Partyflock
 
­ Nederland

Club Magixx haalt Chuckie en Don Diablo naar The Matrixx

gepubliceerd door , op
Club Magixx haalt Chuckie en Don Diablo naar The Matrixx
26 mei 2007
Eigenlijk een volkomen logische plek voor een grote dj als Chuckie: Club Magixx op zaterdag 16 juni in The Matrixx. Want zo veelzijdig gemengd als zijn draaistijl is, zo veelzijdig gemengd is nou juist ook dit spetterende feest. Met een gedurfde mix van sport, trendy people en eclectische dance. Waarbij Chuckie hulptroepen in gevlogen krijgt in de vorm van Don Diablo, William Shagspeare vs Billy the Kit en J-Flava.

Over al deze djs hoeft hier geen boek meer te worden volgeschreven; dit zijn de topsporters van de dance. Chuckie is sinds zijn doorbraak in 2003 het boegbeeld geworden van de eclectische house-urban house scene. Hij is medeverantwoordelijk voor de explosieve groei van de urban-scene met een verrassende mix van stijlen, zowel dance, urban als pop. In de mailbox van The Matrixx werd -terecht- vaak gevraagd zijn komst weer eens te gaan regelen. Bij deze dus. Een verzoek waaraan sowieso al met het grootste plezier wordt voldaan omdat alle keren dat Chuckie al in The Matrixx was hij een van dansen uitgeputte crowd achterlaat. Zo hoort dat. Vanuit het hoge noorden is er Don Diablo; de dj die ook al in no-time sterrenstatus bereikte. Niet in de laatste plaats door een paar lekkere albums. William Shagspeare vs Billy the Kit en J-Flava zijn alle drie oudgedienden op The Matrixx-feesten. En oudgediend wordt je echt alleen maar als je er consequent in slaagt het kritische Matrixx-publiek uit hun schoenen te draaien.

Club Magixx heeft nu een paar zeer succesvolle edities achter de rug, en dat is eigenlijk heel logisch. Het is een lekker verfrissende mix van kwaliteitsdance, met als sexy ingrediënten basketball en cheerleading. Club Magixx laat op de dansvloer elementen tot leven komen van sport en dance samen. Verwacht dus een lekker visueel spektakel, naadloos gefuseerd met die fraaie mix van dancestijlen. Denk daarbij aan het fameuze basketballteam van The Matrixx, dat de hele basketball wereld even lekker heeft opgefrist met geweldige prestaties op het veld, alsmede een spetterende show op en rond de baskets en de wedstrijden. De adrenaline van dikke house werd er spectaculair gemengd met sport. Sport voert er natuurlijk de boventoon. Bij Club Magixx in The Matrixx is het net andersom: de muziek voert er natuurlijk de boventoon, de sport en het spektakel bieden het spetterende decor. En ja, net als op de vorige edities zullen de lange basketballsterren van het team waarschijnlijk wel weer komen laten zien dat ze niet alleen goed kunnen sporten, maar ook raad weten met een portie dikke dance van Chuckie, Don Diablo, William Shagspeare vs Billy the Kit en J-Flava.

Bepaald geen dertien in een dozijn-nacht dus, maar Club Magixx, op zaterdag 16 juni in The Matrixx.

19 opmerkingen

 
 
:gaap:
Boring... wij willen XXLERATOR!!
 
16juni? muahahah
16 juni hahah lekker Defqon heerlijk :D
 
slimme datum idd:S
Werkzaam bij Explosive Sounds
Artiest {SHOWLIST artist 32642, 60114}
Uitspraak van // Donny \\ op zondag 27 mei 2007 om 13:49:
16 juni hahah lekker

Tot hoe laat gaat Defqon door dan? ;)

dit feestje zou een leuke after kunnen zijn voor defqon,aangezien defqon 23 uur is afgelopen ;p
 
Uitspraak van Instant Frequency op zondag 27 mei 2007 om 17:55:
dit feestje zou een leuke after kunnen zijn voor defqon,aangezien defqon 23 uur is afgelopen

idd :D
Uitspraak van verwijderd op zondag 27 mei 2007 om 17:08:
slimme datum idd

Hoezo? Moeten ze niks plannen dan op 16 juni? Gaat heel nederland naar defqon1?

Dit is juist goed uitgekozen, een hele andere stijl dan de muziek op defqon:).

Ik denk wel van de partij te zijn:D
 
Gijs nie zo miepen he, tis toch gewoon een saai feesie ! :P

doe mij maar eXXelerator :D

Ik zal er niet zijn.... Amen
laatste aanpassing
 
Boring !!! Liever Exxlerator!!!!

Wij gaan lekker naar Defqon :P!!!!!
 
Gruwelijk! aanwezig :P
 
Hopelijk aanwezig.

Weet je wat echt boring is?? Altijd maar hetzelfde muziek. Probeer eens wat anders.
Uitspraak van verwijderd op maandag 28 mei 2007 om 21:00:
Gijs nie zo miepen he, tis toch gewoon een saai feesie !

Dave, jij als matrixx junkie zal er juist wel moeten zijn!!

Weet je wat saai is?? Taai, maar dan ipv de T een S.