Partyflock
 
­ Nederland

Voute Steil van Kant & Klaar

gepubliceerd door , op
Voute Steil van Kant & Klaar
22 april 2007
FeestVoute Steil · Southern Bietz
Datumdonderdag 24 mei 2007
LocatieNews café Site
Na de vorige 2 feesten met een succes afloop waarin Benny Rodrigues en Laidback Luke de dansvloer hebben gek gemaakt komt Kant & Klaar met een 3e editie. Voute Steil zal het feest heten met ondertitel: Southern Bietz en zal 24 mei wederom plaatsvinden in het News café in Groningen. Voor de mensen die erg fout komen staat een drankje te wachten. In je regular outfit ben je uiteraard ook welkom. “Vout pre-furred, eigen kloffie ook goed. We don’t give a f*ck!”, aldus de organisatie. De organisatie heeft besloten dit keer geen vocalistes of MC’s in te zetten maar het muziek voor zich te laten spreken. Dit zal zeker geen probleem zijn met de line-up die Kant & Klaar heeft geregeld.

Naast Dirty Soul, de resident van Kant & Klaar, is er hier sprake van 3 primeurs in Groningen:

Baggi Begovic: Deze man draait pompende house en is bekend van de 1ste Sneakerz cd met zijn hit met Bryan Dalton, Safe. Hij draait vaak op Sneakerz en Housequake feesten en heeft zelfs zij aan zij gestaan met wereldartiesten zoals Roger Sanchez en Erick Morillo. Meer info over deze man kun je vinden op: www.myspace.com/baggibegovic

Skitzofrenix: Skitzofrenix is ook al een gevestigde naam in de housescene en staat ook vaak op Sneakerz. Op de nieuwe Sneakerz cd is hij ook te vinden. Hij heeft remixes gemaakt voor onder andere Erick E en Gregor Salto en zijn nieuwe hit Damn it wordt platgedraaid door house dj's. Met deze DJ weet je zeker dat er geblazen gaat worden en News café gaat trillen. Voor meer info en zijn nummers kijk op: www.myspace.com/skitzofrenix

Greed 'n Pride: Een opkomende DJ met releases die er aan komen om je vingers bij af te likken. Hij zit bij de jammin-agency die verantwoordelijk is voor de Supersunday feesten en daar is hij ook vaak achter de draaitafels te bekennen. Zijn stijl is vooral funky house, maar voor ruigere clubbeats is hij ook niet verlegen. Kijk op http://greednpride.hyves.nl voor meer nummers en info. Tip van Kant & Klaar: Check "Pula(I told you)" en "If you believe".

De ondertitel (Southern Bietz) slaat op de artiesten die deze avond zullen vullen. Baggi Begovic, Skitzofrenix, Greed 'n Pride en Dirty Soul hebben allemaal een afkomst uit het zuiden van Europa. Verwacht 4 verschillende stijlen van deze jongens met 1 ding gemeen: Een razend enthousiast publiek.

www.kant-klaar.com

9 opmerkingen

Leuke flyer :D
Flyer? Ik dacht dat het de nieuwe folder van Bristol was :P
 
Lijkt wel op een schoolfeestje..
Werkzaam bij Kant & Klaar
Artiest {SHOWLIST artist 39082, 41330}
Uitspraak van Phat Wax op maandag 23 april 2007 om 12:26:
Flyer? Ik dacht dat het de nieuwe folder van Bristol was

Dat was ook de bedoeling... (naja Wibra/Scapino dan)
Uitspraak van Bojan Aleksander op maandag 23 april 2007 om 14:16:
Dat was ook de bedoeling... (naja Wibra/Scapino dan)

Daarvoor dus mijn credits, bedoelde het absoluut positief ;) (Y)
 
ja de flyer is wel erg vout!
Dr. Bunnie heeft bevestigd!!! Dit aanstormend talent zal iedereen gek maken als hij losgaat op de triangel. "Het is een gave. En dames a.u.b. dit keer geen slipjes naar me toe gooien, want het leidt me af van mijn optreden!", aldus Bunnie. Extra maatregelen zullen misschien getroffen worden, zoals dranghekken. Iig is de beveiliging aangescherpt om escalaties te voorkomen.
laatste aanpassing
Mn idool Dr. Bunnie komt......die gast heeft talent!!!!
laatste aanpassing