Partyflock
 
­ Nederland

Kinky Dreams: haal nu voordelig je Early Bird Tickets

gepubliceerd door , op
Kinky Dreams: haal nu voordelig je Early Bird Tickets
2 mei 2007
Kinky Dreams in de Lexion was al een echt feest voor de echte fetish liefhebber maar nu wordt het wel heel exclusief en aantrekkelijk door de samenwerking met Nachtboetiek. Glamour en stijl zijn de kenmerken en die gaan nu samen met de exclusieve fetish sfeer die Kinky Dreams vanaf het begin heeft gekenmerkt. Haal nu voordelige Early Bird Tickets voor 16 juni!

Wil je voordelig naar één van de meest exclusieve fetish feesten van Nederland? Haal dan nu voor de helft van de prijs je Early Bird Ticket online via Ticketbox of één van de Ticketbox verkooppunten. Dat betekent een normaal kaartje voor slechts 12,50 Euro en een VIP-ticket al voor 17,50 Euro! Een mooi prijs voor een feest waar twee exclusieve en bekende organisaties voor het eerst gaan samenwerken om een heel vet feest neer te zetten!

Where Fetish meets Style! Dit is het feest waar je meest erotische en kinky dromen voor je ogen waarheid worden. Van begin tot eind val je van de ene sensatie in de andere en dat blijft doorgaan tot de allerlaatste minuut. Kinky Dreams houd niet van platvloers, dat hebben ze keer op keer bewezen en bezoekers hebben dan ook niets dan lof voor deze parel onder de fetish feesten. De dresscode is daarom strikt: Lingerie, leather, uniform, rubber, Fantasy Goth & Glam, gothic, cyber, fetish glamour, cross-dress en latex (no casual streetclothing & T-shirts!) zijn de sleutelwoorden en aan de deur wordt hierop strikt gecontroleerd. Zo blijft de Kinky Dreams sfeer optimaal behouden.

Met exclusieve en intense shows wist Kinky Dreams het publiek in grote opwinding te brengen. Dit zijn geen platte kijkshows maar theatrale acts met stijl en elegantie. De shows zullen nog veel uitgekiender en spannender worden en ook de hele Lexion wordt veranderd in een fetish paradise.

16 Juni is net iets meer dan 1 jaar geleden dat de eerste Kinky Dreams werd gehouden. Dan komt het extra goed uit dat er op deze editie flink wordt uitgepakt. Van begin tot eind wordt het één groot feest! Natuurlijk met de beste dj’s en entertainers. In area 1 wordt de echte Kinky Dreams sfeer neergezet door Spider, Eric van Kleef, Miss Melody, Mr. X-Qlusive, Gusto, Revana en Ivano, terwijl de erotic sfeer in area flink wordt opgeschroefd door Michael Dieters, MEM, Iwan, Da Dominator, PornoDJ en Alberto V.

Zet dit feest in je agenda want als je een echte fetishliefhebber bent wil je dit niet missen. Early Bird kaarten kun je nu online bestellen via Ticketbox of één van de Ticketbox verkooppunten. Wil je een echt uitdagende en spannende nacht? Dan moet je zeker bij Kinky Dreams zijn, zaterdag 16 juni in de Lexion!

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
Nu laatste dagen nog kaarten voor de helft van de prijs! Wees er snel bij, want dit feest gaat super worden! Lexion is een toplocatie voor de fetishscene en de shows gaan spatteren! Zie jullie allemaal dan! :)
Uitspraak van Sushi Suzy op woensdag 30 mei 2007 om 23:57:
en de shows gaan spatteren!

hehe..yeah... in rok kan ya dat allemaal wel hebbuh hoor (y)

hmmm... en yammie!! :yes:
 
dat bovenste klopt niet helemaal en dat ook nog in de organisatie voor 16 juni ga na de winkel en moet je vol pont betalen beetje opletten met misleidende reclame