Partyflock
 
­ Nederland

Slick Outdoor
Summer Musica Beach Festival

gepubliceerd door , op
Slick Outdoor
30 mei 2007
FeestSlick Outdoor · Summer musica beach festival
Datumzaterdag 21 juli 2007
WinactieSlick Outdoor actiegesloten
LocatieWolderwijd
Op zaterdag 21 juli zal de tweede editie plaatsvinden van één van de meest intieme en gezelligste dance festivals van Nederland: Slick Outdoor. Vorig jaar compleet uitverkocht, beleefden 2000 bezoekers een heerlijke dag vol sensatie en house geweld door een keur aan Nederlandse top DJ’s op één van de meest uitzonderlijk mooie locaties die Nederland rijk is: het strand Wolderwijd van Zeewolde. Door het succes van vorig jaar zal er uiteraard dit jaar een tweede editie van Slick Outdoor plaatsvinden.

Bubblegum Productions kan dan ook met trots de ijzersterke en onvergetelijke programmering bekend maken. Beleef 12 uur non stop partypleasure door de volgende dj’s:

Lucien Foort kan met recht als één van Nederlands succesvolste DJ’s beschouwd worden. Op festivals als Dance Valley, Mysteryland, Sneakerz en Homelands (UK) weet hij het publiek op te zwepen met zijn energieke sets. Elke zaterdagnacht presenteert hij zijn eigen succesvolle dance programma LOS op 3FM. En LOS gaan we zeker op de beats van Lucien Foort! Nederland is zeker weer een wereldster rijker: DJ Mason! Dit jaar staat hij op zo’n beetje elk groot festival als Dancevalley, Tomorrowland, Indian Summer Festival, Loveland Festival en ga zo nog maar even door. Kijk in zijn agenda en je ziet bijna alleen maar buitenlandse boekingen. Hij vliegt speciaal voor Slick Outdoor even heen en weer vanuit de UK, want hij staat die nacht ervoor en erna in de meest prestigieuze clubs van Groot-Brittannië. Voor het grote publiek is hij bekend geworden met de hit Perfect Exceeder, verwacht dan ook de perfecte beats van deze grote man! Speciaal voor Slick Outdoor zullen Miss Monica & Miss Bunty met hun nieuwe act verschijnen: Absolutely Stereo! Iedereen kent uiteraard haar eigen succesvolle avond in de Off_Corso onder deze naam. Maar dat deze dames dit jaar samen langs diverse festivals gaan touren is nog niet bij iedereen bekend. Reken maar, ze zetten de boel met z’n tweetjes op zijn kop! Vorig jaar sloten ze geweldig af op de eerste editie van Slick Outdoor, dus verwacht dit jaar ook weer een dodelijke combinatie van typische pompende Monica klappers en de geweldige zangklanken van Miss Bunty.

Met zijn productie Raw en de remix ‘Stand Up’ die hij maakte voor Don Diablo gooide Jordy Lishious hoge ogen in de dance scène. Nu heeft deze altijd goedlachse DJ een agenda waar je u tegen zegt. Het grappige is dat hij naast deze twee overheerlijke producties nog een andere track heeft gemaakt met de toepasselijke naam Slick! Nee, deze heeft hij niet speciaal voor Slick Outdoor gemaakt, maar hij weet met zijn stijl wel absoluut waar Slick voor staat! Nog zo’n naam die maar doordendert naar de absolute top; Sidney Samson. Met recht één van de meest geboekte DJ’s van dit moment. Als resident DJ van The Matrixx leerde het Nederlandse publiek hem pas echt kennen met zijn unieke sound. Vorig jaar stond het strand van Zeewolde tijdens zijn set te schudden op zijn grondvesten, vandaar dat Sidney Samson wederom is geboekt voor deze editie! ‘True House Music’ Ricky Rivaro zal ook voor de tweede maal zijn performance neerzetten op Slick Outdoor. Met zijn Bloomingdale mix cd’s verwierf hij landelijke bekendheid en inmiddels staat hij alweer enige jaren aan de top van de Nederlandse dance scène. Met zijn geheel eigen beach sound is hij bij dit festival aan het juiste adres!

Jeroenski, his mind is definitely twisted! Deze resident DJ van één van de meest succesvolle clubavonden, Housequake en Franchise, weet als geen ander een feest op gang te brengen met zijn groovy sound. Bjorn Know-How is een DJ die langzaam maar zeker meer bekendheid krijgt in de Nederlandse dance scène. Hij zal het publiek opzwepen met een overheerlijke mix van latin house, funky en uplifting groovy en electro tunes. Met deze sound heeft hij al diverse malen het publiek gek gemaakt op evenementen als Dancevalley, Latin Lovers, Framebusters en op de vele bijzondere hete feesten van Little Sins. Op deze speciale dag zal hij een back 2 back set neerzetten met de ‘Godfather of the Dutch House’ Rob Boskamp. Hij mixt al platen vanaf 1976 en in de 'summer of love' van 1987 was hij een van de mensen die de house in Nederland groot maakte. Zijn single ‘in the evening’ was vorig jaar een enorm grote hit in meer dan 50 landen. In de UK haalde deze plaat zelfs de 2e plek in de UK Music Week dance charts. Daarnaast rollen de energieke top producties de laatste tijd als warme broodjes over de toonbank. Deze good old DJ dendert maar door en door…

Josh Pitch is een bekend gezicht in de regio met zijn residenties bij Friday’s Flirt en Slick. Zijn sublieme mix techniek is ongekend en zal uitgebreid geshowd worden. De laatste tijd is deze DJ/producer erg druk bezig in de studio en er moet gezegd worden, zijn producties klinken heerlijk! Deze producties zullen door hem dan ook op Slick Outdoor uitgebreid de revue doen laten passeren en dat doet hij niet alleen, want samen met DJ Cosmic zullen ze dit festival op hun kop zetten. Deze altijd vrolijke eigenwijze DJ/MC heeft op tal van plaatsen in binnen- en buitenland gestaan. De muziek van Cosmic is een genot om naar te luisteren. Daarnaast keren de heren D-Star & Surreal, de Urban DJ’s van dit festival wederom terug met een mix van hip hop, R&B en garage. Dat talent een kans verdient laat Bubblegum Productions op dit festival zien. En wat voor een talent! Met 14 jaar de jongste DJ van Slick Outdoor. DJ Beatmaster heeft skills waar je u tegen zegt en muziek dat je kippenvel momenten bezorgt. Maar het is niet alleen deze combinatie die het ‘em doet. Deze jonge DJ is niet zomaar een DJ, hij draait namelijk puur op de tast en zijn gehoor.

Slick Outdoor zal gehost worden door niemand minder dan MC vocaliste Vika Kova! Zeker weten één van de beste MC’s die Nederland rijk is en dat is duidelijk te zien aan het aantal optredens dat ze heeft staan. Zo staat ze naast Slick Outdoor op Emporium, Indian Summer Festival, Convertible, Crazyland, maar ook in het buitenland is ze een graag geziene MC. Een geluid die de engelen doen zwijmelen!

Naast deze heerlijke sound en de good looking DJ’s heeft Slick Outdoor natuurlijk nog veel meer in petto. Zo zal er een heuse hair dresser op het terrein aanwezig zijn om je kapsel trendy te stylen. Tot slot kan er met trots gemeld worden dat de uit New York afkomstige kunstenaar Matt Holland de stranden op dit festival gaat inrichten met een heuse Matt Holland Lounge. Het strand zal bezaaid liggen met eigen design zitzakken. Hoe relaxt kan het zijn om in een zitzak te genieten van de omgeving en de muziek op dit 12 uur durende spektakel op het strand van Zeewolde. Naast deze stylers en designers zal Slick Outdoor ook ruimschoots aandacht besteden aan prachtige decoraties en special effects.

Het mooiste van dit verhaal is nog niet eens beschreven. De entree voor dit alles zal namelijk in de voorverkoop maar 7,50 euro (excl. fee) bedragen!! Kaarten zijn nu al landelijk verkrijgbaar via beep.nl en vanaf 9 juni in de regio op een beperkt aantal voorverkoopadressen. Mocht dit festival in de voorverkoop niet uitverkocht raken, dan zijn er voor 10 euro nog kaarten aan de deur verkrijgbaar. Maar houdt de website www.slick-outdoor nauwlettend in de gaten voor het laatste nieuws!

Laat het Summer Musica Beach Festival op deze onvergetelijke locatie niet aan je neus voorbijgaan! Verwacht van 13.00 tot 01.00 uur een dag vol show en entertainment met de lekkerste latin, groovy, funky, urban & electro house van het moment. Zet het in je agenda en zorg dat je erbij bent. Zaterdag 21 juli, Slick Outdoor, Expect the Unexpected!

5 opmerkingen

Heb er zin aan!!!!
Vorig jaar was TOP met Miss monica en sidney, dus dit jaar weer aanwezig :bounce:
laatste aanpassing
 
Tegelijk met Extrema..

Zeker weten dat ik daar bij ben!!!
helaas geen vervoer anders was ik zekers wel gegaan:d
Zin!!! :cheer: Nog iets minder dan een weekje en dan gaat het feest weer los. Lekker dichtbij, goedkoop en vorig jaar super gezellig, dus verwacht er dit jaar ook weer veel van!!!