Partyflock
 
­ Nederland
Element Fusion Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Next Chapter is niet algemeen zichtbaar!
Element Straight On Recordings is niet algemeen zichtbaar!

Jones presents '24'
Line up release

gepubliceerd door , op
Jones presents '24'
19 mei 2007
Feest24 · Jones' birthday bash
Datumzaterdag 1 september 2007
Winactie24 actiegesloten
LocatieZinc
Op zaterdag 1 september viert dj Jones zijn 24e verjaardag in Zinc Arnhem. Uiteraard gaat hij dit niet alleen doen…met de ingeschakelde hulp van Global Soundz gaat hij er alles aan doen om zijn verjaardag tot één groot knalfeest te maken!

Het is de laatste tijd erg hard gegaan met de carrière van Jones. Met hoogtepunten als optredens op Defqon.1 Festival en X-Qlusive kan hij terugkijken op een goed jaar. Ook op het gebied van produceren heeft hij niet stil gezeten: eind 2006 leverde hij samen met collega B-Front de track “Lunatick” af, welke in de tas van vele (inter)nationale dj’s belandde.

Halverwege 2006 vond Global Soundz het tijd om Jones uit te nodigen op een van hun evenementen, en gelijk met succes! Vanaf dat moment is Jones op vrijwel ieder evenement van Global Soundz terug te vinden. Genoeg reden voor Global Soundz om hem een onvergetelijke birthday party te geven:
Global Soundz: “Wouter (Jones) voelt tijdens het draaien erg goed aan wat het publiek wil, en weet hier dan ook goed op in te spelen. Met zijn goede techniek en platenkeuze viel hij daarom ook gelijk bij ons op. Daarnaast is hij niet vies van een dolletje tijdens zijn set. En dan weet hij heel goed wat wij bedoelen!”

Nu even de spotlight op 1 september. Er is voor deze avond een line-up samengesteld die deze avond tot een groot succes moet brengen.
Jones: ”Ik wil er gewoon een ouderwets gezellig feest van maken met veel vrienden en bekenden. Na wat overleg met de organisatie heb ik een line-up samengesteld die hopelijk in de smaak valt bij het publiek. Ik heb bewust gekozen om zoveel mogelijk bevriende dj’s bij de line-up te betrekken met wie ik het afgelopen jaar goed contact heb gehad of nauw mee heb samen gewerkt. Ook de keuze voor Global Soundz was snel gemaakt: Ik ben erg onder de indruk van Global Soundz. Door hun strakke en altijd supergezellige feesten was het voor mij snel duidelijk dat ik samen met Global Soundz mijn birthday party wilde geven. Dit gecombineerd met een toplocatie als Zinc, en ben ik ervan overtuigd dat het een geweldig feestje gaat worden!”

Eén van de headliners deze avond is ongetwijfeld Zany. Deze ster op hardstyle gebied behoort tot de top van de hedendaagse hardstyle scene. Met vele producties op het label Fusion Records en onlangs zijn eigen X-Qlusive, is de populariteit van deze dj niet te stuiten. Als goede vriend van Jones mag hij op deze avond natuurlijk niet ontbreken.
Jones: “Raoul is vanaf dag één dat ik begon met hardstyle draaien een voorbeeld voor mij geweest. Zoals hij z’n producties aflevert is elke keer weer geweldig. Daarom wil ik hem perse erbij hebben deze avond”

Daarnaast zal er ook een live-act plaatsvinden door niemand minder dan de Noisecontrollers! Deze twee heren staan aan het begin van hun klim naar de top. Met hun recente release “Creatures / Against All Odds” zullen zij een spetterende live-act weggeven die de Zinc op haar grondvesten zal laten schudden.
Jones: “Arjan & Bas hebben echt hun eigen sound weten te creëren, dit in combinatie met hun uitstekende live-act is voor mij genoeg reden om hun ook in de line-up te zetten. Hier kijk ik echt naar uit! ”

Ook Josh & Wesz, bekend van hun releases op Next Chapter en Straight On Recordings, zullen een plaatje komen draaien in Arnhem. Dit veelbelovende duo dat binnenkort o.a. op Decibel staat, belooft veel voor de toekomst.
Jones:“Ik ben altijd een grote liefhebber geweest van de energieke producties van Jos & Wesley. Ook achter de draaitafels stralen zij één en al energie uit. Deze twee heren zijn voor mij dus onmisbaar deze avond!”
Producer collega B-Front mag uiteraard ook niet ontbreken in het lijstje. Jones: “Ik heb met Bob een hele fijne samenwerking achter de rug, en hoop in de toekomst nog vaak met hem te mogen samenwerken. Ondanks onze verschillende stijlen van muziek maken, is er toch naar mijn zeggen een hele vette track uit voort gekomen.”

Om de line-up compleet te maken zullen ook Abject, Scope DJ, Xavi & Calypso, Stylo, Equal Mindz, Infinity, Faistos, Freaky D, Pulse, SP, Grandmaster Q Drone en Gelley-B deze avond aanwezig zijn. Voor de vocale ondersteuning zullen MC Rems, LunaTick, J-B, Shockproof en Calf deze avond de dj’s bijstaan.

Speciaal voor deze avond is de Zinc van 23:00 - 07:00 geopend. 8 uur lang maximaal knallen dus!

Voor meer info check www.global-soundz.nl of www.djjones.nl
Global Soundz and Jones are expecting you!
Check ook MC Rems presents his B-Day Crash op vrijdag 22 juni in Manhattan – Arnhem! B-day Crash

44 opmerkingen

Juuuuuuuuuuist! Aanwezig hoor!
Artiest {SHOWLIST artist 880, 21530}
Ouderwets hakkuh beukuh tietuh!! :D
 
hallo zeg :kwijl: dit is echt wel iets om je vingers by aftelikken WHAAAAAAAAAAAAAAAAa
 
Joenes!!!!

Wie er ook komen draaien, met jouw b-day ben ik er ofcourse bij :cheer:
Al maakt de line-up het feessie nog wel vetter ;)

(k)
Artiest {SHOWLIST artist 71435, 34474, 42576}
Mooi stuk! word een geweldige avond!
Artiest {SHOWLIST artist 41026, 24086}
vette Line Up :P:P oef dikke shit daar
Dat is nou een lekkere vernieuwende line up. :respect:
 
Artiest Scope DJ
Heerlijk Wouter! B)
Heb er echt dik veel zin in :yes:
 
aanwezig :respect:
 
Knallen met die handel!!!
 
Dat word feesten! :bier:
laatste aanpassing
 
Kut..hebbe we je gemist op Defqon..
Maar we zijn zeker aanwezig op je b-day!!
Handjes in de lucht voor dj Joenus :yes:

(K)
Gaat lekker Jones :P
 
Die lijn:respect:
 
Wow lekkere line up zeg!
kom zekker hoor toet!!!. :cheer:
laatste aanpassing
woutertje goed bezig geweest! ik kwam zoiezo toch al ook al stond jij er alleen te draaien! nog cadeautip? :P
Kerel was goed bezig op Defqon _0_
Dikke line up,misschien ff kijken ja!
Vette Line-up Wouter!:D

Uitspraak van Lagerfeld op zondag 17 juni 2007 om 19:40:
Kerel was goed bezig op Defqon

:yes: Zeker!!
 
doe je goed jones!!!!
 
Artiest Gelley-B
Dit wordt er weer één!
 
Artiest Hardstarr
vorige week nog in zelfde lineup gestaan op restart, :respect: voor jones! top-dj!
 
Artiest Adynn
Teringgg wat een dikke line-up!!! :respect:

dat word me een party!!!
ben der bij dacht ik maar
:D wel vette linenup :D ik ga er goed over denken:)
 
Haha lekker bob, gaat goede kant op maat!
Lunatick, Helemaal relax!

b-front!
 
Pulse Pulse Pulse...
 
hier ben ik zeker bij :O
Goede avater hierboven!

Maar zeker vette line up en zeker aanwezig!
jah van mij wist je het al maar ik kom ook! ;-)