Partyflock
 
­ Nederland

Eigenwijs

gepubliceerd door , op
Eigenwijs
21 mei 2007
FeestEigenwijs · Pinkstereditie
Datumzondag 27 mei 2007
WinactieEigenwijs actiegesloten
LocatieP3 Site
Alom bekend: Pasen en Pinksteren vallen niet op één dag! En aangezien de eerste editie van Eigenwijs met Pasen was, is Pinksteren de ideale dag voor de tweede editie van Eigenwijs! Op pinksterzondag 27 mei, zal opnieuw Poptempel de P3 in Purmerend de locatie zijn voor dit eigentijdse, eigenzinnige en vooral eigenwijze concept!

De lancering van Eigenwijs met Pasen was een groot succes! De eclectic, classics, latin, urban en housebeats waren lekker, de entertainment met recht eigenwijs, de zaal prachtig aangekleed en vooral de DVDJ’s Off The Wall zetten met hun eclectische mix van beeld en geluid een prachtige show neer! Een goed begin is het halve werk en alleen al daarom kan de tweede editie alleen maar een nog groter feest worden!

Verwacht wederom een zaal vol eigenwijze decoratie, eigenzinnig entertainment en eigentijdse muziek! Van eclectic tot house, opnieuw zullen enkele grote DJ’s hun kunsten komen vertonen. Dit keer komen namelijk niemand minder dan Billy the Klit, Victor Coral, Joshua Walter én D-Vario. Zo’n Eigenwijs zooitje kom je zelden tegen en deze mengelmoes van DJ’s staat dan ook garant voor een heerlijk avondje uit. Pinksteren zoals je nog nooit hebt gevierd!

Om te beginnen! Billy the Klit, 1/3 van Gelazer! één van de succesvolste acts van deze tijd! Samen met Shagspeare en Lady Bee is het altijd feest! Energiek, moedig, vernieuwend, spontaan, grappig, herkenbaar, leuk en wat betreft Billy nu dus ook eigenwijs! Gelazer is een rechtstreekse hit! Maar ook solo timmert Billy flink aan de weg en weet hij precies hoe hij een zaal aan het dansen krijgt! En trouwens, met zo’n DJ naam kan je niet ontbreken op een feest als Eigenwijs!

Maar er is meer! Victor Coral, oftewel mister RUSH! Met zijn rauwe, sexy, pompende en sleazy electro en housebeats staat Victor Coral bij de kenners al jaren bekend als één van de beste DJ’s van het land! Niet voor niks heeft deze eigentijdse, über-hippe alleskunner dan ook in alle grote zalen en op alle grote festivals van ons land gestaan! Maar dat niet alleen! Ook clubs in NY, Londen, Parijs en Ibiza hebben Victor uitgenodigd om daar de tent eens goed te laten rocken! Een grote eer dus dat Victor ook op Eigenwijs wil laten zien wat hij allemaal in huis heeft!

Verder! Joshua Walter! Is nu al de grote kracht achter het succesvolle Blended van Caz FM en weet daarnaast regelmatig de voetjes van de vloer te krijgen tijdens HushHush in de Jimmy Woo! Ook Joshua zal een heerlijke eigenwijze mix van van alles en nog wat laten horen! Een set die garant staat voor heerlijk dansen!

En tot slot D-Vario! ook al zo’n talent! Steeds vaker staat zijn naam tussen de gevestigde orde op grote feesten in het hele land en op Eigenwijs zal hij eens goed laten horen waarom!

Dit alles wordt natuurlijk begeleid door misschien wel de hotste MC van het moment: MC Andy Sherman. Zijn opzwepende en eigenzinnige vocals zullen samen met de decoratie en het eigentijdse entertainment het feest helemaal afmaken!

Eigenwijs dus! Op zondag 27 mei in de P3 in Purmerend! Begint nu om 23 uur en kaarten á €12,50- zijn te verkrijgen in de voorverkoop bij Coach in Purmerend (Breedstraat 14), X’ims Purmerend (Padjedijk 18) of online op www.p3purmerend.nl! Koop je een kaartje aan de deur dan kost dat €15,-. Dus wees niet eigenwijs, en haal je kaartje snel!

2 opmerkingen

Ik ben GVD helemaal niet Eigenwijs O:)