

helemaal mee eens!!
wordt weer leuk!!boyzzz!
ze zijn het stukje over kaarten winnen vergeten geloof ik :p
Hier heb ik zin in!!!!! Wordt gezellig KIP!
 
Uitspraak van Giles op donderdag 12 juli 2007 om 20:22:
wordt weer leuk!!boyzzz!

echt wel hé vriend!!!!! en dat vlak nadat we van dominator terug komen!!!! heb er zin in!!!!!
wordt mega party weekend!!!! dominator en tomorrowland!!!!(q-dance!!!!) :respect:
hiets hiets... lekker pasjes zetten in het zonnetje. vorig jaar was relax. dit jaar gaat top worden. belgen zijn veel vriendelijker en minder snel geiriteerd als nlders. (no offence)
zwaaar feesje!
 
Wel jammer dat zo ver ik kan zien de winactie alleen voor de zaterdag 28 juli is... zondag is het echte feest....

:flower:
 
en hoe win ik nou die kaarten zoals in onderwerp staat?
Artiest 2LS
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 13 juli 2007 om 08:39:
el jammer dat zo ver ik kan zien de winactie alleen voor de zaterdag 28 juli is... zondag is het echte feest....

Er zijn niet eens alleen zaterdag kaarten, wel goed lezen he;)
 
Die Psytrance stage slaat echt nergens op... de grote commerciele organisaties moeten wat dat betreft nog veel leren... :/
kaartje voor zondag is binnen !!!
laatste aanpassing
Uitspraak van Giles op donderdag 12 juli 2007 om 20:22:
wordt weer leuk!!boyzzz!

aja zijt daar mor zekers van:d
Wat is de prijs van een dagkaart voor de zondag (aan de deur).. Weet iemand dat?