Partyflock
 
­ Nederland

Rush in Tilburg

gepubliceerd door , op
Rush in Tilburg
28 juni 2007
Zaterdag 30 juni: afsluiting seizoen Rush 013 en de afterparty van Lakedance! Dat belooft één en al feest te worden dus. Net als de vorige edities van Rush in het Brabantse Tilburg trouwens. Teleurgestelde gezichten voor een uitverkochte deur en ontzettend blije mensen binnen! De extra knallende ‘season closer’ in de 013 zal worden verzorgd door Victor Coral, Baggi Begovic, Jaziah, The ClubKids en meer!

De organisatie van Rush zal weer met pretoogjes uit aan het kijken zijn naar de zaterdag in 013. De Brabantse edities van het landelijke clubconcept zijn namelijk zeer gezellig. Enthousiast publiek dat zin heeft in een feestje met goede groovende Raw Urban Sexy House muziek. Ook de hiphoppers kunnen altijd bij Rush in 013 goed terecht want in de kleine zaal worden verschillende hiphopstijlen gecombineerd met soul en funk.

De aankomende editie wordt extra speciaal omdat het tijdens de zomer even de laatste Rush in Tilburg zal zijn, om vervolgens na de warme maanden weer van start te gaan. Daar komt bij dat Rush samenvalt met het Lakedance festival. Mochten mensen daar heen gaan: het perfecte ‘after’ feestje is met Rush op dezelfde avond, een logisch een-tweetje!

Opvallend is Baggi Begovic, die voor het eerst aan zal treden bij Rush in Tilburg. Geen gekke keuze, want deze man heeft aardig wat populaire remixes van dance-tracks achter zijn naam staan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij door de internationale grootheid Roger Sanchez uitgenodigd is om op zijn eigen Stealth Label muziek uit te komen brengen, evenals het belangrijke Nederlandse Work label. De kwaliteiten van vaste kracht Jaziah (goed voor een lekkere eclectische mix) en mister Brabant himself Victor Coral spreken voor zich! De hiphopbeats van de tweede zaal worden verzorgd door de vaste Rush-hiphop vrienden O.Boogie en Cream en de altijd goed flowende MC Madd Son.

Wacht nu niet te lang met het kopen van de kaartjes want er waren de afgelopen keren een hoop mensen die op zaterdagavond die achter het spreekwoordelijke net hadden gevist! De kaarten zijn onder andere te koop op www.chemistry.nl (goedkoper en makkelijk!). Deze keer wordt mede door de lineup, de perfecte afterparty voor Lakedance en de bekende show van Joey Elgersma met de ClubKids namelijk wederom een uitverkochte toko verwacht!