Partyflock
 
­ Nederland

In Bloom

gepubliceerd door , op
In Bloom
11 april 2007
In Bloom is voor de derde keer terug in de Effenaar met een eigen avond en pakt dit keer groots uit met de komst van Michael von L., ook bekend als Ille Bitch. Vrijdag 18 mei is het weer tijd voor ‘the In Bloom feeling”. In Bloom wordt namelijk gekenmerkt door de lekker sfeer en vibe die als een warm laken over de dance avonden hangt.

Michael von L. is resident op avonden als Full Spectrum, Rekorder, Upstruct, Eye On The Future en Club Stalker. Behalve met Nederlandse toppers als Bart Skils, Don Diablo en Joris Voorn, stond hij naast internationale sterren als André Galluzzi, Dave Clarke en Chris Liebing. Zijn stijlvolle platenkeus maakt hem een gewaardeerd artiest, zowel bij zijn collega’s als bij zijn publiek. In Bloom haalt 18 mei deze 26-jarige ras-DJ naar Eindhoven voor een van zijn meeslepende house sets.

De geestelijke vaders en drijvende krachten achter In Bloom, Korben UK en Rascal, zijn uiteraard van de partij. Een eerbetoon aan oprechte beats en party people met de juiste intentie. Onvervalst pure Zweef House, Funky Minimal en Door-Dans-Techo. Hank Long voegt met zijn muziek Eindhovense dancetrots toe aan In Bloom. Naast initiatiefnemer van 3voor12 Eindhoven is Hank ook iemand die met zijn eigen evenementen de dancescène versterkt.

In Bloom heeft sinds de laatste editie veel tijd gestoken in de entourage en hecht hier veel waarde aan als één van de belangrijke aspecten die het In Bloom gevoel kan versterken. Samen met de muziek en lichteffecten wordt In Bloom ook nu weer een succes. Zeker als je weet dat de Effenaar in zowel extra capaciteit als kwaliteit van het geluid heeft geïnvesteerd. In Bloom staat op de kaart als lekkere en vernieuwende dansavond en draagt hun gevoel elke editie weer over op de bezoekers.

Overigens is de In Bloom flyer ontworpen door de winnaar van de ontwerpactie ‘Create your own In Bloom feeling’, die in het kader van de januari-editie van In Bloom gelanceerd werd. Door de deelname van enkele Hbo-opleidingen werd het In Bloom moeilijk gemaakt een winnaar te selecteren, maar uiteindelijk heeft Bas Brouwers gewonnen. In Bloom: waar Eindhoven en dance samengaan!

7 opmerkingen

 
Artiest JoakinRomero
Olé Olé Olé Olé

Ik zeg gewoon komen!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3702, 3251}
Artiest Korben UK
Ai Laik!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 8 mei 2007 om 13:10:
Ik zeg gewoon komen!

Als jij het zegt dan kom ik natuurlijk ook!