Partyflock
 

ADHD Sessions – The Groovy Edition

gepubliceerd door , op
Elke technoliefhebber uit Amsterdam en omstreken weet inmiddels waar de Amsterdamse organisatie ADHD Sessions, onder leiding van Diachrona en Recovery Sounds, voor staat. Een avondje ADHD Sessions brengt de beste djs uit het gehele techno genre samen op een avond. Van gortdroge minimal tot aan donkere offbeat. Afgelopen jaar hebben een aantal zeer invloedrijke, internationale artiesten hun kunsten op ADHD Sessions mogen presenteren, o.a Luke Slater, Mark Broom, James Ruskin, Alex Bau, en vele anderen. Ook aanstaande vrijdag 11 Mei is het niet anders. Nog nooit tevoren was de line up zo mondiaal als deze keer. De ADHD Sessions groovy edition heeft een heuse primeur in vorm van een dj set van het Japanse Technogrootheid Takaaki Itoh. Deze man heeft middels zijn specifieke sound vrijwel de gehele Technoscene beinvloed en heeft producties en remixes gedaan voor oa. Oscar Mulero, Christian Wünsch en vele, vele anderen. Zijn dj set op ADHD Sessions zal de eerste keer zijn dat Takaaki Itoh in het Amsterdamse clubcircuit te bewonderen is. Mis deze kans niet, want in Nederland staat hij bijna altijd op dure mega-events!

En als dit niet genoeg is, heeft ADHD Sessions deze vrijdag ook nog eens een andere topper in de Technogenre in petto: Inigo Kennedy. Deze Britse dj heeft al een aantal zeer succesvolle platen op zijn naam staan en oogst momenteel veel waardering door zijn nieuwe EP “Identify Yourself”. Hij behoort qua stijl tot hetzelfde straatje als de headliner uit Japan. Het is echter voor de eerste keer dat deze twee helden op een en hetzelfde feest staan geprogrammeerd!

Maar er is nog meer! Wie geregeld een technofeestje bezoekt zal de Utrechtse platentovenaar dj Invite inmiddels wel kennen. Invite zal samen met het aanstormende talent uit Brabant, Paul Boex eveneens voor vette techno grooves zorgen.

Wie afgelopen maart bij de, wederom afgeladen, aflevering van ADHD Sessions geweest was kan zich waarschijnlijk de brute afsluitset van Diachrona wel herinneren. Deze vaste ADHD Sessions waarde zal deze keer de grote zaal openen en daarom ditmaal een rustige set draaien.

De kleine zaal van Studio 80 staat aanstaande 11 mei vooral in het teken van minimal en zal om middernacht geopend worden door een melodieuze dj set van Kyoshi. Daarna is het tijd voor een debuut op Nederlandse bodem van een nieuwe minimal sensatie uit Berlijn, Steven Engelmann. Met zijn label Berlinism en een serie van eigen feesten in de Duitse hoofdstad, kun je deze dj met recht een heuse workaholic noemen. Voordat je hem op je reguliere hippe minimal feestje gaat horen, heeft ADHD Sessions Steven Engelmann hier al laten debuteren! Uiteraard kan ook de oprichter van ADHD Sessions, Recovery Sounds geen aflevering overslaan. Op eigen verzoek neemt hij het roer over van Steven Engelmann om met een diepe minimal dj set de altijd gezellige kleine zaal af te sluiten.

Kortom: Geen redenen om op 11 mei niet naar de Amsterdamse Studio 80 af te reizen. De entreeprijs is wederom slechts een tientje en ook deze keer worden er slechts 400 mensen binnengelaten. Er is geen voorverkoop, wees er daarom vroeg bij! Tot dan!

16 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest Sander May
Ziet er weer gelikt uit jongens! (y)
Artiest {SHOWLIST artist 25804, 383}
moeten we bij zijn
lekkere line up

paul boex(Y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
mark gefeliciteerd !!! :)
Artiest {SHOWLIST artist 65572, 30089}
Lekker bezig mannen !
helaas niet bij,maar weet zeker dat het weer vet wordt, met zulke namen ken het niet anders :P

enne morgen de winnaars bekend!
Win gratis 2x1 kaarten voor ADHD Sessions
http://www.x-t-t.com/index.php?jid=contests_item&id=5
:cheer:
laatste aanpassing
 
Artiest Stenie B
Uitspraak van Chandima op dinsdag 8 mei 2007 om 10:43:
moeten we bij zijn

Heb jij nog een plaatsje vrij dan?
Uitspraak van Poepzak op dinsdag 8 mei 2007 om 13:07:
helaas niet bij,

niet bij? wat nou niet bij ?
:(
o wacht...

is mark jarig vandaag ??
Heb er fucking veel zin in!!! En wees er vroeg bij!! Deze editie zal zeker weer gaan uitverkopen!!!