Partyflock
 
­ Nederland

I Love Funky @ Atak

anoniem gepubliceerd op
I Love Funky @ Atak
24 april 2003
FeestI Love Funky · The HouseBreakz Edition
Datumdonderdag 15 mei 2003
WinactieI Love Funky actiegesloten
LocatieAtak Site
Hey you! Shake your hips and boogie! Dat is je geraden, want deze nieuwe avonden zullen muzikaal doordrenkt zijn van alle funky dance-varianten. Ze zullen het gat opvullen, tussen de andere BasicGrooves avonden (Drumnbass- & Techno-avonden), met allerlei vrolijke funky muziek (van breakbeat tot deephouse!).

Om dit de eerste keer te bewerkstelligen zullen de DJ's Jort en Rohbadoh acte de presence geven. Ze zullen een mix van Techno en Breakbeats brengen, op een manier waar alleen deze mannen bekend om staan. Ook staan zij bekend als het brein achter de beroemde Groningse Zapclub (www.zapclub.nl).

Jort en Rohbadoh lopen al menige tijd rond in de scene, ze hebben ondertussen elk muziekpaleis ooit wel verblijd met een bezoekje. Deze mannen staan dus garant voor kwaliteit met een hoofdletter K.

Het Zapclub duo zal bijgestaan worden door niemand minder dan Funk Specialisten als DJ Dwars, DJ Daniel & sQuezeL. En laat het nou eens zo zijn, dat deze mannen je voeten ook geen rust zullen gunnen.....


15-05-2003 mei: "I Love Funky" (the HouseBreakz edition)
www.boompje.com/ilovefunky

Locatie : Atak, Enschede
Entree: 5 Euro (EPAS Gratis)
Time : 23:00 - 04:00

2 opmerkingen

Als ik er bij atak nog in mocht, ging ik wel ff kijken. Ze hebben daar een fucked up deurbeleid!!!!
 
damn... echt wat voor mij..... tis alleen zo`n eind weg :(