Partyflock
 
­ Nederland

Superstars @ The Power Zone, Amsterdam

gepubliceerd door , op
Zaterdag 2 juni is het weer tijd to dress-up and look sharp, want het enige feest waar alle superstars aanwezig zijn zal weer georganiseerd worden. De house tunes van de Superstars dj’s zullen weer The Power Zone op z’n kop zetten. Denk nog terug aan de laatste Superstars editie in februari, waarbij The Power Zone een waar VIP feest werd met meer dan 1800 bezoekers.

We Love House Music! Dat is waar het om draait bij Superstars, de voorliefde voor housemuziek. Muziek is niet alleen een melodietje, maar muziek is meer, muziek is emotie. Daarom is het erg belangrijk dat de muziek tijdens Superstars klopt. De juiste ingrediënten zorgt dat er een feelgood vibe door The Power Zone raast, en dat is editie op editie weer gelukt. Al meer dan een jaar bewijst Superstars een vrouw vriendelijke avond te hebben in The Power Zone. Dit feit komt weer te goede voor de sfeer, want dit elemenent is iets wat groeit en spontaan ontstaat en dit is iets wat Superstars elke editie weer zo speciaal maakt. Daarnaast komt Superstars elke editie weer met een verassende line-up waarbij er maar één criteria geld “give the crowd your energie en give them your best house tracks”. Iedereen kan tegenwoordig een plaat draaien, bij Superstars word er meer verwacht het gaat om de energie die een dj moet geven aan zijn publiek en vooral dat ze het publiek de nieuwste en vetste house tracks moeten geven.

Niet alleen Nederland waardeert de Superstars feesten. Onze mede Europeanen uit Spanje hebben ook Superstars opgemerkt. Deze zomer zal de eerste editie van Superstars @ Barcelona gehouden worden. Alle party details worden later bekend gemaakt, maar dat Superstars de Spanjaarden los gaat krijgen is een feit. Daarnaast is er verregaande interesse vanuit, Rusland, Egypte, Belgie, Tjechie en jawel ook London. Deze Superstars is er wederom gekozen voor kwaliteit en artiesten die iets toevoegen aan een avond!

May we present our Superstars dj’s for the night! D-Rashid; De Latin House Meastro van Nederland. D-Rashid is al jaren een van de dj’s die latin en house samen heeft gebracht in Nederland. Eind mei komt de langverwachte compilatie cd van D-Rashid eindelijk uit. De cd bevat 14 funky latin tracks waarvan veel eigen producties van D-Rashid. Deze cd is een absolute must voor iedereen! Leroy Styles; zijn nieuwste tracks “Just Bounce” & “Booty Bass (dreams)” worden door elke grote dj in heel de wereld op dit moment gedraait. Iedereen hoort de tracks wel voorbij komen, maar wellicht beseft niet iedereen dat Leroy Styles erachter zit. Just Bounce staat oa. op de track list van de nieuwste Ministry of Sound – The Sessions cd gemixed door niemand minder dan D-Ramirez. Zijn tracks kunnen net zo hard gaan als “Put Your Hand Up For Detroit”.

Tony Cha Cha; behoort tot het duo Nul33 wat deze zomer op bijna elk groot festival geboekt staat. De andere helft Sidney Samson tovert samen met Tony Cha Cha op dit moment de ene na de andere productie uit de hoge hoed. Baggi Begovic naast zijn remixen voor Tom de Neef (Stealth Records), Noir (Toolroom Records) is Baggi ook druk bezig met zijn eigen tracks, de track die het meeste opvalt is die van Safe die tijden lang op nr.1 heeft gestaan in de Slam 40 en werd elke week wel getipt door Roger Sanchez in zijn Radio Show. Denniz; beleeft zijn grote break through op dit moment. Naast zijn residency’s bij Bed BNN, Hotel Arena en Hed Kandi Club Vie is Denniz bezig om heel Nederland te veroveren en groeit dit snel door naar het Buitenland. Zo stond hij al met Hed Kandi in Kazachstan en zo zal hij binnenkort een tour maken van ongeveer een week door Amerika. Real House music is zijn motto.

Sunnery James & Ryan Marciano; onafscheidelijk en misschien wel een beter duo dan HouseQuake. Deze jongens stormen qua housesound en ze bestormen dit jaar heel Nederland. Oa Sandayz is een grote doorbraak geweest en tijdens NYE mochten ze afsluiten na de Audio Bully’s in Eindhoven. MC Choral;
brutaal en met een zuivere stem is ze sinds 2007 resident MC van Superstars. Daarnaast is Choral resident van de Hed Kandi’s in ’t Paard en Eindhoven. Staat ze maandelijks in Bozzini, Kerkrade, Players EC, Zoetermeer, Manhatten, Arnhem en Club Vie, Rotterdam. Duidelijke dat deze dame kwaliteit in huis heeft. Als laatste maakt VJ Macmotion de Superstars beleving compleet!

The Power Zone, is op dit moment dé hotspot van Amsterdam. Elke zaterdag weer staat er weer een top concept in deze club met bomvolle zalen en geweldige line-ups. Concepten als Gloss, Ritmo, Nope is Dope, Jetset, Sexy Mother Fucker en natuurlijk Superstars is iedereen wel bekent. Er word ook deze editie weer grote drukte verwacht tijdens Superstars. Het is daarom een must om je tickets in de voorverkoop te kopen. Dit kan bij alle grote Ticketbox outlets en online via www.ticketbox.nl, www.thepowerzone.nl en www.welovehousemusic.nl. Voor diegene die een VIP Superstar behandeling willen hebben kunnen een VIP tafel voor max 8 personen reserveren. Voor meer info mail naar vip@welovehousemusic.nl of info@thepowerzone.nl.

Dress up look sharp and feel like you are the Superstars of al the Superstars 2 juni. www.welovehousemusic.nl

2 opmerkingen

dat ziet er toch wel erg gezellig uit :)