Partyflock
 
­ Nederland

Love for People & The VIP Trip united
The Love Trip, zaterdag 16 juni

gepubliceerd door , op
Love for People & The VIP Trip united
13 juni 2007
Deze zaterdag is een bijzondere dag voor Love for People en The VIP Trip. Voor het eerst gaan deze twee organisaties de hoofden bij elkaar steken en samen een onovertroffen topavond neerzetten in de Palazz in Woerden. The Love Trip is het resultaat en jullie kunnen zelf op 16 juni tussen 22:00 en 05:00u komen oordelen of dit een echte knaller is. Love for People en The VIP Trip zijn er in elk geval van overtuigd dat ze jullie een unieke ervaring kunnen geven. Beide organisaties streven vergelijkbare idealen na en zijn van mening dat het de bezoekers op een goed feest aan niets mag ontbreken.

Vip-Trip organiseerde al eerder de zeer succesvolle avonden Vip-Trip - Reach for the Stars in Club Organza en Good for People is bekend van de succesformules Love for People en Wet ’n Wild. Tijdens deze avonden hebben beide organisaties bewezen in staat te zijn om zowel in aankleding als in line-up echt iets speciaals neer te zetten.
Voor The Love Trip zullen ze daar nog een stapje verder in gaan door een verbluffende metamorfose van de Palazz, een welkomsdrankje naar keuze, frisse ijsjes, vers fruit voor iedereen, snacks en natuurlijk een knetterende line-up met de beste Club, Lounge, Trance en stevigere Hardtrance sounds. De dames krijgen zelfs nog iets extra’s cadeau: alle dames mogen tot 24u gratis naar binnen! Het loont dus zeker de moeite om op tijd aan te komen. De openingstijden voor deze speciale Love trip zijn van 22:00 tot 05:00 uur.

Een line up die ingevuld wordt door dj’s van formaat en dj’s die weten hoe ze hun publiek helemaal gek moeten maken. Precies zoals je altijd al gewend was van zowel Love for People als The VIP Trip. Hoogtepunten hieruit zijn op 16 juni de dj’s Cor Fijneman en Jean, die beide al jarenlang over de hele wereld beroemd zijn om hun talenten. Deze kanjers zullen ondersteund worden door een selectie aan dj’s die Love for People en The VIP Trip groot hebben gemaakt. Dat zijn in de Main Area Dj Dendrite (The VIP Trip), Kyran J en MvDJ, ondersteund door de vocalen van misschien wel één van de meest geziene MC’s uit het clubcircuit, Mc UB.
Maar daar houd het niet bij op want voor wie zich nog even uit de drukte wil terugtrekken gaat de tweede zaal van de Palazz open. Daar zal de muziek op lounge-niveau zijn en verzorgd worden door Dj Morninglory. Twee zalen vol lekkere muziek dus, en dat in de sfeervolle en compleet aan het feest aangepaste Palazz in Woerden. Om je vingers bij af te likken zo lekker!

Je vind Palazz in Woerden via je routeplanner op het adres: Houttuinlaan 1 in Woerden. Eenmaal van de snelweg af (A12, Utrecht-Den Haag, afslag Woerden) sta je zo binnen tien minuten voor de deur. Parkeren is gratis en direct tegenover de Palazz, en zelfs per trein is het makkelijk bereikbaar: slechts twee minuten lopen vanaf het station in Woerden!

Jullie zien dat bijna alle ingrediënten aanwezig zijn voor een heerlijke Love Trip. Maar het belangrijkste ingrediënt kunnen alleen jullie toevoegen. Bring your love… Dance like a VIP! Dat is het devise voor deze zaterdag. Love for People en The VIP Trip zorgen voor de rest en samen gaan ze er een werkelijk spetterende editie van maken! Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar dus zorg dat je er op tijd bent want zoals het gezegde luid: vol = vol.

2 opmerkingen

Cor Fijneman :cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
ZIN IN!!!