Partyflock
 

The Sessions @ Club Q

anoniem gepubliceerd op
Mei wordt een bijzondere maand voor The Sessions. Voor het eerst vinden er maar liefst drie edities in één maand plaats!! Het laatste weekend van mei een hele bijzondere, namelijk: “The Sessions presents: Mo Shic weekend…”. De Israelische topjock Mo Shic zal dan vrijdag én zaterdag aan de zijde van C-Jay acte de présence geven….maar daarover later deze maand meer.

Eerst beginnen The Sessions deze mei maand met een bijzondere gast uit eigen land: Ton TB! Ton is bij het grote publiek vooral bekend als één van de breinen achter het project Three Drives, die verantwoordelijk zijn voor gigantische dance hits als: Greece 2000, Sunset On Ibiza en de recente klapper Carrera 2. Tangled Universe en Legal Traders zijn enkele andere schuilnamen waar Ton achter zit. Zijn releases zijn uitgekomen op gerespecteerde labels als Blackhole, Hooj Choons, Vandit en VC Recordings..

Zijn laatste project heeft hij net uitgebracht, en dat is de mix cd In Trance We Trust part 8, het achtste deel alweer uit deze topserie mix compilaties van Black Hole!

Jeruzalem, Budapest, Manchester, Toronto, Impulz Indoor, Impulz Outdoor, London (Turnmills), Scandinavie. Ton TB is druk bezig om de wereld te veroveren, met een sound die erg divers is, maar ook typisch Ton TB! Een beetje progressive, een beetje trance, very tribal, very uplifting and sexy as hell. Je moet het gewoon meemaken, let the man take you on a journey.

Resident en promotor van The Sessions, C-Jay, zal natuurlijk ook weer aanwezig zijn met een platentas vol new stuff! Zeer binnenkort verschijnt van C-Jay ook zijn eerste release op het label Moun10 Records, het nieuwe label van niemand minder dan Robin “Jaydee” Albers! De release zal Butterfly Beats e.p. gaan heten.

DJ San (SanProject) is inmiddels ook een regelmatig terugkerend item op The Sessions, en zal ook deze editie aanwezig zijn. San staat bekend om zijn opzwepende donkere sound, die het beste omschreven kan worden als progressive-techno.