Partyflock
 
­ Nederland

Line up The Boulevard bekend

gepubliceerd door , op
Dat de Nederlandse zondagen saai zijn, wordt op 17 juni aanstaande naar het rijk der fabelen gewezen. Het gloednieuwe festival The Boulevard in de Amsterdamse Amstelborgh / Borchland Hallen slaat dan in als een bom. Door de weergaloze locatie, te gekke line-up en twee speciaal ingerichte areas wordt dit feest onvergetelijk. Dus trek je zondagse pak aan en kom als de wiedeweerga naar de Amstelborgh / Borchland Hallen.

De eerste editie van The Boulevard staat in de steigers, maar het is nu al zo klaar als een klontje dat dit festival gaat rocken als nooit tevoren. In samenwerking met onder andere Redbull en Dolce & Gabanna worden de Amstelborgh / Borchland Hallen omgetoverd tot een mondiaal partyparadise. Las Vegas en Miami, de twee Amerikaanse metropolen waar het feest 24/7 doorgaat, staan hier centraal.

De Main Area is volledig ingericht in Las Vegas style. Denk aan de glitter & glamour, het adembenemende neonpanorama en natuurlijk legal gambling. Alle oogverblindende kenmerken van Sin City zijn aanwezig, op het woestijnzand na dan! En dan is er ook nog een weerzinwekkende line-up die uitpuilt van de house-iconen. Bijvoorbeeld ROOG en Erick E, misschien wel de twee meest gevraagde dj’s van ons land. Dat is natuurlijk niet zo gek, want met hun funky en warme sounds zetten ze elke club volledig op haar kop. Of Benny Rodrigues, de wonderboy van de Nederlandse dance scene. Deze kameleon kan echt met alle genres van het dance spectrum uit te voeten.

Maar ook Lucien Foort staat onder andere geboekt. The Dreadman is natuurlijk evenzo geen onbekende meer. Ook hij laat de Main Area zweten zoals ze dat alleen in Sin City doen. Dat is echter nog niet alles. Baggi Begovic en Denniz draaien samen back2back, zo gokken ze op het ideale housegevoel. En alsof dat nog niet genoeg doen is, doet ook de weergaloze Skitzofrenix een duit in het zakje. Met deze gouden line-up hebben de bezoekers in één klap de jackpot te pakken, zeker als croupier MC Gee iedereen flink aanmoedigt.

In de Beach Area gooien we het over een hele andere boeg, namelijk in de stijl van Ocean Drive, South Beach en Sonny Crocket… Welcome to Miami! The city of palms is het domein van partypeeps die de hele dag de zomer in hun bol hebben en feesten tot ze erbij neervallen. In the Beach Area van The Boulevard wordt die dampende feeling van deze hotspot gegarandeerd geëvenaard met een exotische cocktail vol soulfull, deep- en latinhouse.

Jonge getalenteerde dj's als Gregor Salto, Marc Benjamin, Prunk Le Funk, Sunnery James, Ryan Marciano, Gilton Franklin, Joey Bero, Melly Mel en Moska staan back2back achter de draaitafels. Zo wordt die unieke summervibe extra sterk geshaked. Maar Miami zou Miami niet zijn zonder Cubaanse invloeden. Daarom haalt The Boulevard ook een vleugje Havana naar de Beach Area. Want ook daar leven ze van party naar party.

House like you have never heard before...
House like you have never seen before...

4 opmerkingen

 
VETTT....

wordt een langgg weekend...!!!
 
MMM klinkt niet slecht. Ik denk dat ik eens ga kijken:cheer:
 
Zooooooooooooo nu zeker aanwezig heb kaart al gehaald
 
Superfeestje Danny!! We zullen er zijn! :jaja: :bounce: