Partyflock
 
­ Nederland

Queensday Open Event in Gouda

anoniem gepubliceerd op
Op woensdag 30 april 2003 (jawel, koninginnedag) organiseert Coalition Productionz voor het vijfde achtereenvolgende jaar het gratis openlucht dance evenement Queensday Open Event in Gouda. Dit jaar zal het evenement gaan plaatsvinden van 12.00 uur s' middags tot 19.00 uur 's avonds (en misschien als alles goed verloopt met enige uitloop) op parkeerplaats Potterspoort (voormalig Bolwerk) aan de rand van het centrum van Gouda.

Het evenement is 5 jaar geleden begonnen met kleinschalige opzet puur bedoeld voor de goudse jeugd, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig alternatief voor de koninginnedagfeesten in de grote steden van ons land. Zeker met het beleid wat er nu gehanteerd wordt in Amsterdam ten aanzien van de openlucht feesten. Vorig jaar werd het evenement gehouden midden in het centrum van de stad, maar vanwege geluidsoverlast was de organisatie verplicht door de gemeente Gouda om op zoek te gaan naar een alternatieve locatie. Na lang zoeken en veel overleg met de gemeente (denk nou niet dat alles zo makkelijk gaat hier in Gouda) zijn we uitgekomen op de Potterspoort. Deze voldoet aan al onze eisen: behoorlijke ruimte voor de bezoekers en geen gezeur over geluidsoverlast.

De DJ's van dit jaar zijn: Coalition DJ-Team (Caffa, Fibre, Tumbler, Spy-D, Thanoz en LD), Lead (Dance2Eden), Lars Tindy (Loudness), Buddha (Bitte Ein Beat)

De muziekstijl van dit jaar zal een combinatie zijn van: Oldschool, Hardtrance, Hardhouse/Hardstyle en (Early) Hardcore. En natuurlijk het beste van dit evenement: de entree is helemaal gratis!!!!

Voor meer info:www.coalition.nl

10 opmerkingen

goede zaak
Werkzaam bij The Genius Show
Artiest {SHOWLIST artist 122339, 3053}
soooooo coalition goed bezig,kzie de laatste tijd regelmatig flyers liggen bij mid-town enne dit ziet er ook goed uit!!!!!
 
HEY BOYZZZ Ben denk ik ook ff van de party de 30e kom wel ff gezellig langs met Kim en Laaf Lars>> 2 mei ook weer ff een gezellige boel ervan maken!!!
C u then!!
Artiest Fibre
GOED ZO JONGENS!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!



























hahahahahaha :P
 
ik kom ook!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!
:P
Artiest {SHOWLIST artist 52163, 1147}
Nou, lijkt me allemaal gezellig!! Hopen op mooi weer, want dan wordt het alleen maar drukker.
lijkt me geinig
En nu nog proberen op koninginnenacht een beetje te slapen nog :) :) maar we gaan ons best doen haha beter hoor mensen ;)
 
hoop wel voor jullie dat de rellers uit Korte Akkeren enzo thuis blijven, maar dat zal wel tegenvallen :S
Artiest {SHOWLIST artist 44582, 21271, 1145}
Zal best wel meevallen, hoor Rutgrrr

Ben trouwens benieuwd hoe jij Korte Akkeren kent???