Partyflock
 
­ Nederland

Our New Existence
Sunset Paradise Festival

gepubliceerd door , op
Our New Existence
18 juni 2007
Wanneer je de krant leest, het nieuws bekijkt of één van de diverse internet forums bekijkt valt het niet te ontkennen. De maatschappij waarin we leven is aan het verharden. Mensen hebben de neiging keuzes te maken op basis van angst in plaats van hun keuze te baseren op liefde. Klimaatveranderingen dragen ertoe bij dat de wereld veranderd en dus uit balans raakt. De meeste mensen geven aan het graag anders te willen zien, maar vragen zich af waar te beginnen.

“Verbeter de wereld begin bij jezelf”. Het alom bekende motto sprak enkele jongeren dusdanig aan dat zij een klein jaar geleden de Stichting Our New Existence / O.N.E. in het leven hebben geroepen vanwege de behoefte bij te willen dragen aan het vinden van probleemgerichte oplossingen voor actuele vraagstukken die de wereld in haar greep houdt.

Een andere reden voor hen is de behoefte om mensen bewust te maken van hun eigen rol in de wereld en waar mogelijk inzicht te geven in hun individuele en collectieve vermogen om problemen effectief op te lossen. “Want samen kunnen we er echt voor gaan. Samen kunnen we alle problemen de wereld uit helpen, mits we er moeite voor doen natuurlijk”, aldus Glen Hanna van de Stichting Our New Existence / O.N.E.

Muziek en plezier zijn universele frequenties die ontvangen worden door alle mensen op aarde. Muziek en plezier verbinden mensen ongeacht afkomst, geloofsovertuiging, geslacht of sociale achtergrond. Door verschillende subculturen en de daarbij behorende muziekstijlen op één evenement te combineren hoopt de Stichting Our New Existence te bewerkstelligen dat jongeren begrip en respect zullen krijgen voor elkaar´s subculturen en eenieders diversiteit.

Doelstellingen Stichting O.N.E.
Het in de ruimste zin des woords verlenen van hulp, zowel nationaal als internationaal, aan (probleem)jongeren en deze helpen hun legitieme idealen te verwezenlijken.
.
Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het organiseren van evenementen op sociaal en cultureel gebied.

Toekomstige Projecten
Inkomsten gegenereerd uit het organiseren van de bewustmakingsevenementen zullen gebruikt worden om soortgelijke evenementen te organiseren gericht op de tal van subculturen en muziekstijlen die de wereld rijk is. Aanvankelijk alleen in Nederland, later ook in de rest van de wereld. Ook zullen de opbrengsten worden gebruikt om projecten op te starten waarbij jongeren de kans krijgen zich te ontwikkelen op alle vlakken. Tevens zullen er projecten worden gestart waarbij jongeren met een problematische achtergrond een nieuwe kans zullen krijgen. De Stichting O.N.E. zal zich eveneens bezig gaan houden met het organiseren van evenementen voor haar partners.

O.N.E. – Sunset Paradise
Op zaterdag 1 September 2007 zal het eerste sociaal culturele muziek evenement van de Stichting O.N.E. plaats vinden bij Flaauwe Werk te Ouddorp.

Dit prachtige strand met eindeloos uitzicht op de Noordzee mag gerekend worden tot één van Nederland´s mooiste stranden en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar..

Het feest heeft de naam O.n.e meegekregen daar het ongetwijfeld op 1 September 2007 het mooiste plekje van Nederland zal zijn om de zon onder te zien gaan. Het terrein wordt aangekleed in tropische sferen, om zo een gezellige en zomerse sfeer te creëren welke goed aan zal sluiten bij het thema van het strandfeest. Tevens zal er een zonnedek aanwezig zijn waar je heerlijk liggend in de zon optimaal kan genieten van het zomerse festival. Ook zal de Stichting O.N.E. zorg dragen voor een loungedek waar de bezoekers van het evenement onder het genot van een koude versnapering weer op krachten kunnen komen. Indien je zin heb om pootje te baden dan is dat uiteraard ook mogelijk. Speciaal voor het evenement zal er op het strand een tropische oase worden aangelegd bestaande uit een ondiepe waterbassin en palmbomen om je in de optimale feeststemming te krijgen. Het festivalterrein biedt plaats aan 8000 bezoekers en zal van 12.00u tot 23.00u geopend zijn. Op slechts 5 minuten loop afstand van het festivalterrein zal er een bewaakte parkeervoorziening worden ingericht welke kosteloos zal zijn voor de bezoekers van het evenement.

Deze eerste editie zal in het teken staan van dance muziek en in het bijzonder de muziekstijlen club, groove, house, techhouse, trance, hardtrance en UK hardhouse.

Diverse artiesten van wereld formaat zijn uitgenodigd om een muzikale bijdrage te leveren aan het evenement. Welke artiesten dat zullen zijn, zal binnenkort in een nieuwsbericht kenbaar worden gemaakt, evenals aanvullende informatie betreffende het muzikale bewustmakingsevenement.

Tevens zal er een expo ruimte zijn. In deze bewustwordingsruimte wordt met behulp van partners en andere stichtingen een expositie gegeven waarbij de aandacht zal worden gevestigd op nationale en internationale problemen en oplossingen hiervoor. Deze eerste editie heeft het thema Milieu en Gezondheid meegekregen.

Door de bezoekers op een leuke manier met dit thema in aanraking te brengen wil de Stichting O.N.E haar bezoekers inspireren hierover na te denken en ze aan zetten tot een actieve eigen bijdrage in hun eigen dagelijkse leven om deze problemen te reduceren en zo mogelijk te doen verdwijnen.

5 opmerkingen

benieuwd naar de line up
mail doet het jamemr genoeg niet...

greets: Dj ADHD/Claus
 
Heel gaaf ....! TOP!!!