Partyflock
 
­ Nederland

Charizzma Pinkster Edition

gepubliceerd door , op
Charizzma Pinkster Edition
15 mei 2007
FeestCharizzma · Pinkster edition
Datumzondag 27 mei 2007
LocatieAlmere Events Centre
Zo vlak voordat alle buitenfeesten hun intreden zullen doen in de dance scene zal er op pinkster zondag, 27 mei a.s. een speciale editie plaatsvinden van Charizzma. Charizzma ondertussen alom bekend bij een grote groep feestvierders door haar geheel in vroegere stijl hebben sfeer en entourage. Wederom zal deze editie worden gehouden in het Almere Events Centre te Almere en voorzien zijn van de mooiste visuals en lekkerste grooves en house van dit moment.

Net zoals alle voorgaande keren zullen de bezoekers aan het dansen worden gebracht door verschillende dj’s van Hollandse bodem. De resident dj’s van Charizzma DJ José, Bas Klanderman, El Toro en Glenn Switch worden elke editie aangevuld met een gevestigde naam uit de dance scene. Deze keer zal dat niemand minder zijn dan mister Slam FM himself, Eric van Kleef. 2 Edities hiervoor war Eric ook al de grote drive en heeft iedereen vast weten te houden tot het eind. De muziekstromingen die je in deze 1ste zaal kan verwachten zijn; Groove, House en Club met een vleugje electro.

De 2e zaal, de “T”-room, zal dit keer worden gehost door Roekeloos. Roekeloos heeft zelf al een aantal malen een geslaagd feest neergezet in Almere en vond de geboden mogelijkheid om samen met Charizzma een feest te organiseren een niet te laten lopen kans. De dj’s die je in deze zaal zal horen zijn Melch, Rom Groovy, Guess Who en JeffreyT. In deze zaal zal de muziek erg funky zijn met groovy en electro invloeden. Dit is juist de muziek om iedereen alvast in die zomerse sfeer te gaan brengen. Tijdens de voorgaande editie is gebleken dat het openen van een 2e zaal de perfecte balans brengt tussen de 2 zalen.

Tijdens deze speciale Pinkster Edition van Charizzma worden de bezoekers onder andere getrakteerd op hele speciale visuals welke op 3 grote schermen zullen worden geprojecteerd, maar ook zal er een hele bijzondere dj Booth worden neergezet om de dj’s 1 met het publiek te laten worden. Verder kan je rekenen op versnaperingen, lekkernijen en genoeg ruimte om te relaxen. Ook de VIP area wordt deze keer voor het gehele publiek geopend en geeft een fantastisch zicht over de dansvloer.

Parkeren kan voor de deur op het ruime parkeerterrein en de entree bedraagt slechts € 10,00. Ben je voor 00.30 uur binnen dan is de entree slechts € 7,50. De deuren van het Almere Events Centre gaan om 23.00 uur open en sluiten pas om 05.00 uur. Het Almere Events Centre is gevestigd aan het Festivalplein. Mis het dus niet en wees getuige van een avond waar nog lang over zal worden nagesproken!

2 opmerkingen

 
helemaal gezellig dit feestje, en nog in de achtertuin ook wij komen zeker ff langs

(K)
Altijd een gezellig feestje, ik seg ik hou dur fan!