Partyflock
 
­ Nederland

Zomerkriebels Festival

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 18 augustus is het dan eindelijk zover! Dan ziet de Zomerkriebels Festival editie van Kriebels het licht. Na lang zoeken, is er dan eindelijk een geschikte locatie gevonden: het nieuwe stadsstrand van Utrecht `SOIA - Strand Oog in Al`. Op zaterdag 18 augustus kun je hier vanaf 15 u tot en met 00.00 uur genieten van maar liefst 14 Dj`s, verdeeld over 2 stages.

In Amsterdam en Rotterdam is het stadsstrand al langer een bekend fenomeen. Eindelijk heeft Utrecht nu ook een stadsstrand. SOIA - Strand Oog in Al ligt aan de rand van Utrecht, op een prachtige intieme locatie aan het water. Het heeft voldoende en ook bijzondere faciliteiten, zoals hemeldouches, een restaurant en een cocktailbar. Kortom: het herbergt alle ingrediënten en de kwaliteit die voor het Zomerkriebels Festival nodig zijn.

Het Zomerkriebels Festival onderscheid zich van andere festivals door de kleinschaligheid en de kwaliteit. Met twee stages, diverse leuke stands is
dit één van de kleinste festivals van Nederland. Door de kleine opzet blijft de intimiteit gewaarborgd en kun je des te meer genieten van al het moois wat er op deze dag voorbijkomt. En dat het mooi zal worden, staat vast! De line up liegt er niet om, met op de Main Stage ROOG, Sidney Samson, Tony Cha Cha, Gregor Salto, Melvin Reese, TDK, Rejay en Le-Monde. Deze top DJ’s worden vocaal ondersteund door Mc Roga.

De tweede stage is benoemd tot Talent Stage. Hierop staan DJ`s die op het punt staan om door te breken, maar nog net even de grote bekendheid bij het publiek missen. Door deze toevoeging wordt het Zomerkriebels Festival dus een ware proeverij van DJ`s. Een deskundige jury én het publiek (50/50) bepalen aan het eind ook wie de meest getalenteerde DJ is. De line up van de Talent Stage zal uitgebreid op de site van Kriebels worden beschreven. Van iedere DJ is de biografie te lezen en een kort interview. Bovendien kun je luisteren naar een korte mix en alvast stemmen op jouw favoriete DJ. Als klap op de vuurpijl voegt Kriebels ook de daad bij het woord en geeft in het nieuwe seizoen het nieuwe talent ook echt een kans. De winnaar van de Talent Stage wint namelijk een residency op ZondagsKriebels!

Voor het leukste en kleinste festival moet je dus op zaterdag 18 augustus in Utrecht zijn op het Zomerkriebels Festival. Kaarten zijn via Ticketbox en diverse voorverkoopadressen verkrijgbaar voor slechts 15 euro (ex fee). Voor meer informatie of het laatste nieuws kijk je op www.zondagskriebels.nl
of meld je aan op de www.zondagskriebels.hyves.nl en maak kans op één van de 25 x 2 gastenlijst plaatsen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je aanmelden. Iedere 25e aanmelding op de zondagskriebelshyves wint twee plaatsen op de gastenlijst Dus wordt snel lid op de www.zondagskriebels.hyves.nl en wie weet sta jij 18 augustus op onze gastenlijst! Iedere winnaar krijgt hierover automatisch bericht.

6 opmerkingen

hmm... beter Source die dag!!
 
Ben benieuwd naar 'strandje oog in al' vd week eens kijken !
Heb net 2 gastenlijst plekken gewonnen via http://www.zondagskriebels.hyves.nl/ !!!

Probeer t ook en wie weet??!!
Doe s gek en meld je iig aan!

see you all @ zondagskriebels............

(k)