Partyflock
 
­ Nederland

Club-X Presents
DJ Yves Birthday party

gepubliceerd door , op
Club-X  Presents
9 juni 2007
FeestDj Yves Birthday · Club X presents
Datumzaterdag 30 juni 2007
LocatieIm-Pact Site
Op zaterdag 30 juni viert de Belgische DJ Yves zijn inmiddels beruchte en legendarische birthdayparty. Dit jaar is gekozen voor discotheek Im-Pact te Lichtaart (Belgie)

DJ Yves is al sinds 1993 resident van “the legend” en wordt door velen gezien als één van de grondleggers van de Club X sound.

DJ Yves heeft in de loop van zijn carrière al op meerdere edities van bijna alle grote festivals opgetreden zoals o.a. Defqon 1, Decibel-Outdoor, Mysteryland, Thunderdome, Mindcontroler, Q-base, Masters of Hardcore, Hardcore 4 Life, Qlimax, en Hardbass.

Qua vinyl en cd producties is Yves geen onbekende in de scene. Ruim 50 releases heeft hij uitgebracht, waarvan de eerste in 1993 en de meest recente nog dit jaar april 2007 - welke overigens is gereleased via zijn eigen platenmaatschappij die hij samen met mede-oprichter "Niels Kilian" alias Dj D-Tune in 2005 heeft opgericht.

In de loop der jaren heeft Yves met vele collega-producers samengewerkt waarvan de opvallendste toch wel Tijs Verwest alias "Dj Tiësto" is. Ze waren beide te beluisteren op de toen nog illegale house zender Channel X. Rond 1995 produceerden Yves en Tijs heel wat plaatjes voor het alom bekende "Bonzai Jumps" label uit België en het beruchte label "Trashcan" uit Breda.

Yves birthday zal dit jaar niet onopgemerkt voorbij gaan. Een indrukwekkende line up van maar liefst 26 (bevriende) artiesten zijn uitgenodigd om, samen met de nodige sexy dansmariekes, van deze avond een spetterende birthdayparty te maken. De X-ograaf zal natuurlijk aanwezig zijn om alles op de gevoelige plaat vast te leggen.

Liefhebbers van alle hardcore stylen zullen ruim aan hun trekken komen; zo zullen de DJ's de avond als volgt opbouwen: Oldschool & Early Rave - Hardcore - Industrial Hardcore - Darkcore om daarna het feest snoeihard af te sluiten met Speedcore en Terror!

Kortom Yves birthday mag je niet missen! Kom dus op tijd – het feest begint om 22.00 uur – want kaarten à 10 euro zijn alleen te koop aan de deur.

De club:
Im-Pact (club x) biedt ruimte aan ruim 2000 bezoekers en bevind zich aan de "Olensteenweg 40" te Lichtaart (België), pal tegenover pretpark Bobbejaanland (zowel per auto als ov perfect te bereiken, volg de borden Bobbejaanland). Vanuit o.a. Antwerpen en Eindhoven slechts zo’n 35 min rijden.
Er is een zeer ruime bewaakte parkeerplaats aanwezig.

Check for more info: www.club-x.org

De Extra's:
Mooie dansmariekes :kwijl: , big swimming pool (als het weer het toelaat),
X-ograaf, terras, cafetaria, ruime parking, vriendelijke security

Beluister hier de radiocommercial:

21 opmerkingen

Ik wens je een fijne verjaardag Yves (Y) :cheer:
 
:respect: Yves :respect:
zoizo aanwezig!!:cheer:
 
Artiest Vicious D
Happy B-day... maar voor mij zal het 15 years Rotterdam Records worden in Outland... club X dit weekend is checke, na Defqon1 :)...
Yves (Y)
Is Yves zelf ook van van speedcore/terror? Zou het niet achter hem zoeken eigenlijk, gezien zijn musicale verleden :bloos: Maar dat zegt niks natuurlijk :)
zeker aanwezig
Yves :hug:
vriendelijke security

haha GELUKKIG.. leuke radio commercial..:)
 
Jaja kome we zeker ff checke :respect:
Yves :respect:

waarschijnlijk wel aanwezig :yes:
Word weer een vet feestje! :jaja:

In de beste hardcore discotheek die ons landje rijk is! :D
 
Voor diegene die niet tot de 30e willen wachten, iedere zaterdag @ Im-Pact the sound of Club X :P
wij komen yves alvast nen gelukkige verjaardag makker
Uitspraak van M op vrijdag 15 juni 2007 om 15:08:
Yves (Y)
Is Yves zelf ook van van speedcore/terror? Zou het niet achter hem zoeken eigenlijk, gezien zijn musicale verleden :bloos: Maar dat zegt niks natuurlijk :)

Hij heeft wel ooit een trackie gemaakt "From Hardcore To Terror", beetje à la "Creative Response" van Clitscan en die track van Dano... maar echt op terrortempo kwam die track niet ;)
 
Uitspraak van Giles op vrijdag 15 juni 2007 om 11:21:
zoizo aanwezig!!

me 2!!!!!!!!
ja ook ne gelukkig verjaardag yves word zeker een knaler van een feestje
yves dat word feestje we zullen er een op drinken ik kom u speciaal brengen bij je draaiplaats.dikke dikke kus van mij
Hele vette shit dit!!!!!!!!!!!!!

Kijken of ik hier bij kan gaan zijn......vorige x Im-pact was iig (y) helemaal toen Mr. Yves aan het draaien was :respect:
zal ik zeker bij zijn zoals elk weekend!!!
(k)(k)
en eerst en vooral al nen dikke proficiat met je verjaardag yves
:lol: