Partyflock
 
­ Nederland

Club Filth . Doll House Riot

gepubliceerd door , op
Club Filth . Doll House Riot
7 mei 2007
FeestClub Filth · Doll House Riot
Datumwoensdag 16 mei 2007
LocatieWorld Fashion Centre Site
Zo’n vier keer per jaar strijkt het Club Filth circus neer in thuisstad Amsterdam. Aankomende Hemelvaartsnacht, woensdag 16 mei, is het weer zo ver. Een beetje een idiote datum zal je denken, maar het feit dat iedereen de volgende dag vrij is en er ooit iets met die Jezus was geeft genoeg redenen om weer eens een flink ranzig Club Filth feestje neer te zetten.

Club Filth staat buiten het grote feestgehalte bekend om zijn bijzondere locaties, iets wat sinds de onnodige vertruttings ellende rond stadsdeel Noord bijkans onmogelijk is geworden. Toch hebben de jotteme luitjes van Veel Meubel Stukken een super locatie gevonden die nog nooit voor een echt feestje is gebruikt. Het is in het World Fashion Centre aan de ringweg, de ingang waarschijnlijk via het fietsenhok... Afijn, het is even zoeken, maar dat maakt het extra spannend niet?

Onder de titel Doll House Riot staat een keur van binnenlandse en buitenlandse artiesten en feestenmakers klaar om jullie een flinke veeg uit de poppenkast te geven. De voorlol is al begonnen met de te kekke flyer, misschien heb je um al gezien: een zelfbouw baksteen, die doet denken aan de krakersrellen van 25 jaar geleden. Mix dit met een flinke dosis enge poppen en je hebt ook meteen je dresscode klaar, anarchistische porceleinen krakerspop!

Resident dj’s Wannabeastar die tegenwoordig de sterren van de hemel draait is present, ondersteund door de malle Friesche fratsen van Miss B-have. Joost van Bellen sluit af, met het grotere vocale kanonswerk werk van Miss Bunty alias MC KletsKous aan zijn zijde. Er tussenin de buitenlandse herrieschoppers als het Zweedse uberhippe jonge jongetjes duo Mister Miyagi uit Stockholm en live London’s electro disco wonderhondje Rex the Dog, die van zijn serieuzere Kompakt electro moeiteloos doorhupst naar Mel&Kim en Sabrina. Verwacht een anarchistische mix van vanalles, van rock tot bayle funk, van electro tot mini seconden van mierzoete disco kwaaltjes. Verder zal het feest opgeluisterd worden door het illustere duo Piek & Bokhorst, den ouden Jan Klaassen en Harris Pilton zelf als opblaas Barbie.

2 opmerkingen

ik denk dat ik wel ff ga... en daarna naar Club Fritz