Partyflock
 

Luna, Bass-D, Da Pauli & Lobotomy Inc. Live @ The Summer factory

gepubliceerd door , op
Het barst van de leuke festivals in Nederland, 10 jaar geleden kon je als partyganger enkel nog terecht op Mysteryland, Dance Valley of Lowlands. De laatse jaren valt er in de zomerperiode elke week wel een leuk outdoor feest te bezoeken. Je kent het wel, je koopt ruim van te voren een peperduur kaartje, je kijkt er maandenlang naar uit, en vervolgens gooien de weergoden roet in het eten, de hele dag regen, blubber, natte voeten en achteraf een flinke kater en een verkoudheid.

Bass System Events heeft lang nagedacht over een ev. outdoor feest, maar om de bezoeker deze eventuele ellende te besparen zal hun nieuwste concept “the Summer Factory” lekker binnen plaatsvinden. De bezoeker zal worden verwend met een dikke line-up, summer decoration, zon, zee strand, hawai babes en supervet geluidssysteem.

Uitgaanscentrum Takens in Balkbrug zal zich 13-07 weer bewijzen als eén van de betere locaties van Noord Nederland. Uitgaanscentrum Takens is 2 jaar geleden volledig gerenoveerd en gerestyled, sinds deze heropening hebben er al vele succesvolle concepten plaatsgevonden. Events als Jump!, Night of the DJ’s, en Hardcore Revival v.s Bad Meanings hebben de top van de nationale en internationale dj scene in huis gehaald.

Om de muziek en atmosfeer zo veel mogelijk op het zomerse thema aan te passen zullen diverse stijlen als Hardstyle, Jump, Happy Hardcore en Early Hardcore opbouwend in elkaar over lopen.

De Line-up
The Summer Factory zal worden geopend door niemand minder dan Bobby V. Bobby V is al jaren een bekend gezicht in de noordelijke regio. Hij is o.a resident in discotheek Zak, heeft succesvolle compilaties gemixed voor E-fect en staat dit jaar voor het eerst op Defqon 1.

The king of Hardstyle, Je kunt beter zeggen the king of harder styles, Luna is vele stijlen de baas. Met 25.000 fans op Partyflock mag hij zich met recht een van de grootste noemen. Zijn grote succes heeft hij toch echt aan Hardstyle te danken, maar ook de stijlen Techno, Early Rave & Harcore weet hij op zijn eigen manier geweldig te presenteren. Wat hij op the Summer Factory gaat draaien blijft nog even een geheimpje.

Zoals Luna in takens een bekend gezicht is, zal Bass-D op the Summer Factory een ware primeur gaan maken. Van Bass-D mag je eigenlijk wel zeggen dat hij tot een van de meest succesvolle dj duo’s ter wereld behoort, We hebben het natuurlijk over Bass-D & King Matthew. Dit dynamische duo is groot geworden met Early Rave & Hardcore, maar Bass-D solo uit zich tegenwoordig zeer breed qua stijlen, we kennen hem van Masters Of Hardcore, maar hij heeft de laatste jaren ook succesvolle Jump & Hardstyle producties op zijn naam staan, samen met Dr. Rude & Norman vormen zij het label Rude Records.

Een andere grote primeur voor Takens is de uit Frankrijk afkomstige Lobotomy Inc.🇫🇷 Zeg je Lobotomy Inc dan zeg je French Tek, juist ja, de meest harde en duistere vorm van Jumpstyle. Veel mensen hebben hem al eens gezien op o.a Defqon 1, Inqontrol & Bassleader, maar op the Summer factory gaat hij voor het eerst in Nederland een exclusief live optreden verzorgen, een keiharde act met alleen zij eigen geproduceerde nummers.

De uit Leewarden afkomstige dj Da Pauli. Da Pauli staat garant voor een stevige portie Hardstyle & Jump, ook produceert hij platen onder het Label : Pop Up Recordings, dit jaar staat hij o.a op Ground Zero & Massiv – The festival.

Upcoming talents Justin Putuhena & Randox zijn ook weer van de partij, voor Bass System Events geen vreemde gezichten, Justin Putuhena zal de bezoekers verwennen met een flinke portie knetterharde Hardstyle, Randox zal zijn heerlijke “early” sound weer laten horen.

Het hele evenement wordt gehost door Eén van de beste mc’s van dit moment., MC Renegade. Mc Renegade is een en al enthousiasme en weet het publiek enorm te motiveren, we kennen hem natuurlijk van Q-dance, maar ook voor Jumptown behoort hij tot de vaste inventaris. Mc Renegade is gegarandeerd feest, hij zal the Summer Factory die extra X factor gaan geven.

Extra info
De route naar Uitgaanscentrum Takens staat hier beschreven http://www.takensbalkbrug.nl. De deuren gaan open om 23.00 en the Summer Factory gaat door tot 05.00. De minimale leeftijd is 16
Kaartjes aan de deur kosten €15,- Meer informatie over het feest vind je op www.takensbalkbrug.nl en www.bass-systemevents.nl

Voorverkoop
Er is nog een mogelijkheid om slechts voor € 10,- zonder fee een kaartje te scoren Bass System Events zal op het onderstaande feest in Uitgaanscentrum Takens kaartjes verkopen voor the Summer Factory.

Night of the Dj's ·

Heb je de bovenstaande feesten gemist, dan kun je bij onderstaande adressen alsnog een kaartje bemachtigen.

Sam Sam Music in Zwolle
The Music Store in Dedemsvaart
Videotheek Welsch in Hasselt

16 opmerkingen

 
roep ff als er wat minder tekst staat dan ga ik wel lezenO:)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 juni 2007 om 11:57:
roep ff als er wat minder tekst staat dan ga ik wel lezenO:)

hahahaha :P zoiets had ik ook al!
 
aanwezig :yes:
 
maar op the Summer factory gaat hij voor het eerst in Nederland een exclusief live optreden verzorgen, een keiharde act met alleen zij eigen geproduceerde nummers

Dat klopt niet helemaal, zijn eerste optreden in NL ooit was namelijk ook een live act :D
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 juni 2007 om 12:22:
aanwezig

is wel te hopen als het je eigen feestje is;)


Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 juni 2007 om 11:58:
zoiets had ik ook al!

;)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 juni 2007 om 12:22:
aanwezig

:bounce: op mn verjaardag :D
laatste aanpassing
 
Misschien even kijken.
 
Je kent het wel, je koopt ruim van te voren een peperduur kaartje, je kijkt er maandenlang naar uit, en vervolgens gooien de weergoden roet in het eten, de hele dag regen, blubber, natte voeten en achteraf een flinke kater en een verkoudheid.
Bass System Events heeft lang nagedacht over een ev. outdoor feest, maar om de bezoeker deze eventuele ellende te besparen zal hun nieuwste concept “the Summer Factory” lekker binnen plaatsvinden.

Bedankt joh. Mooi verhaal, maar beetje ver gezocht 8)

Line-up is (Y)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 juni 2007 om 11:57:
roep ff als er wat minder tekst staat dan ga ik wel lezen

schreeuw ik ook altijd wanneer ik weer opdrachten moet inleveren :p

werkt alleen niet
komt hakkuhbar ook haha
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 juni 2007 om 11:57:
roep ff als er wat minder tekst staat dan ga ik wel lezen

is nie verplicht om te lezen
Word zeker een top feestje! :-D
Goeie locatie, Heb me toen ook zeer geamuseerd met Night of the dj's(outblast&korsakoff)....

Alleen jammer dat het zover rijden is:(
luna king of hardstyle :S laat me niet lache
 
zometeen ff kaartje halen bij sam sam
zwolle aanwezig!
Er gaan geloof ik ook bussen richting takens tocch?


Uitspraak van dirkel op zaterdag 23 juni 2007 om 17:56:
luna king of hardstyle laat me niet lache

zeker wel! Hij weet ieder livesetje perfect in elkaar te draaien :yes:
laatste aanpassing