Partyflock
 
­ Nederland

50 /50 is een WIN/WIN situatie...

gepubliceerd door , op
50 /50 is een WIN/WIN situatie...
22 juni 2007
Feest50/50 · Best of both worlds
Datumzaterdag 30 juni 2007
Winactie50/50 actiegesloten
LocatieHappydayZZ
In je leven komt het helaas zelden voor dat je jezelf in een win/win situatie bevind. Het is altijd het een of het ander, alles of niets. Tijd om hier maar eens verandering in te brengen... 50/50 brengt je alles wat je zoekt tijdens een avondje echt goed uitgaan.

Het gloednieuwe concept brengt verandering in de club. Het creëert orde in de chaos van feesten en zal je horizon verbreden. Met aan de ene kant een van de grondleggers van housemusic Marco V. Deze publiekslieveling gaat al jaren mee als inventieve, sfeerverhogende dj en toegewijde producent. In allebei de rollen is hij altijd energiek, crowd-pleasing en vernieuwend geweest. Hij staat dan ook garant voor een ouderwets goede sound. Marcel Woods is ook van de partij en hij zal het je laten weten ook! Hij staat vooral bekend om zijn iets hardere stijl van trance en overal waar hij draait gaat het los. HappydayZZ is blij dat ze hem mogen verwelkomen in onze venue, want hij draait deze zomer op alle grote festivals.

Aan de andere kant is niemand minder dan dance4life ambassadeur Jesse Voorn. Deze rijzende superster is een ware meester achter de decks. Met de perfecte combinatie van eigen producties en funky housegrooves is de boodschap duidelijk. Geen nonsens, gewoon goede muziek met dikke beats! Om de avond compleet te maken is daar Jordy Lishious die je zal voorzien van alle housebangers! Al met al een waar meesterwerk van dj’s die op het eerste gezicht weinig met elkaar te maken hebben, maar in feite al het goeds wat housemuziek heeft aan je laten horen, proeven en zien! Voor ieder wat wils dus, want elke hoek van de dancescene is vertegenwoordigd.

Tel daarbij de prachtige vernieuwde locatie van HappydayZZ op, een oorverdovend en kraakheldere soundsysteem en alle entertainment die je maar kan vinden en je komt uit op 50/50. Een feest voor de ware liefhebber van dance en een absolute must voor de mensen die echt van een goed feestje houden.

De eerste 50 en de tweede 50 die een mailtje sturen naar actie@happydayzz.nl zullen als kleine extra een plekje op de gastenlijst bemachtigen. Samen met een vriend of vriendin, geheel gratis, genieten van deze helden, stuur dan vandaag nog die mail!!

Zie je op zaterdag 30 Juni op 50/50, Either way you win!

Kaartverkoop: vvk 15,- euro
(Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.easytickets.nl en www.happydayzz.nl)

Line up
Marco V
Marcel Woods
Jesse Voorn
Jordy Lishious

14 opmerkingen

:respect: HappydayZZ :respect:
Artiest Space
Boom!! Wordt weer een topavondje. :respect: Marco V :respect:
ik ga er heen maar heb nog een kaartje over.
dus win je geen gratis kaartje en wil je toch gaan dan heb ik een kaartje in de aanbieding voor maar 10 euro.



voorverkoop is 15 euro en aan de deur is het 22,50
VEt VEt VET!!!
 
Super Line up ! ! !
Zeker een vette line-up!!! HappyDayzz:respect:
wazige naam voor een feest...
Kan niet wachten!
Een win/win situatie? Dat kan alleen als je de synergie kan communiceren dmv een bilateraaltje die gefocust is op je target! Wees een global player! Tackel je problemen!
 
Ik heb 3 vrijkaartjes gekregen.. Maar ik ga zelf niet
omdat ik de volgende dag moet werken!
Dus wie ze wil hebben pb me maar! ;)
 
Dat wordt gruwelijk.......
 
Uitspraak van ---KILLERQUEEN--- op woensdag 27 juni 2007 om 12:01:
ik sta op de gastenlijst

ik ook :cheer:
We gaan der even een super leuke avond van maken :bounce: