Partyflock
 

VibeLicious!
Are you ready to feel the Vibe?

gepubliceerd door , op
VibeLicious!
7 mei 2007
Zaterdag 2 juni is een datum om in je agenda te zetten en om naar uit te kijken, want dan is er wederom een nieuwe editie van VibeLicious. In een van de meest luxe uitgaans-gelegenheden van Amsterdam, The Mansion.VibeLicious staat voor een overheerlijke mix van de lekkerste cocktails, de mooiste mensen, de perfecte sfeer en niet te vergeten de overheerlijk combinatie van deep soulfull house en eclectic house. Hoe kan het ook anders in een locatie als The Mansion!

Ook deze editie zal de bovenste vloer van The Mansion worden ingevuld door de mannen van Soulsessions. Djs Sal Antaloss en Jay Serano geven jou die heerlijke soulfull vibe. Onder leiding van de vocals van Chappell, zul je deze avond dan ook niet snel vergeten. Soulsessions kan gezien worden als een van de vooraanstaande agency’s op het gebied van soulfull house in Nederland. Niet voor niks werken de heren dan ook nauw samen met namen als Gene Farris, Miguel Migs en Sandra Lima.

De clubzaal daarentegen zal gehost worden door de heren van VibeIndustries. Een jaar na de oprichting is VibeIndustries inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige speler in de business met het verzorgen van eigen events in Panama, BLM9, The Mansion en Barrio Habana te Arnhem en het verzorgen van het management van zeer opkomende dj talenten. De zaal zal worden gehost door djs Franky Rizardo en Hombre de la Costa. Franky Rizardo, een van de meest opkomende artiesten op dj/producer-gebied en ook wel bekend van zijn hit “ Funky Noise”, neemt jou mee in zijn wereld en bezorgt jou een onvergetelijke avond. Hombre de la Costa is een naam die je in de gaten dient te houden. Met een recentelijk release op het label van Sidney Samson, Samsobeats, is hij hard op weg om meer en meer naam te maken binnen de scène.

Dat de sfeer telkens weer aanwezig is, was te zien dat Lionel Richie, Take That en vele andere binnen en buitenlandse celebrity’s keer op keer graag geziene gasten zijn op deze overheerlijke zaterdag in The Mansion! Dus kom zaterdag 2 juni ook genieten van deze overheerlijke vibe!!

1 opmerking