Partyflock
 
­ Nederland

Miss Monica gratis in Rotterdamse Club Lime

gepubliceerd door , op
Miss Monica gratis in Rotterdamse Club Lime
24 april 2007
FeestCLub Lime · Special Guests
Datumzaterdag 28 april 2007
LocatieLime
De na-zomer van 2006 leverde Rotterdam een vernieuwende en ultrahippe eet- en dansgelegenheid op. "Lime" werd geopend. Een spetterend en fris etablissement welke zijn naam absoluut eer aan doet. Trendy eten in combinatie met goede muziek vormen de basisingredienten voor een internationaal hoogstandje op het gebied van eetbeleving.

Ook op muzikaal gebied blijft Lime zich ontwikkelen. In een rap tempo volgen de dj's met de juiste touch zich op in de nieuwste aanwinst van Rotterdam. Zo waren de afgelopen weken al namen als Groovemaster Johnson, Raymond K, Bob Bishop, Joachim en nu dus Miss Monica!

Op 28 april aanstaande zal de funky heldin van Rotterdam, Miss Monica in de booth plaatsnemen om de lekkerste cocktails nog beter te laten smaken met haar eigengemaakte mixen. Een combo bestaande uit techhouse, funk, groove en alles wat verder ter tafel komt! De zomer lijkt begonnen, maar bij Lime is de zomer nooit weggeweest! Valt er nog wat nieuws te vertellen over Miss Monica? De organisatie zou het niet weten, ze is overal al geweest, groot en klein, nationaal en internationaal, she did it all. Nog wel brengt ze altijd iets vernieuwends in tha house!

De flyer geeft een deurprijs aan van €10,-.Speciaal voor de gelegenheid zal er echter gratis entree zijn. De ouderen onder ons zouden zeggen: is toch maar weer 22 Hollandse guldens.

De deuren zijn de hele dag geopend, Lime is geopend van 11.00 uur tot 06.00 uur, dus hobbel sowieso maar even voorbij (en probeer anders eens 1 van die overheerlijke cocktails!)

4 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 28028, 11615}
Vette tent,
Lekker geluid en goeie cocktails :-)
Zeker de moeite waard om ff te checken als je toch in de buurt bent.
 
lachen
 
misss mooonniiiicaaaa !!!