Partyflock
 

Clubavond Unity luidt de zomer in

gepubliceerd door , op
Clubavond Unity luidt de zomer in
12 mei 2007
Na een meer dan geslaagde editie van Unity afgelopen februari in Hotel Igesz te Schagen heeft de organisatie besloten 26 mei aanstaande de zomer in te luiden met een volgende editie. Kosten nog moeite zijn gespaard om Unity tot een waardige avond te bombarderen.

Tijdens de voorgaande editie van Unity maakte het publiek kennis met een avond waar honderden bezoekers uit hun dak gingen, de muziek kwalitatief hoog was en waar de top van de Nederlandse club dj’s achter de draaitafels stond. Het was duidelijk dat het dance publiek van Noord Holland naar meer verlangde, en dat gaat gebeuren! Een meer dan sterke line up, een vernieuwend concept en de juiste locatie zullen zorgen voor een onvergetelijke avond, de zomereditie van Unity zal alle voorgaande edities letterlijk en figuurlijk doen verbleken.

Unity presenteert 26 mei aanstaande een drietal nationaal gewaardeerde deejays die op dit moment de dance scene domineren. Melly Mel en niemand minder dan Brian S en ROOG zullen Noordhollands clubbin publiek op een frisse Latin sound tracteren. Melly Mel zal samen met Mark Junior een back to back set draaien en de uit Den Helder afkomstige Quintino zal ook de decks gaan bemannen.
De avond wordt gehost door Mc Funkstar.

Melly Mel: In een zeer korte tijd heeft Melly Mel zich gevestigd in de top en heeft op feesten zoals Mysteryland, Luxurush en Dirty Dutch gedraaid. Hij weet als geen ander hoe hij het publiek klaar moet stomen voor een meerdan geslaagde avond!

Brian S: In 1995 begon Brian S als dj in een Amsterdamse club en is inmiddels gegroeid tot een nationaal gewaardeerde dj met veel buitenlandse boekingen. Brian S zorgt voor de juiste sound en sfeer tijdens het serveren van zijn funky en groovy beats.

ROOG: De pionier van de Nederlandse house, volgens velen is hij medeverantwoordelijk voor de house in zijn huidige vorm. Zet verschillende hoogstaande evenementen op zijn kop door zijn hardsoul, groovy sound. Hij zal Unity afsluiten en er voor zorgen dat deze editie als onvergetelijk zal worden ervaren!

Unity heeft er alle schijn van opnieuw een feest te worden om niet te vergeten. Wil je hier graag bij zijn wees dan snel om teleurstelling te voorkomen. Kaartjes kosten €10,00 in de voorverkoop en zijn te verkrijgen bij Slothotel Igesz te Schagen of zijn te bestellen door een mail te sturen naar: info@unity-parties.com.

1 opmerking