Partyflock
 
­ Nederland
Element Cyber Records is niet algemeen zichtbaar!

Chakra
Simple at the beach

gepubliceerd door , op
Chakra
18 april 2007
FeestChakra · Expression
Datumzondag 27 mei 2007
LocatieRodenburg Site
FeestChakra · Simple at the beach 4 free
Datumzondag 24 juni 2007
LocatieKaravaan
Op 24 Juni en 27 Juli, beiden de laatste zondag van de maand, zal Chakra niet zoals gewoonlijk in de Rodenburg plaatsvinden maar op het strand.

Gezocht werd er naar een passende locatie, en die is gevonden. De Karavaan op het Zwarte Pad in Scheveningen. De mooiste elementen van moeder natuur, zullen dit feest een extra dimensie geven. Strand zee, en hopelijk een goudgele zon, heerlijke zomerse beats van het Chakra DJ team, en natuurlijk zoals men gewend is op dit bijzondere feest, wordt er ook flink uitgepakt met kunstzinnig entertainment, diverse kraampjes, en de mogelijkheid om je horizon te verbreden op het gebied van spiritualiteit.

Dankzij Residentie de Rodenburg en sponsoring van div. bedrijven, zal dit een geheel gratis evenement worden. En zo krijgt iedereen de kans om dit mee te gaan beleven in deze omgeving, die zo prachtig aansluit op wat Chakra haar publiek wil bieden.

Om 15.30 wordt er gestart met diepe progressive, en gedurende de dag gaan de BPM omhoog, terwijl de zon, langzaam maar zeker ondergaat. Chakra simple @ the beach zal vertrouwd klinken met de vaste gezichten van het DJ team. Sven van Vuren, Halogen, Gusto, Stijn, Rokkwild, Robin Albers, Misja Helsloot, Teyo & DJ Jurgen.

Desalniettemin is er nog een Chakrabinnen” editie en die zal plaats vinden op 27 Mei. Deze zondag “Pinksterzondag” hanteert Chakraparty wederom een andere sluitingstijd. Met het oog op de vrije zondag die erna komt, kunnen we weer extra lang genieten.

Vanaf 17.00 tot 05.00 uur in de ochtend kunt u voor 10 euro entree, als je tenminste 21 jaar oud bent, maximaal genieten van een geweldige line up, die dit keer verrassend zal zijn.

Naast de bekende Chakra DJ´s: Rokkwild, Sven van Vuren, Halogen, Gusto, Misja Helsloot, Jurgen en Stijn, een aantal nieuwe gezichten. Johan Cyber, die we misschien nog kennen van Ahoy, waar Carl Cox & Friends neer was gedaald. Labeleigenaar van Cyber Records, een geweldig producer, en wij zijn dan ook enorm trots dat wij hem op Chakra mogen aankondigen. Ook Miss Melody is in het team een nieuwkomer, maar zeker niet voor party Nederland. Een geweldige vrouw, en zij zal haar steentje bijdragen, als het gaat om energieke trance.

Nog een talentvolle dame achter de draaitafels. Al 2 maal stond zij op Chakra en draaide in de Cosmic Zone. En dat deed ze met zoveel verve, dat zij nu een plaats heeft veroverd mainstage. Wij zijn ervan overtuigd dat we nog veel zullen gaan horen van deze jonge dame. E-Manual. Last but not least DJ Frenckel. Dat hij in staat is een feest te bouwen, hebben wij al eens mogen aanschouwen, en dat is hem zeer zeker toevertrouwd.

Kortom 12 uur lang maximaal genieten voor een ieder die houdt van afwisseling, in een sfeervolle omgeving. Entree 10 euro, min. Leeftijd 21 jaar, in de Rodenburg in Beesd.

11 opmerkingen

Lekker op het strand..zonnetje..biertje en beats.. heerlijk :D
Yessssss Frenckel on the wheels , altijd goed en idd wordt absoluut een feest;-)
Simple @ the beach
Kan me wel vinden in zo'n concept !
:banana:. .. ... .... ..... ...... ....... ........ .......:banana:
laatste aanpassing
da word echt n vet feestje :banana:
dat is een hele leuke invulling van de zondag en de lokatie is ook O.K.
de 27e is trouwens op een vrijdag.
 
uuhm, komt er iets in de richting van 'psy'' ?
of is het weer zo'n nepfeest,,,
laat Eat Static of System 7 weer is naar nederlands komen!
Banco da gaia is ookcool, maar eat static is weer HOT op dit moment ;)
De-CLASSIFIEDDDDD
laat de megadog scene maar terug komen :)
Uitspraak van verwijderd op maandag 14 mei 2007 om 22:17:
komt er iets in de richting van 'psy'' ?

Beware ! Don't underestemate the Residents
laatste aanpassing
 
Pitty, can't be there we're in the plain to Eivissa:bloos:
 
lekker chillen on the beach BETER KAN NIET ,moet er wel een zonnetje zijn off corse.
laatste aanpassing
Chakra gewoonweg op het strand !!!
lekkah lekkah :bounce:
Maximaal is nog zachtjes uitgedrukt gaat echt tof worden :cheer:
Maarruh eerst nog eens effe 12 uur lange pinkstereditie met echt een dikke line up in de Rodenburg ZIN IN!!!!
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 15 mei 2007 om 14:55:
moet er wel een zonnetje zijn off corse

zonnetje komt vanzelf wel!!! wil dit niet missen