Partyflock
 
­ Nederland

Club Mystique on the Beach
Actie

gepubliceerd door , op
Deze zomer slaat Club Mystique haar vleugels uit, om op zondag 12 augustus neer te strijken op het Scheveningse strand Sapph Beach de voormalige Beachclub Sunday`s op het Noorderstrand zal het decor zal zijn voor een unieke editie van Club Mystique on the Beach Speciaal voor de vroege B2B vogels is er ook een mooie actie, waarbij je alleen deze week in de voorverkoop via Ticketbox 2 kaarten voor de prijs van 1 kan kopen.

Bestaande en nieuwe duo’s zullen op zondag 12 augustus vanaf 16:00 uur hun opwachting maken. 18 dj`s zullen het publiek trakteren op 9 echt unieke sets die dan ook alleen bij Club Mystique te horen zullen zijn. Er zal op deze beacheditie van Club Mystique het uiterste van de dj`s gevraagd worden, waarbij ze elkaar, het publiek en de muziek feilloos en met heel veel gevoel moeten aanvoelen. Voeg deze ingrediënten samen om te weten dat er maar één resultaat uit kan komen, maximaal feest. Gezien de line up hoeven we ons daar geen zorgen om te maken.

Twee area’s gevuld met de beste en lekkerste DJ’s zullen ervoor zorgen dat negen unieke Back2Back sets over het Noorderstrand zullen blazen als een zwoele zomeravond bries.In area 1 kun je genieten van de lekkerste trance club tech sounds en in area 2 kun je genieten van lekkere sexy house groove en eclectic sounds

In de club trance tech area staat dan ook een legendarisch duo geprogrammeerd , welke in ieders geheugen al een eeuwigheid bestaat, ‘Bas & Ram’. Deze boegbeelden zijn volgens de geschiedenisboeken twee van de absolute grondleggers van het B2B draaien. De draaikunsten en muziekkeuze van de heren zijn in de loop der jaren naar een nog hoger niveau gestegen en daarom mogen ze op deze editie van Club Mystique on The Beach niet ontbreken. Ze zullen je dan ook, zoals je vanouds van hun gewend bent, op geheel eigen wijze verwennen met een heerlijke B2B set.

Een duo welke we de laatste tijden steeds meer tegen komen zijn Dj Iwan en Tremenda. Iwan timmert met zijn IVE-events momenteel hard aan de weg als succesvol promotor.Met zijn eigen zondagavond Wish en is daarnaast ook veel te horen en te zien in deze scene. Dan Dj Tremenda, welke met zijn muziekkeuze het publiek zo weet te boeien dat hij tegenwoordig niet meer ontbreekt in de line up van vele feesten.

Dan twee Dj`s welke ook weinig introductie meer behoeven, Dj`s die je in één adem noemt als je denkt aan de Nederlandse housescene en die met hun producties Nederland wereldwijd op de kaart hebben gezet. Beiden beleven op dit moment weer hoogtij dagen als producer en als programmamaker. José en Jurgen zullen als vanouds B2B het beste uit hun set draaien en zullen gegarandeerd je voeten door het zand laten bewegen.

Tevens twee heren die de “Vibe” al een aardig poosje te pakken hebben.Beide heren stammen volgens eigen zeggen uit de enige echte erotic family en staan samen altijd garant voor uitverkochte feesten. De organisator achter Crazyland, Mike S, en de organisator achter Unique Sexycity, Spider, wederom als stelletje de Dj booth van Sunday’s betreden voor een hete B2B experience. De lekkerste sexy “vibes” zullen uit de speakers worden geblazen en het publiek zal weten waarom deze twee heren aan de top van deze scene staan.
Artento Divini en Melvin aka Divini & Warning zullen ook op deze editie acte de precense geven, Dit magische duo heeft met hun energieke sets in de afgelopen tijden bij het publiek een ongelimiteerde partygarantie opgebouwd en hun daarnaast niet aflatende stroom van energie en nieuwe producties waaronder binnenkort hun nieuwe release 'Chaib & Otrabanda'.

Achter de draaitafels is ook Miss Melody via Club Mystique aan een nieuwe muzikale partner gekomen, deze heeft ze gevonden in de vorm van niemand minder dan Eric van Kleef. Op hun eerste date klikte het zo goed dat ze er nu samen voor gekozen hebben om hun gezamenlijke liefde voor muziek op deze editie van Club Mystique B2B ten gehore te brengen.

Als area 1 je te heet wordt kun je gelukkig uitwijken naar de zwoele en sexy house sounds in area 2. Dj Bruze de resident van BliSS Deluxe zal de host zijn in deze sexy house area. Samen met Lucky Charmes, resident van Reason, blazen zij B2B de lekkerste house tunes door Sapph Beach. Daarnaast zullen ook Basti Lourenz met Eugenio Ricci jullie trakteren op een onvervalste set met lekkere vette house Wat nog te denken van Oz Romita met Dj W&DY? Dit duo zal het zand echt onder je voeten laten rocken
Genoeg redenen om zondag 12 augustus getuige te zijn van de B2B experience op het Noorderstrand in Scheveningen. Kaarten voor deze beach editie van Club Mystique zijn dus speciaal deze week bij Ticketbox supervoordelig in de voorverkoop, Dus wees slim en koop alvast je ticket in de voorverkoop.
Club Mystique, the hottest party for the hottest partypeople! Voor meer info en leuke acties kun je natuurlijk ook lid worden van de Club Mystique On The Beach Hyves.

Club Mystique = Back2Back = 2Dj’s 1Dj booth = Maximaal feest = Club Mystique

10 opmerkingen

Unique @ the beach was super, net terug en even heerlijk staan springen. Mooie locatie Sapph:yes:

Ik ga zeker naar SOS de 22 ste juli en natuurlijk naar Club Mystique....:bounce:

Nu nog even nagenieten, Spider en Mike S waren de helden van vanavond, en ook MEM deed behoorlijk z'n best:P
en nog verder genieten vandaag:cheer:
Ik ga ook........ zekers te weten..... Het dak gaat eraf!!!
eerst zaterdag naar FFWD en dan zondag ff bijkomen op het strand ;-)

Gaat een topfeessie worden
basti lourenz B2B met eugenio ricci :D .. dat wordt dik :respect:
 
sapph is een toplocatie!! wordt goed feestje wer dit , maar eerst met ze allen BBQen op de beach BBq op 28 juli!
Lekkurrrr...
Uitspraak van !:bounce:! op maandag 9 juli 2007 om 01:41:
Unique @ the beach was super
:yes:

En kunnen we ook nog Bas en Rammuhhhhhhhhhh :P

Voeg daar Artento/Melvin en Miss Melody & Iwan bij...:cheer:
Dit beloofd weer eeen super feestje te worden... een goede line up en dan ook nog is op het strand, wat wil je nog meer!!

Wij zijn er meer dan zeker bij.. :banana: :cheer:
En het allermooiste, er is mooi weer besteld!!!!

grt.