Partyflock
 
­ Nederland

Pluk de nacht! Muziek, mode en kunst
Carpe Denim

gepubliceerd door , op
Pluk de nacht! Muziek, mode en kunst
26 mei 2007
De laatste dag van deze maand, donderdag 31 mei, vindt in Panama Amsterdam een clubavond plaats waar al maanden aan gewerkt wordt. Het feest Carpe Denim combineert muziek, mode en kunst. Sexy deejays in de booth, modellen op de catwalk en een kunstenaar die live kleding onder handen neemt op het podium. Een hip en gevarieerd event voor een bescheiden entreeprijs van € 8,-.

Carpe Denim by Rookie Entertainment
De donderdag is doorgaans een rustige clubavond. Voor wie donderdag 31 mei eens vroeg aan het weekend wil beginnen, organiseert Rookie Entertainment een avondvullend programma in de hotste nachttempel van Amsterdam. Panama wordt omgetoverd tot creatief bolwerk. Met de werktitel Carpe Denim spoort de organisatie bezoekers aan van elke dag te genieten - dus óók van de donderdag - maar wel in stijl. Pluk de nacht!

Mode & kunst
Prachtige mannelijke en vrouwelijke modellen lopen deze avond een modeshow voor het upcoming kledingmerk Bright Jeans. Twee catwalks worden voor de gelegenheid geplaatst op de dansvloer van Panama. Een deel van de collectie is te zien op www.brightjeans.nl. Kunstenaar ‘Twelve’ is aanwezig om kledingstukken beschikbaar gesteld door Bright Jeans ter plaatste te bewerken tot unieke exemplaren. Deze kunstenaar is de beste graffiti-artiest van de Benelux en winnaar van de W4G competitie in 2006.

House music
Ook de top djs die komen draaien, mogen met recht fashionable én artistiek genoemd worden. De meest sexy dj van Nederland Don Diablo is met zijn eigenzinnige sound en performance bij Carpe Denim de juiste persoon op de juiste plaats. Womanizer Dekky mag niet ontbreken op een housefeest waar een catwalk aanwezig is. Dekky is geen onbekende in de modellenwereld. Niet alleen als house dj, maar ook als supermodel van Elite heeft hij de hele wereld gezien. Rotterdammer Leroy Styles is een gevestigde naam. Zijn onlangs verschenen track ‘Booty Bass’ heeft zich ontpopt als een regelrechte floorkiller. Tijdens Carpe Denim laat Leroy zien wat hij in house heeft. Sunnery James & Ryan Marciano zijn de toekomst van de Nederlandse housescene. Ze hebben indruk gemaakt tijdens o.a. Luxurush en Sandayz met een sterke en explosieve set. Tijdens Carpe Denim sluiten zij de avond af met een spetterende back2back show. De avond wordt gehost door MC Andy Sherman een man met stijl, charisma en een indrukwekkend stemgeluid. Helemaal passend bij Carpe Denim.

Dinner, dance & goodybag
Voorafgaand aan het feest is het mogelijk om in de Studio van Panama een hapje te eten. Live saxofonist Sax-O-Joe in samenspel met een dj verzorgen het muzikale entertainment tijdens het diner. Voor reserveringen van deze Dine & Dance tickets, € 25,- menu en entree, bel Panama : 020-3118689. Zoals het een fashionfeestje betaamt, ontvangen alle bezoekers bij vertrek een goed gevulde goodybag, samengesteld met producten van o.a. Bright Jeans en Direct Force. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via Beep en AUB. Ook zijn er kaarten te koop via diverse Selexys Scheltema filialen van InHolland en de UvA in Haarlem, Diemen en Amsterdam. Voor exacte adressen en meer informatie zie http://carpedenim.hyves.nl

1 opmerking