Partyflock
 

Trancexclusive: Tropical Summer Edition

gepubliceerd door , op
Trancexclusive: Tropical Summer Edition
24 april 2007
FeestTranceXclusive · Tropical Summer Edition
Datumzaterdag 2 juni 2007
WinactieTranceXclusive actiegesloten
LocatiePalazz
Woensdag 17 april 2007: TranceXclusive @ The Palazz Woerden 2 juni 2007 22.00 - 05.00 uur.
Alweer de derde editie van het super geslaagde en zeer populaire TranceXclusive komt eraan! Steeds meer mensen ontdekken deze geweldig leuke party. Dit keer wordt het nog meer feest dan anders. Met echt geweldige DJ`s en knallende superacts zal dit allemaal gaan plaatsvinden op een voor TranceXclusive andere nieuwe locatie namelijk: The Palazz in Woerden.

De zomer komt eraan en daarom is de dresscode ditmaal: Sexy Tropical Summer Style (white and/or Blue)! Naast hun residence-locatie Dance Club Tropicana in Rotterdam, heeft de organisatie nu wederom lekker midden in Nederland, een toplocatie gevonden om TranceXclusive neer te zetten, namelijk de superleuke Dance Club The Palazz in Woerden. Deze locatie is maar liefst goed voor 800 feestende partypeople uit heel Nederland. Parkeren is hier helemaal gratis, maar 50 meter van het feest! Omdat het warme zwoele zomerweer in aantocht is, heeft de organisatie van SDDE Dance Events deze keer dus gekozen voor TranceXclusive: Tropical Summer Edition.

Een geweldig feest met zwoele zomerse acts , party- en portret fotografen, camerateams voor TV opnames en natuurlijk supervette DJ`s. De sfeer komt natuurlijk het best tot uiting als je er ook zo naar kleedt! Kleed je zwoel, zomers en natuurlijk lekker hip: Dress to Party in white and/or blue! Je maakt dan kans op de best outfit award en dat wil zeggen als je aanwezig bent, dat je een half jaar lang gratis naar alle feesten van SDDE Dance Events kan komen! Dit geldt ook voor de best holiday award; win een week vakantie in een top villa in Spanje!

TranceXclusive zal ook dit keer weer zorgen voor leuke goodie-bags, met daarin veel sexy verrassingen waar je hoofd absoluut van op hol zal slaan hebben ze gehoord...! Speciaal voor de TranceXclusive Tropical Summer Edition zullen ze The Palazz omtoveren tot een zomerse, Tropical Dance Club. Speciaal voor jullie wordt er druk gewerkt aan bijzondere decors en shows. Zo zal The Palazz deze avond niet hetzelfde blijven en zal het waanzinnige TranceXclusive gevoel je de hele nacht door blijven verrassen...

SDDE Dance Events geeft jullie deze editie de lekkerste DJ's die je misschien al kent van een van de vorige edities.

De volgende DJ's zullen zorgen voor lekkere zomerse beats:


De kaarten kosten:
Early Bird actie: €10,-
In de voorverkoop: €15,-
Aan de deur: €20,-

Kaarten verkrijgbaar bij Ticketbox of via Trancexclusive.nl, alle Midtown platenzaken en sdde.nl Om van een entreekaart verzekerd te zijn en om €5,- per ticket te besparen, koop je vooraf je kaarten bij een van de voorverkooppunten van ticketbox.nl, Primera, Free Record shop, Zigger & Erotic4You, via de website van de organisatie of http://www.sdde.nl//. Daarnaast is voor de hele snelle beslissers een speciale actie opgezet. De Early Birds krijgen tickets nu voor de helft van de prijs van 1 (deurprijs)kaart. Dat is dus 50% besparing! Deze actie is geldig van 1 april t/m 30 april 2007 en deze tickets zijn verkrijgbaar via de bovengenoemde verkooppunten.

Op 2 juni aanstaande is The Palazz te Woerden dus 'The Place To Be'. Nieuwsgierig geworden? En heb je zin in een leuk... lekker....spannend... sexy... tropical... beestfeest? Zet deze enige echte Tranceparty van NL, TranceXclusive dan nu meteen in je partyagenda.

Wil jij meedoen aan de SMS winactie, sms dan: TO spatie TX naar 3010, dan maak je meteen kans op een gratis toegangsbewijs! Je mag zovaak meedoen als je wilt! Voor vragen mail dan naar: info@sdde.nl
Zet dit feest direct in je partyagenda, klik hier!

4 opmerkingen