Partyflock
 

The Summer Factory
vrijdag 13-07-2007 Takens Balkbrug

gepubliceerd door , op
Wanneer velen van ons vertoeven in zonnige vakantieoorden zal Bass System Events zich deze zomer inzetten voor een vakantiegevoel dichter bij huis. Vrijdagavond 13 Juli 2007 lanceren zij met grote trots hun allernieuwste concept “the Summer Factory.”

Uitgaanscentrum Takens is 2 jaar geleden volledig gerenoveerd en gerestyled, sinds deze heropening hebben er vele succesvolle concepten plaatsgevonden. Events als Jump!, Night of the DJ’s, en Hardcore Revival v.s Bad Meanings hebben de top van de nationale en internationale dj scene in huis gehaald.

Deze zomer zal er weer een grondige metamorfose plaatsvinden, Uitgaanscentrum Takens zal met the Summer Factory veranderen in een mega indoor beachclub. Zon, Zee, Strand, Hawai, Cocktails, schaars geklede dames, de beste nationale en internationale Dj’s, een oorverdovend geluidssysteem en bovendien geen enkele kans op regen.

Voor deze hete zomernacht heeft Bass System Events zorgvuldig nagedacht over de invulling qua stijlen en artiesten. Om de muziek zo veel mogelijk op het zomerse thema aan te passen zullen diverse stijlen als Hardstyle, Jump, Happy Hardcore en Early Hardcore in een lekkere mix voorbij komen.

De Line-up
The Summer Factory zal worden geopend door niemand minder dan Bobby V. Bobby V is al jaren een bekend gezicht in de noordelijke regio. Hij is o.a resident in discotheek Zak, heeft succesvolle compilaties gemixed voor E-fect en staat dit jaar voor het eerst op Defqon 1.

The king of Hardstyle, Je kunt beter zeggen the king of harder styles, Luna is vele stijlen de baas. Met 25.000 fans op Partyflock mag hij zich met recht een van de grootste noemen. Zijn grote succes heeft hij toch echt aan Hardstyle te danken, maar ook de stijlen Techno, Early Rave & Harcore weet hij op zijn eigen manier geweldig te presenteren. Wat hij op the Summer Factory gaat draaien blijft nog even een geheimpje.

Zoals Luna in takens een bekend gezicht is, zal Bass-D op the Summer Factory een ware primeur gaan maken. Van Bass-D mag je eigenlijk wel zeggen dat hij tot een van de meest succesvolle dj duo’s ter wereld behoort, We hebben het natuurlijk over Bass-D & King Matthew. Dit dynamische duo is groot geworden met Early Rave & Hardcore, maar Bass-D solo uit zich tegenwoordig zeer breed qua stijlen, we kennen hem van Masters Of Hardcore, maar hij heeft de laatste jaren ook succesvolle Jump & Hardstyle producties op zijn naam staan, samen met dr. Rude & Norman vormen zij het label Rude Records.

Een andere grote primeur voor Takens is Lobotomy Inc.🇫🇷 Zeg je Lobotomy Inc dan zeg je French Tek, juist ja, de meest harde en duistere vorm van Jumpstyle. Veel mensen hebben hem al eens gezien op o.a Defqon 1, Inqontrol & Bassleader, maar op the Summer factory gaat hij voor het eerst in Nederland een exclusief live optreden verzorgen, een keiharde act met alleen zij eigen geproduceerde nummers.

Inmiddels al weer een tijdje off talent is de uit Leewarden afkomstige dj Da Pauli. Da Pauli staat garant voor een stevige portie Hardstyle & Jump, ook produceert hij platen onder het Label : Pop Up Recordings, dit jaar staat hij o.a op Ground Zero & Massiv – The festival.

Upcoming talents Justin Putuhena & Randox zijn ook weer van de partij, voor Bass System Events geen vreemde gezichten, Justin Putuhena zal de bezoekers verwennen met een flinke portie knetterharde Hardstyle, Randox zal zijn heerlijke “early” sound weer laten horen.

Het hele evenement wordt gehost door MC Renegade. Mc Renegade is een en al enthousiasme en weet het publiek enorm te motiveren, we kennen hem natuurlijk van Q-dance, maar ook voor Jumptown behoort hij tot de vaste inventaris. Mc Renegade is gegarandeerd feest, hij zal the Summer Factory die extra X factor gaan geven.

Extra info
De route naar Uitgaanscentrum Takens staat hier beschreven http://www.takensbalkbrug.nl. De deuren gaan open om 23.00 en the Summer Factory gaat door tot 05.00. De minimale leeftijd is 16
Kaartjes aan de deur kosten €15,- Meer informatie over het feest vind je op www.takensbalkbrug.nl en www.bass-systemevents.nl

Voorverkoop:
Er is de mogelijkheid om slechts voor € 10,- zonder fee een kaartje te scoren Bass System Events zal op de onderstaande feesten in Uitgaanscentrum Takens kaartjes verkopen voor the Summer Factory.

Zaterdag 02-06-2007 Night of the Dj's met o.a Pila & The Prophet
Zaterdag 16-06-2007 Jump!, The Jumpstyle Event met o.a The Darkraver, Bad Boyz, Da Boy Tommy & Da Rick

Heb je de bovenstaande feesten gemist, dan kun je bij onderstaande adressen alsnog een kaartje bemachtigen.

Sam Sam Music The Music Store Videotheek Welsch
Grote Markt 14 Julianastraat 12 Nieuwstraat 30
8011LW Zwolle 7701GL Dedemsvaart 8061GL Hasselt

16 opmerkingen

Ziet er erg goed uit... ben nog nooit in Takens geweest. Schijnt onder de rook van Zwolle te zijn; toen ik een x in de buurt was, bleek Zwolle nog 15km te zijn. Lange rook dus :)

Prima organisatie trouwens!
goeie locatie;)

1ste keer was een paar weken terug, maar was zeker de moeite waard vanuit heerlen:D
 
op vrijdag de 13e blijf ik altijd thuis, maar gaat vast een gezellige avond worden!! Cheers :flower:
hee sopper, kom je weer filmpjes maken?? :)
laatste aanpassing
Op mn verjaardag!! denk dat ik wel ga:D
 
Artiest {SHOWLIST artist 33458, 32115, 19759}
Nice fest with nice organisation ! With a sunny day it's gonna be great :)
 
:cheers:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 23 mei 2007 om 21:45:
Nice fest with nice organisation ! With a sunny day it's gonna be great :)

Well, it's indoor so you wont be seeing much sun or outdoor scenery ;)

FF kijken of het wat wordt.. :bier:
 
Uitspraak van [D]edemsvaart84 op vrijdag 25 mei 2007 om 11:09:
Well, it's indoor so you wont be seeing much sun or outdoor scenery

zekers wel..je merkt geen eens dat je binnen bent :cheers:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 mei 2007 om 13:49:
zekers wel..je merkt geen eens dat je binnen bent :cheers:

Dus we kijken naar een mooie heldere lucht tussen het strand en palbomen? ;)

:bier:
 
Uitspraak van [D]edemsvaart84 op vrijdag 25 mei 2007 om 16:07:
Dus we kijken naar een mooie heldere lucht tussen het strand en palbomen?

heldere lasers en kunstmatige palmbomen :lol:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 mei 2007 om 16:42:
heldere lasers en kunstmatige palmbomen

haha :D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 23 mei 2007 om 21:45:
Nice fest with nice organisation ! With a sunny day it's gonna be great

haha Jp toch ;)

:kusje: