Partyflock
 
­ Nederland

Mood Elevator
Meimaand

gepubliceerd door , op
Als Maart niet gaart en April niet wil, doet Mei het gewoon voor allebei.
Dat is wat je normaal kan verwachten van de maand Mei. Dit jaar is het dan ook helemaal goed gekomen met Maart en April, desalniettemin is het alweer tijd voor nog wat extra kriebels en fleurigheid. De zomer is wel heel vroeg begonnen en dat merk je aan alles. Korte rokjes, volle terassen en een partyagenda waar je niet omheen kan. In dat kader kan Mood Elevator natuurlijk niet achter blijven. Na een korte pauze komt Mood Elevator in Mei namelijk keihard terug met drie knallende edities vol muzikaal genot! Na verschillende succesvolle avonden op diverse locaties door het land is de toon gezet. Met een combinatie van gevestigde en minder gevestigde namen is Mood Elevator erin geslaagd om binnen een vrij korte tijd een vast plekje te bemachtigen binnen het broeiende Nederlandse feestgebruis. De voorkeur voor warme muzikale sounds wordt met open armen ontvangen. Van Nijmeegs talent tot internationale helden. Diversiteit en kwaliteit staan altijd voorop. Hokjesgeest is taboe! Met drie spetterende edities vol muzikaal genot draagt Mood Elevator deze lente haar eigen steentje bij. Van Amsterdam tot Eindhoven en via een omweg naar Gent. Zoekt en gij zult vinden!

12 Mei Mood Elevator @ Rechter/ Eindhoven
Eindhoven is sinds jaar en dag een technostad van formaat. Hoog tijd dus om het Mood Elevator concept ook hier te introduceren” Dat werd afgelopen december geroepen. Dat Eindhoven inderdaad een technostad van formaat is bleek afgelopen Koninginneweekend weer eens te meer. Het leek wel een ware invasie van dance liefhebbers in de gehele stad. Het mag gezegd worden: “wat een ontzettend fijn publiek liep er door de stad te banjeren!” Wij hopen eenzelfde euforie te brengen, ook al is het deze keer natuurlijk op een ietwat kleinere schaal. Draaide afgelopen editie in de Rechter Bart Skils nog de pannen van het dak, ditmaal rammelen de Mood Elevators met eigen kracht of te wel “de illustere Darko Esser en Mood Engineers Pitto en Brent Roozendaal “Alle hens aan dek, trossen los en volle kracht vooruit!”

16 Mei / Mood Elevator @ Decadance / Gent
Mood Elevator gaat voor de derde maal Nederlands grenzen over. Vorig jaar was het “Club Moog” in Barcelona tijdens Sonar festival en de duistere Zementgarden in Berlijn waar Mood Elevator voor het eerst buiten de landelijke oevers tradt. Ditmaal is het de beroemde Decadance in Gent waar Mood Elevator is uitgenodigd om op 16 mei “de boel de boel” te maken. Dit op initiatief van Minor Moves. Minor Moves is in 2004 gestart met deze maandelijkse woensdagavond in Decadance en dit niet zonder succes. Zo hebben ze voorheen Stewart Walker, Pheek en Heartthrob al naar eigen land gehaald en om een lang verhaal kort te maken. Het Minor Moves concept staat als een huis. Te meer reden om deze avond de Nerderlandse sound tip top neer te willen zetten en met de bits & beats van Darko Esser / Pitto (live) / Brent Roozendaal / Harm Rhebergen en Seba Lecompte, kan het niet anders dan een zeer feestelijke aangelegenheid worden. Mood Elevator heeft gehoord dat het bier in Belgie naar meer smaakt, dit zullen ze dus zeker even op de proef gaan stellen. Vereerd, verheugd en verteterd ziet Mood Elevator deze aankomende topavond tegemoet!


18 mei / Mood Elevator @ 11 / Amsterdam
11 heeft zich in drie jaar tijd ontwikkeld tot de toonaangevende club van Amsterdam. Menig artiest heeft de afgelopen drie jaar de lift naar 11 hoog getest en de skyline onder het genot van fijne beats en een heerlijk romig biertje kunnen aanschouwen. Daarom is Mood Elevator ontzettend blij met de mogelijkheid om deze speciale 11e editie op 11 hoog te kunnen vieren. De vluchtverkeersleiders zijn al gewaarschuwd en het luchtruim kan grenzeloos onveilig worden gemaakt!

Als speciale gast heeft Mood Elevator een van de grootste house legendes uit Parijs uitgenodigd. Alain Ho (AKA DJ Yellow) werkt sinds eind jaren tachtig als DJ en draaide in alle beroemde clubs van Parijs. Door zijn eigen unieke interpretatie van de Franse sound kreeg hij al snel grote wereldwijde faam. Sinds 2003 heeft hij zijn eigen labels Poussez! en Poussez Light opgestart waarop prachtige deephouse en emotechno releases uitkwamen van onder andere Kenny Larkin, King Britt, Nuclear Ramjet en Charles Webster. Met zijn knalrelease “Goddess” op Ovum, van zijn goede vriend Josh Wink, krijgt hij iedereen met zich mee. Op dit moment maakt hij internationale furore met zijn hypnotiserende Alienation series, met als absolute uitschieter zijn laatste Alienation 3 & 3.7, die Yellow in samenwerking met niemand minder dan King Britt produceerde. Deze release ontving lyrische reacties vanuit alle muzikale hoeken.
bron beatfreax

Vanavond doet Mr Yellow een speciale DJ-set tezamen met ons eigen Nederlandse wonderkind Darko Esser. Esser die binnenkort 2 singles gaat releasen op Yellow’s label Poussez staat momenteel voor een grootse internationale doorbraak. Samen zijn ze tevens bezig om het sluitstuk in de Alienation serie te realiseren. Een plus een is twee. Dit kan dus niet anders dan een absolute topset worden, temeer ze ook nog eens vier uur zullen draaien. Om de gemoederen aan het begin van de avond in de juiste steming te krijgen, zullen Pitto en Brent Roozendaal de eerste twee uur van de avond verzorgen met een speciale diepe Mood Engineering dj set. Visueel valt er natuurlijk ook vanalles te beleven. Het VJ duo, Vingerverf staat namelijk de gehele avond garant voor een prachtig scala aan visueel genot. De heren zijn momenteel hard aan het werk en hebben er ontzettend veel zin. Nooit eerder hebben ze de kans gekregen om hun dierbare zelfgemaakte beelden op zoveel videoschermen tegelijk te kunnen zien! Iedereen kijkt er dus naar uit. Amsturdam... Laat je horen!!

9 opmerkingen

Uitspraak van J. Lovehouse op maandag 14 mei 2007 om 11:13:
ben er in 11 sowieso bij !!

Same here. Gaat een topavond worden (Y)

Jij komt ook nog even langswippen Pleuni ? Heb nog steeds 10 min. film over, dus....... :lol:
Artiest {SHOWLIST artist 43151, 52597}
Big up, to Mood Elevator
Werkzaam bij Stekker
tis tot 5.00 trouwens..
mooie organisatie, mooi verhaal, mooie feesten, wat wil je nog meer? (Y)

*edit: en heel mooie flyers weer!
laatste aanpassing