Partyflock
 
­ Nederland

This Is ™ The Beach
Part 2

gepubliceerd door , op
Jawel, het is weer tijd voor een nieuwe This Is ™ The Beach, oftewel Rock ‘n Roll on The Beach Part 2. Na de zeer succesvolle editie in juni waar het helemaal los ging en de djs zelfs min of meer verantwoordelijk waren voor het letterlijk beschadigen van de dansvloer, kon de This is ™ organisatie uiteraard de verleiding niet weerstaan om hier snel een vervolg aan te geven. De dansvoer is volledig hersteld en Sapph Beach is er weer helemaal klaar voor.

We banen ons momenteel nog steeds een weg tussen alle mailtjes, brieven, faxen, sms-jes, dankbetuigingen, bloemstukken, en wat al niet meer zij met de steeds terugkerende vraag wanneer er alsjeblieft een vervolg komt? Het bleek welhaast onmogelijk een ieder persoonlijk te antwoorden dus bij deze voor al diegenen het verlossende antwoord; op zondag 5 augustus gaat het weer gebeuren. Tussen 19:00 en 01:00 zullen in deze volgorde Dan Sanders, Sander Kleinenberg en Remy in de dj-booth plaatsnemen om er hopelijk wederom een avondje “dance-&-rock-‘n-roll-on-the-beach” van te maken. De dansvloer is niet alleen gerepareerd, maar uiteraard gelijk verbeterd. Je bent bij deze uitgedaagd.

Met het oog op de nabije release van zijn nieuwe mix album ‘This Is Sander Kleinenberg’ op het gerenommeerde Renaissance label zal Sander wederom een showcase geven van de sound van zijn nieuwe cd. Vanaf 30 juli is deze dubbelaar te krijgen in de betere cd winkels. Komt dat horen. Remy, die tijdens de afgelopen editie zelfs betrapt werd op het maken van gecompliceerde danspasjes achter de draaitafels zal ook deze keer weer afsluiten. Met zijn unieke sound en retestrakke mixen zal hij de crowd ongetwijfeld wederom in extase weten te brengen. Wellicht dat er dan ook weer wat van die pasjes inzitten, Remy? Komt dat zien. Ook Dan Sanders, die op de eerste editie een zeer verrassende indruk maakte, zorgt er dit keer voor dat de eerste voetjes letterlijk en figuurlijk van de grond gaan. Deze strandspecialist weet dan ook als geen ander hoe de sfeer gezet moet worden in de grote Sapph Beach Club. Kom dus ook zeker lekker op tijd.

‘Place to be’ op zondag 5 augustus is dus Sapph Beach Club op het Noorderstrand in Scheveningen. Je gaat dit zeker niet willen missen. Het is aan te raden je kaarten in de voorverkoop te kopen. Dat kan op diverse plekken en manieren. Om het weer hoef je je niet druk te maken want het feest gaat ongeacht het weer gewoon door. Liefst buiten bij een strakblauwe hemel en een geweldige zonsondergang, maar mochten de weergoden ons ongunstig gezind zijn verhuizen we gewoon gezellig met z’n allen naar binnen.

Tickets kosten in de voorverkoop € 12,50 en zijn vanaf 11 Juli verkrijgbaar bij; www.ticketbox.nl, de Ticketbox verkoopunten (o.a. Free Record Shop & Primera), www.beep.nl, Puurr – Prinsestraat 4a – Den Haag en Sapph Beach – Noorderstrand 60-61 – Scheveningen. Wees er snel bij want op is ook bij ons gewoon op. Tickets kosten aan de deur € 17,50.

''Rock ‘n roll on the beach,…..come rain, come shine!''

7 opmerkingen

 
sapph beach rules!!
Jammer dat Q-beach er nie meer is mis de harde stijle op t strand :S
De release van Sander Kleinenberg's nieuwe cd 'This Is™ Sander Kleinenberg' is overigens opgeschoven naar de dag na dit strandfeestje: Maandag 6 Augustus (in plaats van 30 Juli).
 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
Zeker van de partij ! :yes:
 
Uitspraak van 'Ace' op vrijdag 13 juli 2007 om 04:55:
Jammer dat Q-beach er nie meer is mis de harde stijle op t strand :S

Bedankt voor je bijdrage.
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 13 juli 2007 om 13:45:
Bedankt voor je bijdrage.

:lol:
Met het oog op de nabije release van zijn nieuwe mix album ‘This Is Sander Kleinenberg’ op het gerenommeerde Renaissance label zal Sander wederom een showcase geven van de sound van zijn nieuwe cd.

Sander heeft toch z'n eigen label :?
Klopt; Little Mountain Recordings.
Alleen wordt deze compilatie op Renaissance uitgebracht zoals hij al vaker heeft gedaan =).
laatste aanpassing