Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz
in 't Paard van Troje

gepubliceerd door , op
Aan al het goede komt een eind! Op zondag 3 juni vindt de allerlaatste Sneakerz in het Paard in Den Haag plaats voordat het zomerseizoen aanbreekt. Maar uiteraard niet getreurd; ten eerste staat er weer een weergaloze line-up op de bezoekers te wachten en ten tweede keert Nederlands populairste clubconcept na de zomer gewoon weer terug. Alle reden dus voor een feestje!

De grote zaal kent een fantastische line-up met nieuwkomers Skitzofrenix en twee “all stars”, te weten Sidney Samson, housegrootheid Erick E en natuurlijk vaste Sneakerz mc Lady Bee.

Na de openingsset van Skitzofrenix zal Sidney Samson het roer overnemen. Sinds 2003 verkeert de carrière van deze getalenteerde dj en producer in een stroomversnelling. In dat jaar wordt hij resident in de Matrixx en scoort hij een flinke hit met “It’s all funked up”. Behalve in de Matrixx is Sidney Samson ook regelmatig te horen in clubs als Off_Corso en Panama en op bekende feesten zoals Nope is Dope.

Erick E behoeft eigenlijk geen verdere introductie, toch willen we een paar hoogtepunten uit zijn indrukwekkende carrière noemen. In 1989 wint hij de nationale DMC mixkampioenschappen en wordt een jaar later zelfs 6e op de World Finals in London. Tussen 1995 en 1998 was hij de zaterdag resident van de vermaarde RoXY in Amsterdam. In 2005 krijgt Erick tastbare erkenning voor zijn jarenlange inzet in de vorm van een Release Dance Award voor Beste Nederlandse House DJ. Het mag duidelijk zijn: 20 jaar na het begin van zijn dj carrière staat hij nog steeds aan de top en weet elk weekend menig dansvloer in vuur en vlam te zetten…

Haar vocalen zijn opzwepend, herkenbaar en geven de mensen net het laatste zetje naar een hoger level. MC Lady Bee is op dit moment één van de meest gevraagde mc's in de garage, urban én house scene. Als master of ceremony weet ze in ieder geval net zoals de Sneakerz dj’s de handjes in de lucht te krijgen. Bee is dan ook “in charge” in de grote zaal!

In het kleine, altijd gezellige en zeker altijd bomvolle, zaaltje van het Paard zijn het Shagspeare en zijn maatje Billy the Klit die de scepter zullen zwaaien. Wie er afgelopen editie bij was weet wat dat zal betekenen; dik twee uur de meeste uiteenlopende partyplaten (oud en nieuw!), hele hordes mooie dames dansend en zwetend op het podium en een uitzinnige menigte op de dansvloer! William en Billy worden terzijde gestaan door Rockid, de allernieuwste eclectische aanwinst van 1 Management, één van de organisaties achter Sneakerz Den Haag.

Wat heeft Sneakerz, behalve top dj’s en uitzinnig publiek, nog meer te bieden? Uiteraard zijn de kappers van Parucci aanwezig om de bezoekers gratis en voor niks te voorzien van een hippe trendy zomercoupe. Ook op het grote podium zal weer voldoende te zien zijn. Entertainment Matters komt weer langs met 4 bloedmooie en zeker ook bloedfanatieke dansers om het publiek visueel te vermaken.

De entreekaarten zijn voor 12,00 euro in de voorverkoop te halen bij de dagkassa van het Paard, Rhythm Import en via www.beep.nl Meer info over Sneakerz kan je vinden op www.sneakerz.nl